Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Philip fra Cap leasing. Hele processen var overskuelig og professionel fra start til slut og jeg fik virkelig god rådgivning omkring mine muligheder. Alt forlø... Se mere
14-8-2025 fik vi vores Mercedes C300 E Den 15-8-2025 går bilen i stykker det viser sig at være styrerelæet og en varmepumpe ,der bliver også konstateret fejl på ledningsnet.vi forsøger at trække hand... Se mere
Jeg har nu været kunde hos Capleasing gennem længere tid. Fra start til nu har jeg oplevet seriøst rådgivning og har der været udfordringer har især Mads gået forrest for at få det løst profess... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Din leasing partner
Danmark
- capleasing.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Super oplevelse !
Min kæreste og jeg har leaset biler de sidste 10 år. Leasing firmaer er en bestemt type virksomhed og har aldrig været helt tilfredse. Vi stod i en situation hvor vi gerne ville af med vores egen bil og det nuværende leasing firma som vi benyttede ville kun hjælpe os hvis vi ville sælge ekstremt billigt og købe meget dyrt, dette syntes vi selvfølgelig ikke var særlig imødekomne.
Vi fik et tilbud fra Cap Leasing , vi fortalte hvad vores ønske var (ikke et nemt ønske) de sendte en del forslag på biler og til sidst fandt vi den helt rigtige. De købte vores gamle til en fornuftig pris og det var utroligt gennemsigtigt ved køb af den nye bil. Der har været en god kommunikation hele vejen igennem. Vores nye bil blev leveret imens vi var på ferie, fuldstændig klargjort i vores indkørsel og den gamle blev afhentet = 0 besvær! :)
Mega god service fra Cap Leasing og temaet bag...
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse at arbejde med Capleasing. God service fra start til slut og en generel følelse af gennemsigtighed hele vejen. Hjemtagelse af bilen til overtagelse tog ikke mindre end 2 dage. Varm anbefaling herfra.
Top service og venlighed
Jeg har besøgt Cap Leasing mhp. både at sælge min eksisterende bil og købe en ny... selvom handlen ikke blev til noget (denne gang), så vil jeg gerne skrive at det var en TOP betjening fra Mette og Mads, og de var så imødekommende og positivt kreative at jeg måtte skrive denne anmeldelse. Super service - virkelig på et niveau man sjældent ser!
Kunde i snart 2 år, og altid god service!
Vi har været kunde hos CapLeasing i snart 2 år, og har været utrolig glade for den altid gode service. Fra vores første dialog med Mads er vi blevet sat ordentlig ind i tingene, og de har altid været gode til at vejlede og rådgive os i forbindelse med leasing. Vi kan varmt anbefale CapLeasing til alle der ønsker at lease en bil.
TOP TOP SERVICE !!!
Har gennem de sidste par år altid fået den bedste service og kører pt i en RR vogue autobiography fra 2014 markant billigere end nogen andre firmaer tilbød den - så varmeste anbefaling herfra
Jeg er lige fyldt 18 år og har leaset…
Jeg er lige fyldt 18 år og har leaset min første bil igennem CAPLeasing. Jeg har fået en virkelig god rådgivning og føler mig på ingen måder usikker ved leasingbranchen. Jeg glæder mig til at være kunde hos dem mange år ud i fremtiden
Alt er gået perfekt.
Alt er gået perfekt.
Kan kun anbefale firmaer.
Tryghed i leasing er ALT.
Det er de ansatte i firmaet. De er fantastiske. Har leaset bil igennem CAP-leasing og har efterfølgende inviteret dem til fredags bar. De kommer altid, nogen gange udklædte i diverse kostumer. Mega sjove. Synger sange og underholder mens de samtidige er super prof.
Servicen er på et niveau som ikke findes andre steder. Tryghed i leasing er ALT og den leverer de 100%. Meget tilfreds.
Endelig gik min drøm i opfyldelse!
