Kampa fortelt godt produkt - Håbløs service
Kampa Ace Air 400 er et fortræffeligt fortelt, som jeg godt kan anbefale. Men man skal blot være opmærksom på den helt håbløse service man får, hvis man får problemer med eks. en luftkanal der går i stykker.
Jeg har købt et Kampa Ace Air 400 fortelt hos Slagelse Outdoor i foråret, og har været godt tilfreds med teltet og den service de har ydet i Slagelse. Jeg var så uheldig at der var en fejl på den ene luftkanal, der resulterede i at luftkanalen eksploderede. I sådan et tilfælde mærker man hvor dårlig service Kampa (agenten for Kampa i DK) formår at levere. Leveringstiden på en ny luftkanal kan tage 1-2 uger eller mere, , fordi man ikke ligger inde med reservedele i DK, og derfor skal have det leveret fra producenten i UK. Dette er jo helt hen i vejret, specielt i høj sæsonen. Når man leverer et telt der alene kan holdes oppe ved luft, må man som kunde kunne forvente dag til dag levering af en ny luftkanal, i lighed med hvis det havde været et traditionelt telt hold t oppe af stænger. Jeg har haft kontakt til agenten (campingagenten.dk), men de mener ikke det er deres problem med den lange leveringstid på reservedele, de skyder den videre til de der sælger teltene. campingagenten.dk mener i øvrigt ikke det er noget problem med den lange leveringstid. Min mening er at hvis Kampa teltene skal have en fremtid i DK, så må de sikre at der som minimum er samme service som man for på traditionelle fortelte med stænger.
I øvrigt så har jeg forsøgt at skrive til Kampa UK (producenten), men de har end ikke formået at svare på min henvendelse.
Så alt i alt - man skal overveje om man vil leve med den dårlige service, hvis man vil købe et Kampa produkt - egentlig ikke noget produktet fortjener.
1. juni 2016