Canvarto Anmeldelser 161

3,1

Nem bestilling, fin informativ og god hjemmeside! Det bestilte lever mere end op til forventningerne! Bestilte et 150x50 grafitti på lærred og et 40x20 med eget foto, af min hund, på lærred. Su... Se mere

3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Billederne levede på ingen måder op til…

Billederne levede på ingen måder op til mine forventninger. Blev inden jeg bestilte billederne forsikret om, at kvaliteten ville være god og billederne skarpe selv ved større print. Desværre var 2 af de store billeder meget sløret og på ingen måder pæne.

1. september 2025

Selve bestillingen gik super fin og…

Selve bestillingen gik super fin og varen ankom til tiden og er i orden.. billedet ligner det på hjemmesiden og virkelig flot printet. Det der trækker ned er at det var et 4-delt billede som man selv skal finde ud af at måle op til. Det kræver en del måling, op og ned, frem og tilbage, for at få det til at hænge rigtigt og lige. Der mangler helt klart en skabelon, papir eller pap, som man kan sætte op på væggen og markere skruehuller. Der medfulgte en lille pose på hver billede med et metal beslag som der ikke rigtig er nogen instruktion i. Det lignede at man selv skulle slå dem ind i billederne med en hammer, men der står ingenting om det og jeg måtte skrive til jer for at spørge hvad jeg skulle gøre inden jeg måske ødelægger billedet. Så en instruktion til disse ville også være rart.

21. april 2023

Let at bestille

Let at bestille, hurtig bekræftelse på mail. Kunne følge leveringsprocessen og leveret på 8. dagen.
Bestilt billede trykt på lærred (ikke mit eget billede), produktet lever fuldt ud, op til mine forventninger.
Helle - København

12. august 2022

Var meget spændt på at se billederne…

Var meget spændt på at se billederne som vi bestilte. En ting man ser tingene på nettet hvor det ser fantastisk ud, men at se det i virkeligheden, de er bare super flotte og lever fuldt ud op til forventningerne og lidt til. Kan kun varmt anbefale at købe billeder her

21. april 2022

Var lidt bekymret for at bestille på…

Var lidt bekymret for at bestille på denne hjemmeside, da jeg læste anmeldelserne på Trustpilot. Min bekymring blev gjort til skamme. Bestilte et stort billede på lærred 6/2 og det blev leveret på min bopæl 15/2. Billedet lever fuldstændig op til forventningen og levering indenfor den lovede tidsramme.
Min anbefaling herfra - jeg handler her gerne igen 👍🏻

17. februar 2022

Bondefangeri!

Håbløs kundeservice. Absurd lang leveringstid. Og indtil videre - efter mere end to uger, har de stadig ikke leveret hele min ordre. Og der er intet hjælp at hente. Engelsk talende kundeservice, af ejerens kone. Det virker som en seriøs hjemmeside - men viser sig hamrende useriøst. Fraråder alle denne side.

15. februar 2022

Bestilte et billede den 12.november

Bestilte et billede den 12.november. Det kom desværre ikke frem, men blev af fragtfirmaet sendt retur til afsender.

Den 6. December fremsender Canvarto et nyt billede uden beregning, hvilket er rigtig fint, MEN dette billede billede bliver også sendt retur til afsender.

Jeg er i dialog med dem pr.mail, og ønsker mine penge retur, da jeg ikke kan vente på, at pakken måske ved et tredje forsøg skulle blive leveret.

Canvarto mener, at de lige skal have lov til at forsøge sig igen, da det ifølge medarbejderen ikke er deres skyld, at billedet ikke er nået frem, men det mener jeg bestemt ikke.

Blev lovet af deres medarbejder, at hvis pakken ikke nåede frem 2. gang, så ville de returnere mine penge - det har vist sig ikke at holde stik.

Jeg talte med Postnord igår den 13.december, og blev oplyst om, at Canvarto har skrevet på følgesedlen, at pakken skal sendes FRA Tyskland TIL Tyskland, og at min adresse ikke kan aflæses på pakken ! Intet under, at ordren ikke er nået frem !

Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse !!

14. december 2021

Det tager længere tid end de lover

Nu har jeg købt en del billeder hos canvarto og kan sige at det hver gang har taget ca 9 dage før de ankom. Det er den eneste afvigelse fra løfterne på hjemmesiden, derudover har de levet op til alt. Kvaliteten er god, billederne er billige og deres svartid til kundeservice er rigtig god.

12. oktober 2021

Alt for lang ventetid og ingen info.

Bestilte mandag d. 27 september et 3 delt new York skyline billede. Udfra track and trace befinder mit billede sig stadigvæk i Tyskland l Lehrte, ja faktisk siden d. 1 oktober, hvor varen ikke har rykket sig yderligere. Det tager simpelthen alt for lang tid, og går helt i strid mod deres egen hjemmeside med leveringstid på 3-5 dage.

5. oktober 2021

Desværre meget skuffet... :-(

Desværre var vi meget skuffet over vores skovbillede, da vi modtog det. Farverne var matte og solen på billedet var svag ifh. til det flotte billede på hjemmesiden. Derfor synes jeg ikke billedet i virkeligheden levede op til det flotte billede på hjemmesiden, det ser jeg som misvisende øv... Men der var intet at gøre, ingen returret, så må “æde” den modvilligt. Derfor kan jeg ikke anbefale Canvarto.

1. april 2021