Banner for Capio Privathospital

Capio Privathospital Anmeldelser 1.592

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 349 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være hjælpsomme, søde og imødekommende, hvilket skaber en tryg og velkommen atmosfære fra reception til operation. Mange fremhæver den professionelle og kompetente behandling, hvor læger og sygeplejersker tager sig tid til at forklare og informere grundigt om forløbet. Folk føler sig set, hørt og i trygge hænder, og den omsorgsfulde opfølgning efter operationen værdsættes højt. Dog var nogle utilfredse med kommunikationen og oplevede, at aftaler ikke blev overholdt, og at de måtte rykke for information. Enkelte følte sig ikke taget alvorligt, især når det kom til at få deres bekymringer og symptomer behandlet, og nogle oplevede manglende empati og service.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejdernes venlighed,... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver lægernes professionelle,... Se mere

Customer service

Kunder deler positive meninger om kundeservice, idet mange udtrykker stor taknemmelighed og anerkendelse for... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle kunder fandt det nemt at få kontakt og roste... Se mere

Location

Forbrugere finder placeringen tvetydig, med mange der nævner specifikke Capio-lokationer som Aalborg, Odense,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Indsættelse af Ny hofte og fjernelse af marvsøm/skruer februar 2026 Capio Ålborg . Ortopædkirurg Poul Torben Nielsen opererede. Stor Tak til PTN. Hoften sidder perfekt. Der var blødning fra arret i... Se mere

Blev for 5 dage siden opereret for spinalstenose på Capio Hellerup. Jeg giver med glæde fem stjerner, men gav gerne det dobbelte. Lige fra MR scanning til operation følte jeg mig tryg og velkommen. St... Se mere

Tusind tak til Peter Hvidt for en yderst professionel og kompetent behandling. Som den 4. læge der kiggede på mine røntgenbilleder fandt DU straks årsagen til mine smerter. Tak til Peter og teamet... Se mere

Virkelig gode læge Uffe Nygaard. Startede hos privat læge som fejl diagnotiserede 2 gange, men én gang hos Uffe var nok til en rigtig diagnose. Efter behandling var jeg helt rask.:)

1. Privathospital
  2. Hudlæge
  3. Hospital
  4. Mammografi
  5. Ortopædkirurg
  6. Plastikkirurgisk klinik

Om Capio Privathospital

LinkedIn   Facebook   Instagram

Capio er Danmarks største sundhedsleverandør og et landsdækkende privathospital med afdelinger i Hellerup, Odense, Aarhus, Viborg og Aalborg. Vi tilbyder udredning, behandling, operationer, billeddiagnostik, scanninger og forebyggende sundhedsydelser til patienter i hele landet.

Hos Capio kan du komme som patient via det offentlige, gennem din private sundhedsforsikring eller som selvbetaler. Vi hjælper patienter med mange forskellige sundhedsfaglige problemstillinger og lægger vægt på et professionelt, trygt og sammenhængende behandlingsforløb fra første kontakt til undersøgelse, behandling og opfølgning.

Capio Privathospital tilbyder en bred vifte af lægefaglige specialer. Det omfatter blandt andet ortopædkirurgi, rygkirurgi, plastikkirurgi, mave- og tarmkirurgi, karkirurgi, urologi, gynækologi, øre-, næse- og halskirurgi, dermatologi, reumatologi, neurologi, neurofysiologi, allergi, astma og lungesygdomme.

Vi har også specialiserede tilbud inden for idrætskirurgi, sportsskader, skulderkirurgi, albuekirurgi, håndkirurgi, hoftekirurgi, knækirurgi samt fod- og ankelkirurgi. Capio er medical partner for sportsklubber, elitesportsudøvere og motionister, hvor vi bidrager med sundhedsfaglig vurdering, billeddiagnostik og relevant behandling ved skader og belastninger.

Capio har stærke kompetencer inden for billeddiagnostik og scanning. Vi tilbyder blandt andet MR-scanning, MR-helkropsscanning, MR-scanning af prostata, CT-scanning, DEXA-scanning, mammografi, røntgenundersøgelse og ultralydsscanning. Billeddiagnostik kan være en vigtig del af et udredningsforløb og kan understøtte den lægefaglige vurdering og den videre plan for behandling.

Forebyggelse er en vigtig del af Capios arbejde. Vi tilbyder forebyggende sundhedsydelser til både privatpersoner og virksomheder, herunder helbredsundersøgelser, DEXA-helkropsscanning, ultralydsscanning af hovedpulsåren i maven og MR-helkropsscanning.

