Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse ve... Se mere
Virksomheden har svaret
Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen. De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker va... Se mere
Virksomheden har svaret
Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen. Ik zocht een camerar... Se mere
Virksomheden har svaret
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na prijsaanvraag online van mijn Canon EF lens snel een voorstel ontvangen. Gezien de afstand daarna nog telefonisch contact gehad.Medewerkers denken met je mee en hebben alles zo snel mogelijk afgehandeld omdat ik de lens snel nodig had.Alles naar wens ontvangen. Superblij met mijn RF versie. Korte lijntjes, vriendelijk en snelheid. Camera Occasion is zeker een aanrader.

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Gisteren een afspraak gemaakt en vanmiddag heeft m'n camera en lens een sensorreiniging en
lenskalibratie gekregen bij Camera occasion. Omdat ik inmiddels een oude Canon combinatie heb, Canon EOS 7D Mark II met een Canon EF 100 - 400mm L IS en een Canon Extender EF 1.4x II. Vond ik het na vele duizenden foto's tijd om m'n camera en extender en lens te laten reinigen en de gehele Canon combinatie te laten kalibreren. Op mijn verzoek is de combinatie met en zonder extender gekalibreerd. Uiteindelijk was de kalibratie niet nodig kwam uit de meting. Ik ben weer super blij met dit resultaat en service van Camera Occasion.

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Snelle bezorging. Hele fijne service. Helaas was de Fuji xe4 niet mijn camera. Was inderdaad in nieuwstaat. Retourneren en terug betaling ging heel vlot. Erg betrouwbare zaak

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Duidelijke website, correcte afhandeling van de bestelling

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Op dinsdag naar het Gemeentehuis van Geldermalsen een ID-kaart aanvragen voor mijn schoonvader. Foto maken in de foto-booth op het gemeentehuis. Lukt natuurlijk niet, schoonvader is 92 jaar en ziet slecht. Worden door medewerkers van het gemeentehuis verwezen naar een fotograaf, Camera Occasion dus. Het foto-hokje was van deze fotograaf en toen ze hoorden van onze slechte ervaring hebben ze nieuwe pasfoto's gemaakt zonder extra kosten. Super service en erg aardige medewerker!

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Bij de verkoop van mijn lenzen ben ik vriendelijk en professioneel geholpen en kreeg ik een eerlijke prijs. Alles verliep soepel en transparant. Ik kan ze bij iedereen van harte aanbevelen.
Marc

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Via marktplaats (MP) ontving ik een bod op mijn fujifilm camera GFX50sII van Camera Occasion (CO). Na een korte mailwisseling via de MP-site kreeg ik nog op dezelfde dag een realistische aanbieding voor mijn camera van CO. De volgend dag heb ik de camera aangeboden en na een prima kopje koffie werd de deal keurig afgehandeld en een paar minuten later stond het overeengekomen bedrag op m'n rekening.

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Prettige kundige verkoper en heel groot assortiment en goeie prijs kwaliteit verhouding

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Al mijn vragen vriendelijk en duidelijk beantwoord!
Er wordt echt tijd genomen om tot een goede beslissing te komen.
Ontzettend blij met mijn Canon camera!
Chapeau voor team CameraOccasion!!

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Goede informatie - Product zoals omschreven - Snelle levering.

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Inmiddels een goede verkoop en aankoop gedaan hier. Eerlijke prijzen en zeer nette producten!
Waarom zou je nog nieuw kopen?

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Ik heb mijn complete cameraset verkocht: een Canon R3 met drie lenzen en toebehoren.
Na eerst online contact volgde telefonisch overleg, waarbij ik een richtprijs ontving. Vervolgens ben ik met de set naar Geldermalsen gegaan. Daar werd alles zorgvuldig gecontroleerd.
Alles bleek conform de eerdere afspraken. De afhandeling verliep vlot en het afgesproken bedrag stond snel op mijn rekening.
Betrouwbaar bedrijf dat zich aan de gemaakte afspraken houdt.

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Na een schappelijke prijs te hebben ontvangen voor mijn camera en lenzen, naar deze winkel gereden.
Daar werd ik vriendelijk ontvangen met koffie en hebben ze alle apparatuur nagekeken, zeer kritisch en vakkundig moet ik zeggen. Elk detail werd benoemd. Ik zou alleen hierdoor mijn volgende spullen hier aanschaffen.
Na een korte tijd keurig de betaling afgewerkt en ging ik tevreden en onder de indruk terug naar huis.

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Prachtige winkel! Zeer overzichtelijk. Eindelijk een plek waar ik mijn fotoapparatuur kan aanschaffen en inruilen, en waar ik me op mijn gemak voel en niet, zoals in andere winkels, een ‘nummertje’ ben.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast is de koffie nog lekkerder dan bij een koffiebar. Ik woon op nog geen 10 minuten afstand van een andere winkel — ik noem geen namen (KE) — maar ik rijd vanaf nu liever een uur naar deze topzaak. Jullie gaan mij vaak zien!

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Zoals gewoonlijk weer een fijne vlotte levering van mijn bestelling!

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Vriendelijk geholpen. En met een mooie aanbieding de deur uit gegaan.

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Ik heb onlangs mijn lens ingeruild bij CameraOccasion en ben ontzettend tevreden over de service. Ik kreeg een hele mooie en eerlijke prijs voor mijn lens, zonder gedoe of onduidelijkheden. De communicatie was snel en professioneel, en alles werd netjes afgehandeld. Zeker een aanrader als je je apparatuur wilt inruilen tegen een goede prijs!

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Deskundig personeel, en een keurig, nette winkel!
Mooie prijs gekregen voor mijn apparatuur en hiervoor een mooie tweedehands lens teruggekocht. Haast geen sporen van gebruik op te zien.
Ik kom hier zeker vaker terug!

Respectloze inruilprijzen
Na 4jaar klant te zijn geweest
En zo,n 16000 euro uitgegeven te hebben
Weer terug naar kamera express
Patrick
Maassluis

Besvarelse fra Camera Occasion B.V.
Læs mere om andre typer anmeldelser.