Endelig gik min drøm i opfyldelse, og den har Mads Fischer fra CapLeasing været med til at hjælpe med! Mads har siden første kontakt, dagligt hjulpet mig med at finde lige præcis den Audi S6, jeg altid har drømt om. Er blevet behandlet yderst professionelt og Mads har altid været klar på at svare på mine mange spørgsmål om forsikring, service osv. Altsammen på en overskuelig måde, så det er til at forstå!
Kan på det varmeste anbefale CapLeasing til alle, og er allerede i fuld gang. To mdr. mere og så er konens bil også skiftet ud :-)
Jeg drømmer om ny bil
Jeg drømmer om ny bil, og jeg er ikke et sekund i tvivl om hvem der skal hjælpe mig med at finde den helt rigtige. Hos @capleasing handler det ikke om at finde den rette ejer til bilen men den rette bil til ejeren! Man behøver ikke være ekstravagant og svimlende rig, der er muligheder for alle og det elsker jeg
Pas på med de her drenge
Pas på med de drenge her, jeg overførte engang 60.000 kr. på baggrund af et tilbud og en underskrift som viste sig ikke at være en kontrakt overhovedet.
Prisen på bilen steg så næste dag med over 20.000 kr. EFTER at jeg havde betalt udbetalingen her.
Jeg kan se, at Fischer Holding, som er holding firmaet bag CAP Leasing og som har en historik med konkurser med andre leasing selskaber.
Jeg blev før truet med advokat på et tidligere opslag, hvor jeg skrev det samme men ret skal være ret.
Pas på.

Besvarelse fra CAPLeasing
Jeg har netop leaset en BMW igennem…
Jeg har netop leaset en BMW igennem capleasing - Mads har været super professionel igennem hele forløbet og alt er som aftalt. Der bliver lyttet til én hele vejen og er super tilfreds.
Jeg har nu været kunde hos Capleasing…
Jeg har nu været kunde hos Capleasing gennem længere tid.
Fra start til nu har jeg oplevet seriøst rådgivning og har der været udfordringer har især Mads gået forrest for at få det løst professionelt.
Jeg har netop afleveret min første bil tilbage uden overraskelser og udvidet så hele husstanden nu er kunder hos Capleasing og vi føler os godt behandlet og trygge med nogle gode aftaler.
Varm anbefaling herfra.
Uberettiget kritik - de ER f*ndme gode!
Har nu haft 3 biler gennem CAP og har aldrig haft problemer, på den ene eller anden måde.
En bekendt ønsker at lease bil og fortæller her, at der er nogle knap så gode anmeldelser på trustpilot, hvorfor jeg skriver denne, da de på ingen måde kan være berettiget.
Er selv selvstændig og kender alt til dette scenarie.
En tilfreds kunde (som jeg selv) har ikke det første i tankerne, at gå ind på diverse sider og skrive “jeg glad for dit og dat, dette er jeg glad for” - for hvad skal man hive fat i når hele oplevelsen har været sublim!?
En utilfreds kunde, (og disse er der hos ALLE virksomheder), har kun 1 ting i tankerne - HVORDAN SKADER JEG VIRKSOMHEDEN MEST MULIGT!!??
-dette bekræftes ved blot at kigge på anmeldernes Trustpilot profiler - de eneste anmeldelser de har foretaget sig, er negative jo..? (Griner - det er sgu lidt komisk)..
Der er altid 2 sider af sagen - udfra hvad jeg kan læse, opførelsen og tilgangsmåden de fleste har, kan jeg kun sige 1 ting - ikke kunder jeg ønskede trådte ind i min butik da.
En stor ros til CAP leasing - jeg føler mig mere end tryg og glad ved at komme gang på gang - også blot for at sige ‘dav’.
Skal I bruge en bil - hvorfor læse en anmeldelse og gå videre til næste selskab, uden overhovedet at have prøvet at være i kontakt med dem??
Ha’ en dejlig jul og et godt nytår til alle fra Cap - vi ses i det nye år, 100%.