Som privatbetaler er det muligt at købe en MR-helkropsscanning hos Capio. MR-helkropsscanning og lægefaglige helbredsundersøgelser tilbydes også til virksomheder og medarbejdere som en del af et forebyggende sundhedstilbud. Disse undersøgelser kan give et bredere sundhedsfagligt overblik og indgå som grundlag for rådgivning, opfølgning eller videre udredning, hvis der er behov for det.

Capio Privathospital er en del af Ramsay Santé, en international sundhedskoncern. Det giver mulighed for faglig sparring, international vidensdeling og erfaringsudveksling på tværs af lande, hospitaler og specialer. Som en del af Ramsay Santé arbejder Capio med fokus på kvalitet, patientsikkerhed, social ansvarlighed, innovation og løbende forbedringer.

Hos Capio møder du erfarne speciallæger, sygeplejersker, radiografer, fysioterapeuter og andet sundhedsfagligt personale. Vi lægger vægt på grundig information, respektfuld dialog og trygge rammer, så du som patient kan få overblik over dine muligheder og træffe beslutninger på et oplyst grundlag.

Uanset om du søger et privathospital i Hellerup, Odense, Aarhus, Viborg eller Aalborg, en privat MR-scanning, en helbredsundersøgelse, behandling af en sportsskade eller udredning hos en speciallæge, er Capio et sted, hvor sundhedsfaglighed, kvalitet og sammenhæng i patientforløbet er centrale elementer.

Specialiseret behandling og billeddiagnostik hos Capio

Sundhedsfaglig ekspertise – fra udredning til behandling og forebyggelse
Capio Privathospital tilbyder udredning, behandling og billeddiagnostik inden for en bred vifte af specialer. Det gælder blandt andet ortopædkirurgi, rygkirurgi, plastikkirurgi, kirurgi, øre-, næse- og halskirurgi samt medicinske specialer som reumatologi, dermatologi, neurologi, allergi, astma og lungesygdomme. Vi tilbyder også billeddiagnostik som MR-scanning, CT-scanning, DEXA-scanning, mammografi, røntgen og ultralyd. Som privatbetaler – eller som virksomhed på vegne af medarbejdere – er det desuden muligt at købe MR-helkropsscanning og lægefaglige helbredsundersøgelser som led i et forebyggende sundhedstilbud. Capio er medical partner for nogle af landets største sportsklubber og hjælper både elitesportsudøvere og motionister med udredning og behandling af skader. Hos os er fokus på kvalitet, tryghed og et sammenhængende patientforløb.

Husk din udrednings- og behandlingsgaranti ved lange ventetider

Udrednings- og behandlingsgaranti på 30 dage

Udrednings- og behandlingsgaranti på 30 dage

Ved lange ventetider i det offentlige kan du i nogle tilfælde gøre brug af din udrednings- eller behandlingsgaranti på 30 dage.

Det betyder, at du som patient kan have ret til at blive udredt eller behandlet inden for 30 dage. Hvis det offentlige sygehus ikke kan tilbyde dig tid inden for fristen, kan du undersøge dine muligheder for at benytte et privathospital gennem det udvidede frie sygehusvalg.

Hos Capio hjælper vi patienter, der er henvist via det offentlige, med relevante undersøgelser og behandlinger inden for vores aftaleområder. Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om dine muligheder, eller tal med den afdeling, der har indkaldt dig.

4,7

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Et trygt forløb

Et trygt forløb, hvor alle spørgsmål blev besvaret forståeligt og venligt.
Personalet var imødekommende og venlige.

12. februar 2026

Hej Leif

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet et trygt forløb, hvor dine spørgsmål blev mødt med forståelig og venlig vejledning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God oplevelse

Jeg blev opereret for en åreknude i benet. Personalet var søde og gode til at forklare før, under og efter operationen så det blev en tryg oplevelse.

11. februar 2026

Hej Line

Tusind tak for din fine tilbagemelding. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i forbindelse med din operation for åreknuder. Vi ved, at det kan være forbundet med nervøsitet at skulle opereres, og derfor betyder det meget at høre, at du følte dig tryg og godt informeret hele vejen igennem forløbet.

Vi giver din ros videre til personalet – det er en stor anerkendelse af deres faglighed og omsorg.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Top til Hellerup

Teamet i Hellerup får topkarakter for deres indsats med at fjerne min diskusprolaps. Tak for hjælpen.
Tilmed var det en rigtig fin oplevelse på sengeafdelingen. Hurtig hjælp, god information … og lækker mad

11. februar 2026

Hej Annelise

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du har haft et godt forløb i Hellerup – både i forbindelse med operationen og opholdet på sengeafdelingen.

