God kontakt giver tillid.
Endnu har vores kontakt været via mail og messinger, men denne kontakt har været til ug med kryds og slange. Glæder os til at besøge dem senere på året og måske handle med Campinggården Ormslev.
Uanset hvad du er på udkig efter, så hjælper vi dig med at finde netop den vogn der passer til dig, om det er en ny eller brugt campingvogn!
Ormslevvej 448, 8260, Viby, Danmark
fremragende betjening når man besøger firmaet og aldrig beklagelser over kommer på ulejliget tidspunkt og fornuftige priser. alt i alt føler man sig velkommen og godt tilpas i butikken
Har lige købt brugt campingvogn på den blå avis, kørte den til Ormslev camping gaard, for at få den gået igennem. Købte eftersyn af vognen, tætheds test, mover samt figursyet tæppe til vognen, samt vinteropbevaring af vognen, så har lagt ca 25.000 kr. Har oplevet værkstedet som fint, men i butikken er der ikke meget hjælp at hente, skulle lede efter personale, og når man fandt nogle, var de ikke særligt hjælpsomme.Blev spurt om vi havde købt vognen hos dem, det havde vi ikke, men vi har lagt en masse penge i værkstedet.og skulle have en masse udstyr til vognen, da der ikke var noget i vognen. Fik at vide vi kunne få 10% på køb i butikken, og når vi spurte om de ville vejlede i hvad der var bedst af stole, borde og andet udstyr, lød beskeden, gå rundt og kik. Vi kørte til Randers og uden at nævne at vognen i sin tid kom der fra, fik vi 15%,også på i forvejen nedsatte vare, og vi fik den bedste servis og hjælp, med at vælge udstyr, og hjælp til at få det ind i bilen. Oplevede også at nogle ens vare var ca 20 kr dyre i Ormslev.
Sendte en mail med en forespørgsel og fik straks svar. Udmærket.
Har ventet 2 år på camping 100 i Tyskland som sælgeren har lovet mange gange håber det snart kommer mv kim
Fik fornyet tagluger på en(ikke hyppig) fransk campingvogn, på to dage. Ved et uheld blev den ene leveret fra fabrikken uden rullegardin og vups, 2 dage senere blev det manglende element leveret (og påsat) på adressen. Vi bor 50 km. fra virksomheden.
D sport
Hej Thomas
Tusind for rigtig god service.Dejligt at du gav dig tid en detaljeret gennemgang af campingvognen.Super fin service på trods af at vores
byttevogn ikke var så god som selv troede.
M.v.h.
Conny og Max
Alt lyder perfekt under handelen og til man får leveret og betalt.
Der var så mange fejl, da den blev leveret, man skulle ikke tro
den var gennemgået inden lev.
Så ejeren blev noget vrejen, da han fik forelagt en fejlliste, med ca.
40 fejl inden den blev ibrugtaget.
Så efter to år, uden alt virker har vi opgivet og solgt den.Ja det
er en KABE.
vi fik en fremragende behandling hos campinggården, i forbindelse med vores køb af anden campingvogn. Alt var som aftalt ved afhentning, service og betjening i top....vi kan varmt anbefale, at handle hos campinggården i Ormslev.

Besvarelse fra Campinggaarden Ormslev
Fremragende og professionel service. Et besøg værd!

Besvarelse fra Campinggaarden Ormslev
Flot butik med stort udvalg af campingudstyr og mange flotte både nye og brugte campingvogne.
Der er venligt personale, der gerne vil hjælpe og give gode råd.
Og så er der pænt og rent over alt.

Besvarelse fra Campinggaarden Ormslev
Venligt og serviceminded personale. Gode priser i forhold til kvaliteten.

Update:
Indehaveren har i dag d.07.12.2017 reageret og uden forbehold modtaget min reklamation. Fejlen er lovet rettet fremover ved montering af lignende anlæg. Campinggaarden har undskyldt for behandlingen og tilbudt mig en pæn kompentation for ulejligheden.
Jeg kan herfra igen kun anbefale Campinggaarden Ormslev.
Fik i maj 2017 monteret et nyt gasanlæ, et Truma Monocontrol CS3 30Mbar monteret i min campingvogn. prisen var 2499,incl montering. og stor var glæden da vi nu kunne kører lovligt med gas på køleskab. Ankommet til Croatien havde filteret rystet sig løs. dette var ikke fastmonteret på væg, men kun sat fast med forskruningen der går direkte på gasrør. altså skulle pakning og møtrik holde. Dette var ikke tilfældet. Anlæget havde slået fra og så langt så godt. jeg måtte selv spænde anlægget sammen, men så er hverken trykprøvning eller sikkerhed på plads, jeg kontaktede Camping gaarden og talte med værksted, fortalte at skidtet var rystet fra hinanden, de måtte fikse det, så man reelt kan køre med anlægget uden at det går løs, og jeg sagde at jeg undrede mig over der ikke var et beslag til fastspænding af den løsnede del. jeg kørte vognen ud, et beslag blev monteret. Men REGNINGEN på 398,91kr. den blev jeg harm over.
Man bestiller og får monteret et anlæg, skidtet ryster sig løs fordi man enten har været for DOVEN, Grisk eller nærig til at ofre det beslag der er beregnet til at montere anlægget med. Jeg klagede over regningen, en ganske forstående sælger slog 50% af regningen. Meeeen. jeg vil kraftigt overveje at handle med Campinggaarden i Ormslev igen. Har ellers gennem en del år haft gode erfaringer med dem.

Har i dag oplevet at en brugt campingvogn over natten er steget med 10,000 kr
Ifølge annoncen i DBA og Gul og Gratis stod den i går begge steder til 119,900kr.
Idag står den så til 129,900kr i Gul og Gratis og 119,900kr i DBA
Ifølge sælger er det en fejl at han ikke har hørt hvad der blev sagt at den skule koste ved indkøb,så den bliver sikkert hævet, også på DBA?
Ved fysisk henvendelse koster den så idag 129,900kr selv om den stadig står på DBA til lavere pris.
Det virker ikke særlig troværdig at skulle handle der.
Jeg mener den pris som den er blevet udbudt til skal fastholdes.
Hvad mener i ?
mvh P.Løvkvist

Besvarelse fra Campinggaarden Ormslev
Jeg var til forårsmesse ved Campinggården i Ormslev i dag fordi de raklameret med nogle ting vi skulle bruge at de var sat ned med 50 til 70%.
Skulle både bruge toiletvædske og campingspejle som var anonceret nedsat med de 50-70% men det skulle vise sig var det rene snyd og kun lavet for at trække folk til.
Spejlenes normalpris var 629 men kostede 499 og toiletvædske kostede normalt 89 for 2 liter og var sat ned til 69 kr.
Enten kan jeg ikke regne for ingen af de to ting jeg skulle bruge holdte de lovede 50-70% nedsættelse.
Synes det fortæller meget om butikkens moral når de oplyser rabatter der ikke passer for at trække kunder til. Burde være noget for forbrugerombudsmanden specielt fordi det ikke er første gang Campinggården lavder den slags trick.