Capitanibike Anmeldelser 4

2,9

1. Cykelbutik
  2. Butik med cykeltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Capitani udvælger vi nøje de bedste cykler og alt det udstyr, som du har brug for. Vi har ikke det største udvalg - men vi går efter at have landets bedste.

2,9

Middel

Andre kiggede også på

Slut

Slut. Aldrig mere capitanibikes!!!
Arrogant og virkende ligeglad.
Nuvel, jeg havde heller ikke mine 2 +70.000kr cykler med men alligevel... og ville bare købe en 700kr-trøje.

One more lost costumer!

17. april 2019

Jeg har været yderst tilfreds med både…

Jeg har været yderst tilfreds med både service og betjening. Jeg købte for snart 3 år siden en relativt dyr, men dog nedsat Scott racercykel. For Den er løbende blevet serviceret hos Capitani - til fornuftig pris.
For nyligt opdagede jeg der var "slup" i pedalerne hvorfor jeg afleverede cyklen. Dagen efter ringede de. Rammen (til 24.000 kr) var gået i stykker, men på eget initiativ tog Capitani diskussionen med Scott, som sendte en ny ramme og det hele kostede mig 0,- kr.

Dét synes jeg er god kundeservice!

7. maj 2018

Må indrømme at jeg blev slemt skuffet …

Må indrømme at jeg blev slemt skuffet over Capitanis måde at håndtere mig som ny kunde. De forlanger en vanvittig overpris. Skulle have skiftet interface og power unit . De ville have 7000 kr for det stykke arbejde. Jeg fandt delene til samlet 3300 kr på nettet. Altså en arbejdsløn på 3700 kr for max 1-2 timers arbejde.. Sgu i overkanten vil jeg sige. Jeg kommer ikke der mere

4. december 2017

Det virker til at de i Capitani har …

Det virker til at de i Capitani har svært ved at forstå kundens behov.
Betjeningen opleves som ekstremt arrogant og næsten uden forsøg på at forstå kunden.
Jeg blev lovet en god rabat på et (mindre) samlet købt.
Da jeg efterfølgende undersøger markedet viser det sig at at det ikke har været spor billigt - tværtigmod.
Og her snakker jeg ikke sammenligning med alm. netsalg.
Jeg ringer derfor til forretningen, og gør opmærksom på dette, men her var ingen forståelse, og forklaringen de forsøgte at give, gav slet ikke mening.
De kunne meget nemt have tilbudt mig et plaster på såret, et par cykelsokker, et par drikkedunke eller lign.
Istedet må jeg erkende at det jeg i første omgang oplevede som en engageret betjening, viste sig at tegne mere af en arrogant holdning til kunden jeg ikke tidligere er stødt på andre steder.

Jeg bor et par hundrede meter derfra, men kommer ikke til at sætte mine fødder hos Capitani igen.

11. september 2017

Er dette din virksomhed?