Car Traveler Anmeldelser 42

1,4

1. Biludlejning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Car Traveler is an independent Car Hire broker providing low cost Car Hire services from major car rental companies, such as Budget, Dollar, Sixt, Thrifty, Europcar, Auriga Crown and many more, which are proven by time and recognized by clients. Our Partners provide us with the best rates which guarantees to our customers the cheapest prices and perfect service. We are serving more than 1000 Car Hire locations at Airport Terminals as well as thousands of locations in all major cities worldwide. Our mission is to provide our customer with the best services at the lowest possible prices by timely processing and strict quality. It’s our policy to only use the major car rental companies in the world so you’re guaranteed a wide choice of cars in all locations. Car Traveler and social projects In April 2014 Car Traveler Ltd. embarked on cooperation with charitable portal ziedot.lv . From now on every reservation made through www.economycarbooking.com, www.car-traveler.com and www.miravtoporkata.ru will be involved in various charity activities donating to those who need it the most. In case you desire to increase the sum of donation, please contact our operators info@rbc-europe.eu.

1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi lejede en bil i vores sommerferie

Vi lejede en bil i vores sommerferie, men da men rejsekammerat ikke havde noget kreditkort skulle vi have bilen i mit navn. Her ringede vi til Car-traveler og fik at vide, det skulle vi bare ændre når vi hentede bilen. Da vi hentede bilen, sagde Sixt, som det var igennem, at hun var nødt til at annullere lejemålet og oprette et nyt. Så vi kom til at betale en gang mere for den bilen på mit kreditkort. Efterfølgen har vi nu brugt 3 måneder på at få vores penge tilbage, for den bil som blev annulleret i Nice lufthavn som var betalt med et VISA kort. Vi bliver ved med at få afslag. Vi har skrevet og ringet et utal af gange, ofte med kontakt til medarbejdere der dårlig forstår engelsk, som kommer med mange grunde til, vi ikke kan få vores penge. I sidste mail påstårs der endda, at vi ikke har betalt for bilen en gang mere. Der er stadigvæk trukket beløb på begge vore kort.

15. juli 2025

MØGFIRMA

Vi lejede en bil i syd Frankrig.
Den havde 2 mindre skrammer FØR vi lejede den. Det var ikke et problem sagde udlejer. (Vi har kontrakt hvor det står OG billeder. Nu er min mands kreditkort så blevet trukket for kr 12:000.
Uden forklaring. Og nu skal vi så via vores forsikring betale.
LEJ IKKE BILER HER. DET KAN KOSTE DIG DYRT

28. august 2024

fusk med fusk

fusk med fusk, dårlig service eller faktisk har de slet ikke nogen kundeservice. Jeg har kontaktet dem med et hav af mail, tlf opkald og nu 60 dage efter intet svar. De har ikke styr på dem som de sammenarbejder med herunder rhodium.

29. juli 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (42 anmeldelser)