Camping Boerenzwaluw Anmeldelser

1. Lejrplads
  2. Campingplads

Quiet, green and spacious camping site in The Netherlands. It is located in the countryside, in the province North-Holland, between the cities Schagen and Alkmaar. The beach is only 13 kilometres away. There are many beautiful cycling routes in the area, along mills, dikes and old villages. In spring, you are here at the right place for the many beautiful tulip fields in the area. Upon arrival at the campsite, you can choose a nice spot yourself. It is a park-like campsite with many trees and hedges, but also places for sun lovers. The campsite has a modern sanitary building.

God

4,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Een fijne compacte rustige camping

Een fijne compacte rustige camping, met goeie sanitaire voorzieningen. Achterin is een leuk groepsveldje waar we met vrienden en kids elk jaar een weekendje zitten, daar is ook een vuurplaats wat het wel erg gezellig maakt.

9. maj 2026

Besvarelse fra Camping Boerenzwaluw

Dankuwel voor deze mooie review! Wij vinden het leuk jullie groep ieder jaar te mogen ontvangen en zijn blij te horen dat jullie het leuk hebben hier!

Mooie camping

Mooie camping
Schoon gemoedelijke camping
Grote plekken op het gras
Dicht bij Schagen om een boodschap te doen
Wij hebben genoten
Ik zou graag een plankje om te kunnen zitten in de douch voor als je slecht ter been bent
De boeken of folders bij de receptie plaatsen ik vind het geen plek in het toilet gebouw
En tijden wanneer de receptie open is om een ijsje te halen
Verder prima in orde wij komen zeker terug

5. juni 2026

Besvarelse fra Camping Boerenzwaluw

Nog enorm bedankt voor de review!
Fijn te horen dat jullie het een schone en gemoedelijke camping vinden.
De receptie heeft inmiddels 3 vaste tijden per dag. We gaan de rest van de tips meenemen, bedankt en tot ziens!

Eine tolle Zeit leider zu kurz...........

Wir hatten einen wirklich wunderbaren Aufenthalt auf diesem Campingplatz. Die gesamte Anlage ist sehr gepflegt und sauber, besonders die Sanitäranlagen waren jederzeit in einem top Zustand. Der Empfang war herzlich und freundlich, sodass man sich direkt willkommen fühlt. Auch die Atmosphäre auf dem Platz war sehr angenehm – überall nette und hilfsbereite Leute. Man merkt sofort, dass hier viel Wert auf Gastfreundschaft und Wohlfühlatmosphäre gelegt wird. Wir haben die Zeit sehr genossen und kommen gerne wieder. Absolut empfehlenswert!

11. maj 2026

Besvarelse fra Camping Boerenzwaluw

Herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung! Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns so genossen haben und sich von Anfang an willkommen gefühlt haben. Besonders schön ist es zu lesen, dass Ihnen die Sauberkeit, unsere Gastfreundschaft und die angenehme Atmosphäre auf dem Campingplatz so positiv aufgefallen sind. Genau dafür geben wir jeden Tag unser Bestes. Wir freuen uns schon darauf, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen – dann hoffentlich für einen etwas längeren Aufenthalt!

Mooie Boerencamping…

Erg prettig verblijf,zeer aardige geintresseerde eigenaar schoon sanitair goede locatie dichtbij strand, en stad.kom hier zeker weer. Mooie plaatsen met eventueel wat schaduw.

26. juli 2025

Besvarelse fra Camping Boerenzwaluw

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo'n prettig verblijf heeft gehad en onze gastvrijheid, de ruime plaatsen en het schone sanitair heeft gewaardeerd. Ook leuk dat de ligging van onze camping zo goed is bevallen. We kijken ernaar uit u nog eens te mogen verwelkomen op Camping De Boerenzwaluw. Tot de volgende keer!

Fijne SVR camping, de moeite waard

Wat een heerlijke camping! Vriendelijke eigenaren, keurig sanitair en prachtige goed onderhouden en afgescheiden plaatsen! Echt een aanrader👍

28. april 2025

Besvarelse fra Camping Boerenzwaluw

Dank u wel voor uw mooie woorden! Daar zijn wij erg blij mee. Fijn dat u het hier zo naar het zin heeft gehad. Bedankt voor uw verblijf. Vriendelijke groeten, Familie Koster, Camping de Boerenzwaluw

Wij zijn hier al 3 x geweest

Wij zijn hier al 3 x geweest. We zijn zeer tevreden. Jammer, dat kees is overleden. Al;tijd goed voor een praatje en eitje.

29. juni 2024

Besvarelse fra Camping Boerenzwaluw

Bedankt voor de mooie review, John! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de camping. Altijd welkom. Wij missen Kees ook nog iedere dag helaas.

De Boerenzwaluw is een zeer mooie camping met ruime plaatsen in een parkachtige omgeving. Het mooie sanitairgebouw wordt netjes bijgehouden. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, knap opgepakt na het overlijden van Kees. We hebben hier 7 dagen met veel plezier gestaan.
Dit was voor ons de tweede keer en het wordt zeker nog een derde, wat voor ons uniek is.
Jack en Sylvana.

7. august 2024

Besvarelse fra Camping Boerenzwaluw

Dank jullie wel voor deze mooie recensie! Daar zijn wij erg blij me. Fijn om te lezen dat jullie hier met zoveel plezier hebben gestaan. Heel leuk dat jullie nog eens terug willen komen. Vriendelijke groeten, familie Koster, Camping de Boerenzwaluw