Super produkter der holder hvad de lover Treat fodcreme giver mine så bløde fødder. Relief er faktisk, blødgør og beroliger mine fødderne. Heat varm booster, varmer i flere timer og lindre mine smert... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Cana Care udvikler og sælger naturlige kosmetiske produkter, som er produceret i Danmark. Vi ønsker at skabe kosmetiske produkter af høj kvalitet, til gavn for den enkelte bruger af produkterne. Derfor er der kræset om alle detaljer i både produktion, virkning og design. Kimen til Cana Care startede tilbage i 2018, hvor vores grundlægger Cana fik idéen til at udvikle sine egne produkter – oprindeligt tiltænkt gravide, for at hun på den måde kunne bidrage med sin faglighed og viden som jordemoder. Cana gik grundigt til værks og kunne således, mere end to år senere, lancere sit allerførste produkt, Relax – magnesiumserum i februar 2021. Produktet blev udsolgt på bare 17 dage og det viste sig hurtigt at både Relax, og Heat som blev lanceret en måned senere, ikke bare fandt anvendelse hos gravide – de blev populære hos mange forskellige målgrupper af kvinder og mænd, som har dét til fælles, at de ønsker at bruge gode produkter af høj kvalitet, som kan bidrage positivt til den enkelte. Heat er en varmende roll-on, som kan anvendes på de områder hvor du føler ømhed. Det kan være i spændte nakkemuskler, på lænden eller andre steder, du ønsker at mærke den dejlige, varmende effekt. Relax er en magnesiumserum, som blot sprayes på huden og masseres ind - gerne på daglig basis. Relax bidrager blandt andet til normale muskler, normale knogler, normal psykologisk funktion, mindre uro, mindre stress og bedre søvn.
Nørrebrogade 45E, 4. sal, 2200, København N, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg købte 2 Breeze. De kom hurtigt og produktet hjælper med at køle ned.

Besvarelse fra Cana Care
Mine fødder har været ekstremt tørre, selv min fodterapeut har sagt, at det er fantastisk så godt som det har hjulpet.

Besvarelse fra Cana Care
Lækre produkter - har især glæde af Ease mod uro i benene om aftenen. Glæder mig til at bruge sollotion denne sommer.
Sød og hurtig service fra Cana Care 🫶🏼

Besvarelse fra Cana Care
De lækreste produkter. Rigtig god service. Varerne er altid godt pakket ind og bliver afsendt hurtigt

Besvarelse fra Cana Care
At finde heat roll on er som at finde sin bedste ven og bare vide det er et match made in heaven
Gør alt hvad den lover og MERE til
Den bliver købt fremadrettet

Besvarelse fra Cana Care
Super gode produkter, der lever op til forventningerne

Besvarelse fra Cana Care
Rigtig god services og hurtig levering
Rigtige dejlige produkter ❤️

Besvarelse fra Cana Care
Har købt deres nye Roll on solcreme. OMG jeg er blæst bagover. Har aldrig prøvet noget lignende. Tænk at det kan føles som velvære at tage solcreme på - og ikke som en fedtet, klistret omgang.
Må nok erkende at jeg, trods den højere pris end Alm. solcreme, ikke vender tilbage til det gamle igen. Perfekt for mig og mine børn - nu er det ikke længere en kamp at få solcreme på mine børn.

Besvarelse fra Cana Care
Jeg er ret glad for HEAT. Den varmer godt, smitter ikke af på tøjet, og så behøver man ikke at skulle vaske hænder efter brug af produktet. Jeg kan kun anbefale HEAT.

Besvarelse fra Cana Care
Jeg bruger den morgen og aften, men måske jeg skal have den med på arbejde, for morgen og aften er ikke nok

Besvarelse fra Cana Care
Jeg købte EASE Body Lotion til min kæreste, da han havde områder på hænderne, som var meget røde, tørre og irriterede.
Allerede efter første brug kunne vi se en markant forbedring, hvilket virkelig overraskede os positivt. Efter kun 4 dages brug er de røde, tørre og irriterede områder næsten helt forsvundet.
Vi er meget imponerede over produktets effekt, og det kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har senest købt Treat cremen til fødderne. Normalt er jeg lidt skeptisk over for nye ‘vidunder’ produkter. Men lige her overgår Treat bare forventningerne. Mine fødder er blevet helt bløde efter bare 6 dage. Godt gået Cana Care.

Besvarelse fra Cana Care
Super god kundeservice og har prøvet deres Heat - som er alletiders til lændesmerter.

Besvarelse fra Cana Care
Jeg kommenterede på Cana Cares Instagram-opslag (marts 2026), hvor de spurgte, hvad der er vigtigst i en solcreme. Jeg svarede, at “reef safe” er vigtigt.
Cana Care svarede, at deres produkter er “ocean friendly”. Jeg gjorde opmærksom på, at deres solcreme indeholder DHHB – et UV-filter, som er under debat og bl.a. forbudt i områder som Palau – og derfor ikke kan betegnes som reef safe.
Min kommentar blev efterfølgende slettet uden svar. En anden bruger oplevede det samme og blev blokeret.
Når kritiske, men saglige spørgsmål om ingredienser fjernes, samtidig med at der kommunikeres om havvenlighed, giver det et misvisende indtryk af åbenhed og gennemsigtighed.

Besvarelse fra Cana Care
Elsker produkterne fra Cana Care - bruger specielt Heat, Relax og Grow.
Som “kontormus” gennem mange år er min nakke og skulder udfordret og her er Heat min daglige “lifesaver”. Kan ikke leve uden den og den er medvirkende til at jeg ofte kan forhindre at spændingshovedpinen bliver til migræne.😊
Grow begyndte jeg at bruge for 4 år siden efter et længere sygeforløb (ikke kræft), hvor min krop reagerede og mit hår blev tyndt.
Efter nogen måneder fik jeg flere hår og det var sundere.👌🏻
Har brugt det siden - nu kun 1 gang om dagen - og selv min frisør lægger mærke til at mit hår er mere sundt og fyldigt.
Og så er jeres hurtige levering også et stort plus - tit dag til dag, og ellers Max 2-3 dage🙂

Besvarelse fra Cana Care
Jeg synes overhovedet ikke jeg får nogen effekt af heat og rest desværre. Heat varmer i få minutter. Men jeg har stadig ligeså ondt som inden jeg tog det på. Så anbefaler ikke.

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har desværre oplevet at deres forsendelse og pakning af varer er mangelfuld. Først er pakken forsinket i flere dag og da jeg kontakter dem er undskyldning at shippingfirmaet er bagud og dermed er pakken ikke blevet afhentet. Da jeg endelig modtager pakken, mangler et af produkterne jeg havde bestilt. Det er rigtig uheldigt i og med at det skal bruges til gave om 1 døgn.
Gavekassen jeg havde betalt ekstra for, er en billig kedelig papkasse. Den er ikke pengene værd.
Så hvis I skal bestille en gave, så bestil i god og tjek at I får jeres ting.