Vi sætter stor pris på din tillid og ønsker dig god bedring fremover.

Capio Privathospital

Jeg kom ca 1 time før aftale kom op på…

Jeg kom ca 1 time før aftale kom op på stuen med det samme
Jeg følte mig velkommen med det samme sød og venlig personale 👍😀

9. februar 2026

Hej Frank

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du blev taget godt imod – også selvom du kom før tid – og at du oplevede personalet som søde og venlige. Det betyder meget for os.

Capio Privathospital

Dejligt roligt sted, behandling til tiden og et fantastisk personale

Utroligt venligt personale og hurtig behandling . Anden gang jeg får en mammografi og ultralydsscanning + resultatet umiddelbart derefter. Alt klaret på 20 minutter. Jeg kommer igen om 2 år 😀

10. februar 2026

Hej Inger

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede rolige rammer, behandling til tiden og et så venligt personale. Vi ved, at hurtig afklaring og svar med det samme betyder meget, så det er skønt at høre, at du følte dig tryg og godt taget hånd om.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen om to år.

Godt hospital. Kan virkelig anbefales

Høflig og tryg modtagelse.

Hej Tove

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig både høfligt modtaget og tryg hos os. Din anbefaling betyder meget og motiverer os til fortsat at yde den bedst mulige behandling og omsorg.

Venlig personale

Venlig personale, hurtig indkald .

6. februar 2026

Hej Marianne
Tak for din tilbagemelding – det glæder os, at du oplevede venligt personale og hurtig indkaldelse.

Capio Privathospital

Professionelt personale lige fra man…

Professionelt personale lige fra man kommer ind til modtagelsen,man føler sig set hele vejen i forløbet.

8. december 2025

Hej Kenneth
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet et professionelt personale og har følt dig set gennem hele dit forløb hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Capio Privathospital

Virkelig en positiv tryk og god…

Virkelig en positiv tryk og god oplevelse
Blev taget godt imod .
Personallet er meget imødekommende søde og virklig omsorgsfulde
Meget dygtige og grundige
Fortæller meget omhyggeligt hvad der skal ske
Var helt tryk og følte mig i gode hænder
Så vil helt klart anbefalle jer til andre
Har kun Ros ti jer

Hej Susie
Tusind tak for din meget rosende anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig tryg og i gode hænder, og at vores personale har mødt dig med omsorg, grundighed og tydelig information gennem hele forløbet. Din anbefaling betyder meget for os – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kompetent

Kompetent, behagelig og hurtig hjælp.
Stor anbefaling herfra.

Hej Merete

Tusind tak for de pæne ord og for din varme anbefaling. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet både kompetent, behagelig og hurtig hjælp hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Alt var perfekt

Alt var perfekt, lige fra parkering, modtagelse og behandling.

3. februar 2026

Hej

Tusind tak for din tilbagemelding. Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet et velfungerende og positivt forløb hos os. Vi lægger stor vægt på helheden i patientoplevelsen, så din feedback betyder meget for os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dina - capio Hellerup

Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre forløb hos Dina. ✨
Jeg har fået lavet brystløft og implantater hos Dina på Capio Hellerup, og jeg har følt mig så tryg hele vejen igennem.
Dina er utrolig dygtig, rolig og omsorgsfuld, og jeg følte mig virkelig set og hørt fra første konsultation. Operationsdagen forløb helt roligt med sødt og professionelt personale.
Efter operationen blev jeg ringet op flere gange af Dina personligt for at høre, hvordan jeg havde det, og det betød rigtig meget for mig.
Jeg er så glad for resultatet, som er blevet meget naturligt, flot og lige som ønsket🫶🏼

13. januar 2026

Hej Manja

Tusind tak for din meget fine anmeldelse, det betyder meget for os at læse om din oplevelse.

Vi er glade for, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om gennem hele dit forløb hos Dina og resten af teamet på Capio Hellerup. Det er netop vores mål, at man som patient føler sig set og hørt – både før, under og efter operationen.
Hvor er det dejligt at høre, at resultatet lever op til dine ønsker, og at den personlige opfølgning har gjort en forskel for dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

5 stjerne til overlæge Ture Karbo og Capio Hellerup

Jeg har været opereret i ryggen af overlæge Ture Karbo på Capio Hellerup hospital. Alt fra operation, behandling efter operation og tjek after 3 måneder har været perfekt. Je kan varmt anbefale Ture Karbo for hans professionalisme og den måde, han behandle patienter på!

