Super produkter der holder hvad de lover Treat fodcreme giver mine så bløde fødder. Relief er faktisk, blødgør og beroliger mine fødderne. Heat varm booster, varmer i flere timer og lindre mine smert... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Cana Care udvikler og sælger naturlige kosmetiske produkter, som er produceret i Danmark. Vi ønsker at skabe kosmetiske produkter af høj kvalitet, til gavn for den enkelte bruger af produkterne. Derfor er der kræset om alle detaljer i både produktion, virkning og design. Kimen til Cana Care startede tilbage i 2018, hvor vores grundlægger Cana fik idéen til at udvikle sine egne produkter – oprindeligt tiltænkt gravide, for at hun på den måde kunne bidrage med sin faglighed og viden som jordemoder. Cana gik grundigt til værks og kunne således, mere end to år senere, lancere sit allerførste produkt, Relax – magnesiumserum i februar 2021. Produktet blev udsolgt på bare 17 dage og det viste sig hurtigt at både Relax, og Heat som blev lanceret en måned senere, ikke bare fandt anvendelse hos gravide – de blev populære hos mange forskellige målgrupper af kvinder og mænd, som har dét til fælles, at de ønsker at bruge gode produkter af høj kvalitet, som kan bidrage positivt til den enkelte. Heat er en varmende roll-on, som kan anvendes på de områder hvor du føler ømhed. Det kan være i spændte nakkemuskler, på lænden eller andre steder, du ønsker at mærke den dejlige, varmende effekt. Relax er en magnesiumserum, som blot sprayes på huden og masseres ind - gerne på daglig basis. Relax bidrager blandt andet til normale muskler, normale knogler, normal psykologisk funktion, mindre uro, mindre stress og bedre søvn.
Nørrebrogade 45E, 4. sal, 2200, København N, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Rest
Super godt produkt
Jeg har mange nakkesmerter og bruger den inden jeg påføre heat det virker så godt for mig og tager oftest mine smerter, nogle dage tager jeg varmepude på efterfølgende med god effekt
Inden sengetid smørre jeg Rest på benene det giver god søvn og ingen kramper i mine ben
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har fibromyalgi og døjer meget med urolige ben. Specielt efter operationer, kan jeg spjætte i sengen 2-3 nætter uden at finde ro i benene.
Men så købte jeg Rest! Den lille roll-on har ændret min nattesøvn 100%
4 rul på hvert ben for 5 dage siden og jeg sovet som en sten lige siden.
Næste produkt må være Ease, for jeg spænder også meget i kæben og håndleddene. Jeg kan ikke sige, hvor taknemmelig jeg er for ENDELIG at finde et produkt der virker!

Besvarelse fra Cana Care
Virker overhovedet ikke, der er intet kølende over produktet.
Og så lugter den af tandpasta.

Besvarelse fra Cana Care
Tre graviditeter og ammeforløb havde sat sit præg på mit hår. Jeg fældede meget og havde det velkendte ammehår ved tindingerne.
Efter nogle måneders brug af Grow serum kunne jeg ikke længere hive hårtotter ud, fældede meget mindre og kunne se en forskel i "pandehåret" ved tindingerne.
Vil anbefale Grow-serum, hvis man især døjer med hårtab/man fælder meget😊

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har købt følgende produkter hos CaneCare:
Grow, rest, breeze, heat og treat.
Mine erfaringer er følgende:
Treat er en udmærket creme.
Breeze og Heat har ingen effekt.
Rest har ingen effekt og efterlader benene med en ubehagelig klæbrig overflade.
på produktet Grow er der tilfredsgaranti. produktet skal være anvendt i mindst 90 dage, og klagen skal være indgivet inden 100 dage. Det giver et ganske lille vindue at klage i. Jeg henvendte mig efter 110 dage, og fik på ret krads vis afvist min refusionsanmodning.
Jeg vil ikke anbefale CaneCares produkter.

Besvarelse fra Cana Care
Solcremen Protect er fantastisk. Fedter ikke, efterlader ikke en hinde på huden, lugter ikke, føles frisk og plejende på huden. Jeg har ikke før prøvet en solcreme som denne.

Meget hurtig levering. Lækre produkter. En stor anbefaling herfra

Besvarelse fra Cana Care
Jeg er mega glad for solcremen 30, den er nem at smøre ud og trænger hurtig ind uden at efterlade huden fedtet.

Besvarelse fra Cana Care
Skønne produkter, flot pakket ind og hurtigt leveret.

Besvarelse fra Cana Care
💝 Alt for mange FAKE profiler. Kik altid efter hvornår, de har postet. Altid samme dato. Pas på❗️

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har nu brugt grow i et halvt år og jeg har fået rigtig mange nye hår som et groet ud på ca 4 cm. Jeg fortsætter helt sikkert med at bruge Grow.
Vh. Annie Poulsen

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har flere produkter fra Cana Care, og er super begejstret for dem. Og særligt her i hedebølgen, fandt jeg ud af at breeze faktisk virkede ret godt i varmen 🤩🤩🤩

Breeze
Må indrømme at jeg ikke troede på den kunne nedkøle en under en hedetur, men det kan den og jeg bruger den også efter myggestik. Fantastisk produkt

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har en god oplevelse med CanaCare. De har nogle gode produkter, samt en rigtig hurtig og venlig kundeservice.

Besvarelse fra Cana Care
Det er en overskuelig hjemmeside. Nemt at se de forskellige produkter- og at læse om dem. Produkterne har en dejlig konsistens (cremer). Er ikke fedtede. Læbepomaden er super. Holder længe.

Besvarelse fra Cana Care
REST spray på benene efter en lang arbejdsdag er bare velvære

Besvarelse fra Cana Care
Jeg har kun brugt GROW i 4uger men jeg tror det kommer til at få en god virkning, da der ikke falder så meget hår af som før, jeg har stor tillid til Cana Cares produkter som jeg er meget glad for at bruge, TREAT, og EASE, og som den sidste nye jeres solcreme, som er så nem at smøre på huden lækkert produkt. Jeg håber der kommer en hårshampoo som kan bruges med GROW.

Forholdsvis hurtigt levering.
Et produkt der virker godt på ømme muskler.

Besvarelse fra Cana Care
Super lækkert produkt, der virker. Mit hår føles mere fyldigt.
Nem og overskuelig shop. Jeg er fan! :-)