Dbh,
Claes
Tænk Dig grundigt om !
Hvis Du vil lease hos CAPLeasingskal Du tænke Dig grundigt om !
Sæt Dig 120 % ind i hvorledes kontrakten er udformet, samt hvad Du "kommer til at "hænge på" ved afslutning af leasingperiode : Der er ingen grænse for ved tegning af kontrakt, hvor nemt det er at "komme af" med bilen bagefter..Det er dog en sandhed med modifikationer har jeg konstateret.
Det har hele vejen igennem knebet med saglig rådgivning
Omkring overtagelse viste det sig, at jeg konstaterede at fordæk var revnet indvendigt, nok grundet kørsel med flade dæk, 3 mdr. efter. Underligt bil kunne synes med disse dæk, som jeg blev nød til at udskifte.
Gensalgspris er sat alt for højt, med det resultat at der ikke er nogen der har lyst til at købe eller lease bilen bagefter.
Jeg betalte CAPleasing (kr. 12.500) for at genudlease/sælge bilen, dog uden resultat 3 mdr. efter. Det viste sig de intet aktivt havde gjort andet end at udstille bilen på deres hjemmeside/bilbasen med forkerte informationer om bilen. (beløb er dog tilbagebetalt da jeg klagede, måtte rykke for pengene hver dag i over 14 dage)
Omkring kommunikation har de rigtigt svært ved at svare på mails, samt de er utroligt svære at komme i kontakt med telefonisk.
CAP leasing står ikke selv for financieringen, men anvender FlexLeasing.Nu, som de også har utroligt dårlig kommunikation med.
FlexLeasing var ikke klar over, at bilen var sat på "stilstand" efter kontraktens udløb. Hvilket jeg blev oplyst om ved en opringning ca. 3 mdr. efter, jeg troede (betalt) de havde taget sig af videresalget. FlexLeasing.nu oplyste mig om var typisk for CAPLeasing. Husk lige det koster ca. kr. 1.550,- pr. måned bilen ikke er solgt/genudleaset.
Det hele har resulteret I, at Jeg blev nød til at købe bilen, for at få stoppet månedlige beløb for stilstand, kommer til at tabe mindst ca. kr. 60.000,- i videresalg, da købsprisen var sat alt for højt.
Flexleasing bør privatpersoner holde sig langt væk fra. Pas på med pasus "anviser køber" Det er Dig der 100 % kommer til at hænge på bilen bagefter.

Besvarelse fra CAPLeasing
VARM ANBEFALING HERFRA !!
Jeg har været kunde hos CapLeasing i over et år og er yderst tilfreds. Hos CapLeasing får man vanvittig meget bil for pengene og virkelig god behandling. De er fleksible, løsningsorienteret og står altid klar til at hjælpe, selv under weekend, ferier eller helligdage.
Jeg har henvist flere kunder, som har fået samme gode service og kan derfor varmt anbefale CapLeasing til alle der overvejer at lease eller leje en bil.
HOLD JER VÆK!
HOLD JER VÆK!
Jeg leasede en bil og fik den med defekt gearkasse (automatgear), og fik at vide at jeg kunne køre den på værksted (uden omkostninger) efter jeg havde fået bilen. Problemet i dette lå i at den mekaniker hvor jeg kunne få det uden beregning, enten ikke tog telefonen eller hvis man var heldig at få fat i ham- havde han aldrig tid.
Jeg afleverer bilen tilbage, og ender med en regning på 35.000 for ny gearkasse. Jeg har efterfølgende forsøgt at kontakte Mads gennem 1.5år, da finansieringsselskabet selvfølgelig vil have sine penge, men intet har med aftalen at gøre der blev lavet. Jeg stolede på deres ord, og efterfølgende har Mads intet gjort for at hjælpe mig ud af denne situation, tværtimod har han været direkte uhøflig, og været umulig at træffe.
