3,3

Middel

Jeg ville egentligt gerne have undgået denne anmeldelse

Jeg ville egentligt gerne have undgået at skrive denne anmeldelse herinde. Men efter lidt over et år, hvor jeg har afprøvet alle muligheder for at lave en aftale med Camper Teknik, har jeg følgende besked til andre der ønsker at benytte Camper Teknik, til montering af ekstra udstyr på jeres autocamper. Jeg startede sidst i 2024 for at efterspørge mulighed for at få monteret luftundervogn, hvor jeg havde mulighed for at få en større totalvægt på vores autocamper,. CT Var meget imødekommende og efter at havde sendt den information, som de ønskede, fik jeg hurtigt et svar, min kone og jeg besluttede så, når autocamper var der, at få eftermonteret støtteben og udvendig gastank.
Tiden gik og jeg rykkede mange gange for, hvornår vi kunne komme, men hele tiden, var der problemer med at skaffe de støtteben fra CT side, hvormed jeg til sidst, sagde at MA-VE kunne levere til vores Ford.
Vi lavede en aftale og jeg afleverede vores AC hos CT. Vi lavede en aftale om placering af Pumpe til støtteben, så den var til at komme til for service og nød udløsning, hvis der var problemer. Det blev skrevet ind på faktura og arbejdskort. Sagen var klar (Troede vi >)
Ved afhentning blev jeg præsenteret for en regning vi ikke havde aftalt fordi de ikke var nået i mål for en opvejning til en totalvægt på 4250 Kg + de havde leveret en udvendig gastank, som var mindre end det vi havde aftalt og pumpe til støtteben, var monteret midt i bodel istedet for vores aftale, til en af siderne eller i garage. CT, havde ikke ringet som aftalt, hvis der var problemer med placeringerne og anden gastank og slet ikke nævnt at vores AC ikke var opvejet til 4250 kg, men det kunne vi klare lidt senere når vi skulle ud og køre.
Efterfølgende viste det sig at, CT ikke kunne opveje vores autocamper, da de ikke selv kunne anmelde vores AC, men skulle bruge hjælp udefra, hvilket betød, at den autocamperferie min kone og jeg skulle ud på, blev aflyst.
Da jeg selv gik ind i sagen og fik oplyst fra myndighederne at sagen kunne tage lang tid. Jeg kontaktede CT samarbejdspartner og fik at vide de først lige havde modtaget opgaven, så der kunne gå op til 4 uger, før godkendelse var i hus.
Min kone og jeg opgav og tog på en meget kort 3 ugers ferie. Men i Sønderborg om fredagen første dag i vores ferie, fik vi en opringning far CT sagsbehandler, at godkendelsen var klar. Vi aftalte med en synshal i Padborg at vi straks mandag morgen og fik godkendt AC med 4250 KG.
Fedt, men det gjorde, vi blev lidt mere glade, men udsigten til, hvis vi fik en driftstop, på støtteben og man ikke kunne nød udløse støtteben uden at komme til skade, ødelagde ferien en hel del.
Efterfølgende har CT fuldstændig afvist vores henvendelse og sagt alt var OK. Jeg kontaktede FDM, som den første p.g.a. Vi er medlemmer, men her tog sagsbehandlingen til langt efter sommerferien i år. Jeg fik at vide jeg skulle kontakte nogle andre myndigheder og det har jeg gjort, så nu er jeg klar til det videre forløb, så vi kan få ret og få bragt denne eftermontering på plads en gang for alle.
Mit råd til jer andre. Få en skudsikker aftale på plads inden i benytter Camper Teknik, for som udgangspunkt, hvis du ejer en AC på over 3500 Kg, har du ikke de normale myndigheder til at hjælpe dig !

14. april 2025

hurtig Batteri skift i kulden

Igen en super oplevelse med hurtig og god service fra Camper Teknik i Hedensted, da vi stod med et dårligt start batteri her i kulden og skulle på tur ringede jeg til Camper Teknik som straks kunne fortælle de havde på lager og vi fik skiftet batteri med det samme og til en fornuftig pris. så tak for det

16. februar 2026

Alt gik galt

Vi havde vores camper på TJ Campers værksted, CamperTeknik, for at få monteret noget ekstraudstyr inden en længere tur sydpå. Vi skulle blandt andet have monteret en fyldetank under vognen og en ekstra lås til skydedøren. Vi afleverede bilen mandag og fik at vide, at den kunne afhentes fredag middag, men da vi kom fredag kl. 12, var den endnu ikke færdig, og der var ikke monteret ekstra lås på skydedøren. Til gengæld havde værkstedet monteret soft-lock på skydedøren, hvilket vi aldrig havde bedt om og aldrig havde hørt om.
Planen var, at vi skulle køre sydpå om lørdagen, men da vi kom hjem, opdagede vi, at fyret og vandpumpen ikke længere fungerede (alt fungerede perfekt, da vi afleverede bilen) og det gik op for os, at fyldestudsen til den nye gastank var pivhamrende utæt, så det var umuligt at fylde gas på tanken.
I den efterfølgende uge måtte vi på værksted to gange for at få fikset den utætte gastank og få skiftet en printplade til styring af fyr og vandpumpe. Sidstnævnte medførte en regning 2.500 kr., selvom fejlen var opstået, mens bilen var på værksted.
Efter at have kæmpet med værkstedet i knap 14 dage tænkte vi, at nu måtte alt være ok, men langt nede i Tyskland fik vi en sms om, at vi omgående skulle vende om, og endnu engang køre på værksted, da gastanken slet ikke måtte bruges til LPG-gas. Værkstedet foreslog, at vi skulle have monteret en anden tank, men vi forlangte at få tank og tilhørende udstyr demonteret. Vi var, og er stadig, temmelig rystede over, at man kan montere gasudstyr uden at trykprøve det og uden at sikre at udstyret er godkendt.

11. december 2023

Er dette din virksomhed?