Ik heb onlangs een camerasysteem met drie camera’s voor rondom mijn woning besteld bij Dutch Security Systems en ben hier zeer tevreden over. De levering was razendsnel: vandaag besteld, morg... Se mere

Aantal weken geleden op zoek naar een cameraset met 2 camera's, via de chat advies gevraagd en gelijk gekregen, zelfde dag nog een setje gekocht, voor 1 camera een langere kabel was ook geen probleem.... Se mere

In 2024 een 2k camerasysteem gekocht voor binnenshuis. In het donker problemen met motion blur. Probleem voorgelegd aan DSS en vanaf het eerste moment een prima service. Eerst advies over de instellin... Se mere

Ten eerste al vriendelijk te woord gestaan en vragen beantwoord zonder zuchten of laten merken dat je eigenlijk naar de bekende weg vraagt (dat is tegenwoordig al heel wat) Recorder bij bezorgen bes... Se mere

1. Leverandør af sikkerhedssystemer

Dutch Security Systems was 6 jaar lang Camerabeveiligingkopen.nl, maar door onze ambities zijn wij overgestapt op een naam met meer body. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van camerabeveiliging. Bij Dutch Security Systems ontwikkelen wij zeer hoogwaardige camerabeveiliging die geschikt is voor particulieren en bedrijven. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de camerabeveiliging sector en beschikken wij over enorm veel specialistische kennis.

4,9

Top bedrijf met super service

Top bedrijf met super service. Er is Nick niks teveel en blijft geduldig uitleggen als je vragen hebt.
Heel blij mee en we hebben dankzij zijn advies een goede set camera's
Lilian Roelofs

13. maj 2020

Prima service!

Zoekend naar een goede outdoorcamera op de site terecht gekomen. Een paar keer gechat met Nick, geen vraag te gek, altijd een duidelijk antwoord.

Uiteindelijk na 1 week nadenken de camera aangeschaft. Keurig een track en tracé code.

Met installeren nog even telefonisch contact gehad, maar dat was prima zelf te doen. Uiteindelijk problemen met inloggen op de app, maar 1 belletje en ook dit was zo opgelost.

3. maj 2020

tijdens een late chat sessie met Nick…

tijdens een late chat sessie met Nick gaf hij me zeer goede info over welk systeem voor mij het meest van toeppaling was. Nick maakte dit alles op in een nette offerte, hier kon ik rustig over nadenken, dit even goed bekeken en de betaling gedaan. Netjes kreeg ik van Nick een Track en Trace van PostNL. dus geen vaag verhaal dus kon ik met alle rust verwachten dat mijn camera systeem de volgende dag aan kwam. daarna stuurde ze ook netjes de extra kabel op om mijn systeem nog persoonlijker te maken. Bedankt Camerabeveiligingkopen.nl voor deze netjes afhandelen van mij bestelling.

Met Vriendelijke Groet, Victor Roose

25. april 2020

Fijn geholpen door Nick!

Fijn geholpen door Nick! Hij heeft er veel verstand van en goede producten. Hij heeft bij mij de camera's en alarm ook gemonteerd. Hij werkt netjes en heeft verstand van zaken.

22. april 2020

Perfecte service via FaceTime

Perfecte service via FaceTime.
Door de Corona zelf geprobeerd het systeem te installeren, ben niet echt handig maar via FaceTime perfect geholpen en de beelden zijn super scherp ! Bedankt !

21. april 2020

Dik tevreden

Dik tevreden. Goede spullen voor een redelijke prijs en voortreffelijke service en bereikbaarheid. Aanrader!

Dikke aanrader

Goed advies, mee denken niet in problemen maar in oplossingen.
Kwaliteits installatie aangeschaft en door ze laten installeren tegen een eerlijke prijs!

Dikke aanrader

Goede kwaliteit beelden

Wij hadden snel een camera nodig omdat er de laatste tijd bij ons in de buurt veel ingebroken werd. Bij dit bedrijf was dat snel geregeld. Met goede kwaliteit beelden en een aardige monteur zijn wij super tevreden.