De søde når de skal sælge og hjælpe med valg af bil, betaling osv, men står man med et problem efterfølgende og har stolet på deres ord, så løber de gerne fra det uden at blinke.

Besvarelse fra CAPLeasing
Hold jer laaaangt væk og spar de penge !! Været kunde i to mdr hos dem og jeg er desværre stadig
Har aldrig nogensinde haft en dårlige oplevelser end den jeg har haft med Cap Leasing og ikke mindst Alexander.
Jeg er desværre stadig kunde hos dem.
Det har været så langt ude at jeg har haft spurgt Alexander om det var skjult kamera, og håber stadig på at det er.
Har aldrig mødt et menneske der lyver mere end ham.
Jeg fik en Audi A5 fra dem efter et forløb der var helt ude i skoven. (Lang historie)
Jeg måtte ta 3 fridage før jeg fik den en sen eftermiddag.
Den ene af dagene var jeg kommet helt til vejle før jeg fik besked om at den ikke var kommet endnu.
Den havde ikke fået serviceeftersyn, klargøring var kun at blive støvsuget, den havde hellere ikke fået en polering
Bilen er fuld af fejl.
Forruden er jo mega ridset.
Bremserne piver
Den trækker til højre
Mangler Olie og Sprinklervæske
Nøglerne mangler batteri
Info skræm er meget ridset
Motor rummet er møj beskidt
Efter 3 uger skulle den havde et nyt batteri på. Det skulle jeg betale. Det var slid.
Efter 5 uger begyndte motor lampen at lyse
Og overi i alt dette, så skulle Cap Leasing sælge min gamle bil på deres platform. Facebook, Bilbasen osv. De skulle give den en klargøring og lave billeder.
Fik en besked fra Alexander dagen efter vi havde byttet bil at de gik igang dagen efter.
Efter en mdr havde de stadig ikke gjort noget og fik den ene historie efter den anden. Og han lo være med at svare mig på sms, mail, opkald.
Jeg skulle skrive på et af deres opslag på Facebook før han gad at svare mig. Det er sket 3 gange.
Nu har de slettet mig og nu går der ca en uge imellem at han svare mig.
Jeg vil bare ud af den her aftale, men de er helt vanvittigt med prisen for det.
De vil have 2.5 kr pr kørt kilometer og
Kontrakt = 6.000 kr.
Afmeldeling = 1.850 kr
Jeg har nok kørt 6000 km nu
Plus et batteri til 2400kr
De har ikke holdt deres aftale om salg af min bil.
Den jeg har fra dem er fuld af fejl.
De trækker tiden. Så jeg kan kører flere kilometer
Alexander er en ål af den værste slags
Jeg stoler ikke på at det er det eneste jeg skal betale når jeg aflevere bilen tilbage.
De svare nemlig ikke rigtig på om det er det eneste jeg skal betale når jeg kommer derover.
Jeg har prøvet at se om vi kunne komme frem til en ordentlig aftale om tilbagelevering.
Men de tænker kun en vej. Deres
JEG HAR INTET GODT AT SIGE OM CAP LEASING
Jeg har billeder, mails, sms'er der understøtter det jeg har skrevet her.
Morten Spiegelhauer fra Operation X.
Kig på dem her og du skal finde nok til et program om dem
Keep up the good work!
Det har været en meget blandet oplevelse, for min side af, vi har været i kontakt i gennem en længere periode, der har været bump på vejen! Men alligevel vil jeg takke både Mads & Alexander for at “håndtere” en vanskelig, hysterisk & utålmodig kunde (mig) på en meget respektfuld & yderst professionel måde! Udover i har gjort min drøm til virkelighed, så har i fanme også lært mig at tålmodighed kun har det bedste med sig, tak for det begge to! Alt i alt, så kan jeg virkelig kun anbefale andre til at handle med capleasing, jeg kommer ihvertfald aldrig til at bruge andre leasingselskaber! Af hjertet tak! Keep up the good work! ☺️☺️.