Hvis jeg kunne give 0 stjerner - så fik CK det.
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så var det tilfældet her. Min datter modtog en gave, som var købt via CK egen hjemmeside. Da, det var forkert model og str, valgte hun selvsamme dag, at skrive til CK for at bede om at få tilsendt en returlabel og forklare returneringen af gaven. Der kom ingen respons fra CK. Vi valgte derfor at tage kontakt til den person, som havde købt gaven, for at bede om hjælp til dette. Her er beskeden så uforskammet, som, at vores datter bare kunne have benyttet sig af andre måder på at komme i kontakt med os på - og nu var returneringstiden også overskredet. Det til trods for, at vi har gjort nøjagtigt, som CK skriver på deres hjemmeside, at man skal gøre i forbindelse med returnering af en vare. Vi skrev samme dag, som var indenfor få dage efter købet. Vi har prøvet utallige gange, at få et svar ud af CK, så vi kunne returnere og få enten pengene tilbage el et tilgodebevis, som kan benyttes på deres side. Men de er så frække, at de er lang tid om at vende tilbage og med samme svar gang på gang. Vi har blot gjort, som CK anmoder om via køb/returnering på deres hjemmeside. Men det er selvfølgelig også en måde at undgå at få varer retur og penge tilbage til kunden - FØRST at vende tilbage, når returneringsdatoen liiiige er overskredet. Jeg har handlet meget via hjemmesider, men aldrig har jeg mødt så uforskammet en opførsel fra et så stort firma. Jeg kommer ALDRIG til at handle via deres hjemmeside igen - og kan på ingen måde anbefale, at du gør det samme.