4. februar 2026

Hej Grigore
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder os meget at høre, at du har været tryg og tilfreds gennem hele dit forløb – fra operationen til opfølgningen efter tre måneder. Din ros til overlæge Ture Karbo for hans professionalisme og måde at møde patienter på betyder meget og vidner om den høje faglighed og omsorg, vi stræber efter hver dag. Tak for din varme anbefaling.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse hos Qassam i Hellerup, som ydede kompetent rådgivning og udførelse af operation. Følte mig i den grad tryg. Derudover fik jeg også hurtigt tid til scanning og senere operation, hvor jeg undervejs talte med flere søde medarbejdere over telefonen. Kan klart anbefales.

27. januar 2026

Hej Jessika
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg gennem hele forløbet, og at både rådgivning, operation og den samlede kontakt med vores medarbejdere levede op til dine forventninger. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig i gode hænder – særligt i forbindelse med en operation – og det er dejligt at høre, at Qasam og resten af teamet i Hellerup har givet dig netop den oplevelse. Tak for din klare anbefaling.

Capio Privathospital

Skrækkeligt forløb med Capio siden…

Skrækkeligt forløb med Capio siden forsommer 2022 til start 2024

En simpel operation blev til 2 x operationer og 4 x blokader, læger der ej lytter til patienten og smerter samt fokus på andet end sagen.

Da sagen afsluttes 4/1-2024 må egen læge henvise på ny, hvor Aleris Søborg tager over, bruger billeder mv fra Capio og konstaterer der skal gøres noget helt andet og indstiller til ny operation kun to uger efter i har lukket sagen og ej vil gøre mere.

Set i bakspejlet skulle jeg have læst trust pilot før jeg valgte Capio end tro på fortidens renome.

Ved kontroller har man 2-3 min envejs snak, smerter og lidelser fejes af med ligegyldig snak samt journalskrivelsen ej matcher det der bliver talt om.
Ej heller ved udførelsen af blokader eller operation i andet forløb.
Indvendinger og klager over stærke smerter ignoreres eller fejes af med tom snak.

Capio - i skulle skamme jer, det er mennesker i har med og gøre!

Har du som patient oplevet et kompliceret forløb så anmeld det til Patienterstatningen.dk - her kan du også få en vejledning om du kan kræve erstatning:

4. februar 2025

Hej Bjarne

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at læse, at dit forløb har været så langvarigt og belastende for dig, og at du har siddet tilbage med en følelse af ikke at være blevet hørt eller taget alvorligt. Vi forstår godt, at et komplekst behandlingsforløb med vedvarende smerter kan være både frustrerende og opslidende.

Da vi tager sådanne henvendelser meget alvorligt, har vi via Trustpilot bedt dig om at dele dine kontaktoplysninger med os. Det er vigtigt for os at kunne gennemgå sagen grundigt, så vi får det fulde indblik i forløbet og – hvis muligt – kan tage direkte kontakt til dig i den forbindelse.

Vi håber, du vil give os mulighed for at se nærmere på sagen, så vi kan sikre en ordentlig gennemgang.

Skulderoperation

Fin oplevelse - godt informations niveau - dygtigt personale👍

Hej Carl

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din skulderoperation, og at både informationsniveauet og personalets indsats levede op til dine forventninger. Din feedback betyder meget for os og for det team, der har været omkring dig.

Vi ønsker dig alt det bedste i din videre opheling.

Capio Privathospital

Super godt hospital, med god service og rolig atmosfære.

Super godt hospital, med god service og rolig atmosfære, jeg følte mig i gode hænder.

Hej Martin
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede både god service og en rolig atmosfære – og ikke mindst at du følte dig i trygge hænder hos os.

Tryg og god oplevelse

Tryg og god oplevelse. Selvom det gjorde nas i løgene da Yahor skulle udføre vasectomy på mig, var det alligevel trygt. Der var en god, positiv og smilende dialog mellem sygeplejsker, mig og Yahor under hele forløbet. Lidt jokes, lidt omsorg, og tilpas professionalisme fra alle. Hvis jeg nogensinde skal have andet fixet håber jeg det kan blive samme sted.

Hej Lars
Tusind tak for din ærlige og varme anmeldelse – og for humoren midt i det hele! Vi er rigtig glade for at høre, at du følte dig tryg og godt behandlet under hele forløbet, og at dialogen med Yahor og sygeplejerskerne skabte en god stemning. Det betyder meget for os, at der både er plads til omsorg, professionalisme og lidt grin undervejs.

nærværene og opmærksomt personale

de var nærværene

Hej Hanne
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede vores personale som nærværende og opmærksomme – det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give.

Hej Michelle
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet. Det betyder meget for os, at du fremhæver vores seriøsitet og den fine behandling, du har modtaget

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.