Jeg bestilte en dækkeliste til campingvognen da de skrev det var på lager og 2-3 dages levering. Derfor pillede jeg listerne af vognen da de var gamle og møre. Det var den 5 maj. Ugen efter ryk... Se mere
Bestilte festivalstol en torsdag. Forespurgte hvorvidt man kunne levere lørdag. Tidligt - da stolen skulle i brug ifm formiddagsfodboldstævne. Meget høfligt svar at man ville gære, hvad man kunne. O... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Campingudstyr.dk finder du et bredt udvalg af kvalitets campingudstyr. Vi har førende mærker som fx. Isabella, Ventura, Kampa, Wecamp, Westfield, Crespo og mange andre gode kvalitetsmærker. Vi har desuden et bredt udvalg af Tuxer Fritidstøj, som er kvalitet til en fornuftig pris. Derudover finder du næsten alt hvad du har brug for inden for reservedele til Campingvogne og Camp-let.
Ubberudvej 121, 5491, Blommenslyst, Danmark
- info@campingudstyr.dk
- www.campingudstyr.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Leverer ikke varen
Egentlig skulle de slet ikke have en stjerne, for jeg har ikke modtaget den vare jeg har betalt for. Jeg lavede desværre en bankoverførsel, lad være med det. Blev bestilt og betalt 4/5 -26 og idag den 18/6-26 har jeg stadig ikke modtaget nogen varer, selvom jeg har rykket for dem.
Jeg bestilte en dækkeliste til…
Det var den 5 maj.
Ugen efter rykker jeg pr mail og får at en kort besked ( sendes på torsdag) ok så burde jeg jo modtage det fredag da det var til dør levering.
Onsdag ugen efter skriver jeg igen men får ikke svar.
De 14 dage var det tørvejr men så begynder det at regne og vandet render nu ind i vognen og jeg har vandskade. På den ene væg.
Der går 14 dage mere og pludselig ringer der en fra dem at varen er forsinket og de ikke kan oplyse hvornår det kommer, jeg annulerer ordren fa jeg lige så godt selv kan bestille det hos temu og spare de penge.
Jeg vilkexstøttecen dansk butik, men hun indrømmede, at de selv bestilte i Kina.
Efter 1 md ventetid og en vandskadet vogn er jeg noget træt af det firma, Jeg kan kun fraråde at købe hos dem.
Solsejl aldrig modtaget efter 1 år
Bestilte fortelt med med solsejl.
Solsejl har jeg aldrig fået. Efter 1 års skriveri på mail har jeg stadig ikke fået tilsendt noget. Og nu svare de ikke på mail.
God service over flere ordre.
Jeg har handlet en del gange hos Campingudstyr.dk, og altid en god oplevelse.
De har et stort udvalg, udmærket levering og giver besked, hvis der opstår leveringsproblemer, eller andet.
Et par gange har der været udsolgte varer, men det blev altid løst hurtigt, ofte med en bedre erstatningsvare, eller pengene retur.
En webshop jeg trygt handler hos.
Total tavshed fra firmaet
Bestilte tre varer i juni, og fik tilsendt ordrebekræftelse som normalt. Men i august havde jeg ikke hørt mere eller modtaget nogle af varerne så sendte en e-mail på den e-mail adresse som var angivet, for at høre hvad status var på ordrerne, men helt uden svar retur og her i september er der stadig ingen varer eller besked modtaget. Må nok indrømme at tavshed fra et firma er vel den værste måde at behandle en kunde på, så tak for ingenting andet end spildt tid.
Ikke eksisterende kundeservice
Bestilte et læsejl, hvilket også gik smertefrit, men jeg fortrød købet, og sendte det tilbage med GLS, som de anbefaler, og de modtog pakken 2 dage efter. Penge retur har jeg dog intet set til efter 2 måneder. Har skrevet 2 gange, men intet svar. Har ringet 3 gange, og fik at vide - det kigger vi på - men intet resultat. Må nu nok anse mine penge som tabt, da de åbenbart ikke kan finde ud af det. Handler ikke her igen.
Bestilling og levering gik perfekt på…
Bestilling og levering gik perfekt på tre hverdage. Eneste minus er, at leveringsfristen ikke blev angivet ved køb, men det gik jo hurtigt
Hvis jeg kunne give 0 stjerner
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det🤬 Vi bestilte en campingstol på Campingudstyr.dks hjemmeside. Fik en ordrebekræftelse fra et kinesisk firma???? Har ventet i en evighed på varen og har kunnet se, at den har befundet sig i København i flere uger. Nu får vi at vide at varen er leveret, men vi har ikke modtaget stolen… Den mailadresse, som man kan rette henvendelse til eksisterer ikke🤬 “Spændende” firma😱 - nu har vi gjort indsigelse til banken vedrørende betalingen.
Dårlig kundeservice og ingen opfølgning – ærgerlig oplevelse med gaveglas
Jeg har haft en rigtig dårlig og usmagelige oplevelse med campingudstyr.dk. Jeg modtog nogle campingvinsglas i gave fra mine kollegaer, som havde købt dem på deres hjemmeside. Ifølge produktbeskrivelsen skulle glassene kunne tåle opvaskemaskine – hvilket var en vigtig detalje, da de skulle med på ferie.
Jeg vaskede dem på glasprogram ved 40 grader, men da de kom ud, så de ud som om de var revnede eller kraftigt ridsede. Jeg tog tydelige billeder og sendte straks en klage via deres kontaktformular, som de selv henviser til på hjemmesiden.
Den 22/6 fik jeg svar om, at de manglede billeder og ordrenummer. Dette sendte jeg med det samme. De følgende dage (23. og 24/6) skrev de, at de ikke kunne modtage billederne og bad mig oplyse, hvordan jeg havde vasket dem – hvilket jeg gjorde. Da jeg derefter nævnte, hvad de selv skriver på deres hjemmeside, stoppede kommunikationen pludseligt.
Efter en uge skrev jeg igen, men har nu – 12 dage senere – stadig ikke hørt noget som helst.
Det er virkelig frustrerende, at man både som kunde og gave-modtager bliver ignoreret, når man forsøger at få hjælp til et defekt produkt. Jeg havde forventet mere ansvarlighed og bedre kundeservice.
Super service og hjælpsomhed
Vi dummede os og fik Købt et forkert indertelt, men blev mødt af verdens flinkeste og mest hjælpsomme medarbejder som løste problemet med det samme.
5 stjerner er faktisk for lidt for den service.
De lovede 2-5 dages levering
De lovede 2-5 dages levering, der gik en uge før varen overhovedet var sendt. Ikke noget de selv var opmærksom på åbenbart.
Bare lad være…
De er ikke til at få fat på omkring ens bestilling medmindre man bliver ved med at ringe og så taler de grimt når man endelig får fat på dem. De har ikke styr på deres forretning, hvilket resulterer i at min bestilling bliver annulleret efter 4 hverdage når deres leveringstid ligger på imellem 1-5 dage. Jeg vil ikke anbefale nogen at handle på denne hjemmeside.
Modtog varen forholdvis hurtig
Modtog varen forholdvis hurtig, men der var fejl i mønster. Har skrevet til dem 3 gange 2 via mail. Men de har ikke svaret, rigtig dårlig kunde service.
Ikke fået penge tilbage
Fik leveret et camping toilet for 1 år siden ca. Virkelig et godt køb. Men fik ikke beslag til at sætte det
fast. De ringede og sagde det ville komme. Da der er gået rum tid. Flere mdr. Og ikke kommet skrev jeg at det fungere fint uden , og ville have penge refunderet. Der er ikke svaret på mine mails eller ringet til mig. Har ikke opgivet og jeg bliver ved med at skrive mails her et år efter. Skylder mig omkring 300 kr. Underligt at man ikke lige kontakter mig.
KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALES!
Min mand købte en oplader til campingvognen - eller det troede han. For han har nemlig ikke set så meget som skyggen af den her 1 måned efter at ordren blev lagt og beløbet hævet på hans konto. Han talte med dem for 14 dage siden, og der lovede de at vende tilbage. Han har stadig intet hørt. Nu prøver han igen i morgen, og hvis der ikke sker noget igangsættes kampen for at få pengene tilbage. Det er under al kritik!
Bestilt fortelt og er blevet lovet…
Bestilt fortelt og er blevet lovet levering utallige gange. Intet lovet er overholdt. Til sidst måtte jeg opgive og bestille det andet sted.
Fantastisk service
Jeg havde bestilt camping bordsæt og da jeg modtog det var det i stykker.
Jeg kontaktede Campingudstyr og vi aftalte, at jeg sendte et par billeder. Senere samme dag fik jeg en mail om at de sendte et nyt.
Det nye modtog jeg allerede dagen efter.
Fantastisk service.
Ingen levering men pengene blev trukket.
Vi bestilte en kaffemaskine hos campingudstyr.dk.
De kunne ikke levere, men beløbet blev alligevel trukket.
Siden har vi ikke kunnet komme i kontakt med dem.
Hvis firmaet stadig eksisterer, så hold jer langt væk.
Advarsel: Negativ oplevelse med Campingudstyr.dk - Anbefales ikke!
Jeg har haft en meget uheldig oplevelse med Campingudstyr.dk. Jeg afgav en bestilling på deres webshop i maj måned, men varerne er ikke kommet frem, og de reagerer ikke hverken på telefon eller mail.
Jeg kan absolut ikke anbefale dig at bruge denne webshop.
Ingen svar - eller levering....
Jeg bestilte en reservedel d. 10/6 og sendte d. 15/6 en mail og spurgte til status på min ordre. Da jeg ikke fik svar skrev jeg igen d. 20/6.. Igår sendte jeg en besked via facebook - uden svar... Idag har jeg siddet i kø på telefonen i 30 min uden at komme igennem.
Hvis I ikke kan leverer varen kan I i det mindste give besked.........

Besvarelse fra Campingudstyr.dk