Calor - Geniet van jouw perfecte koffie. Anmeldelser

4,8

Bij deze firma het proefpakket besteld en een extra verpakking van de standaard smaak. Bij aankomst van de bestelling op 22 juli 2026 bleek 1 verpakking open te zijn. Hiervan direct melding gemaakt i... Se mere

Uitstekende telefonische beantwoording van mijn vragen en advies over de producten. En de koffie is heerlijk. Ik blijf klant bij Carol. M.i. zou de kilo verpakking ook per 500 gr beschikbaar moeten... Se mere

We bestellen altijd bij Calor. Voor ons is dit de lekkerste koffie uit de bonenmachine. We bestellen altijd Ethiopia. We waren dit keer weer erg verrast door de snelheid waarop de bonen binnenkwa... Se mere

1. Kaffebutik

Calor – premium quality coffee Ochtendzon op je bol en met je ogen dicht genieten van echt goede koffie. Voel je hem? Dat is de energie van Calor. Puur genot om je dag mee te beginnen en perfect om je dag mee door te komen. Koffie is één van onze dagelijkse en terugkerende routines. Dus waarom zou je jezelf niet een op jouw smaak en zetwijze afgestemde kwaliteitskoffie gunnen? Kwaliteit en persoonlijkheid Calor levert hoogwaardige koffie. Om dit te bereiken selecteren wij onze eigen bonen en blends. Calor koffiebonen worden dagelijks “slow roast” gebrand in de branderij. Zo staan wij garant voor de versheid en hoge kwaliteit van onze koffiebonen, en levercontinuïteit. Daarnaast geven wij je persoonlijk advies bij het vinden van de juiste koffieboon.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vlot en verzorgd.

Overzichtelijke site met ruime keuze in proef pakketten maar snel 'je eigen' koffie bestellen kan ook. Bezorging was snel, de verpakking verzorgd en voorzien van een kleine attentie die zeker gewaardeerd werd bij de koffie.

6. november 2024

Calor koffie verrijkt mijn vakantie

Ik ben al enkele jaren klant. Bestel enkele kilo's per jaar single origine koffiebonen. De levering is stipt en de kwaliteit prima. Zonder Calor koffie en yellow bourbon in het bijzonder is er geen sprake van een geslaagde vakantie. Volgende week herfstvakantie dan wordt het weer genieten. Diverse soorten echte verse bonen van calor is het een echter aanrader

1. oktober 2024

Nette levering en de geur van verse…

Nette levering en de geur van verse bonen komt je tegemoet bij het openen. En die mooie kleur rijke verpakking is een feest voor het oog. We hebben de zomer koffie er in. En eerste espresso is getest. We waren blij verrast met de smaak en crema laag uit onze vol automaat machine. We proeven ook echt tonen van chocolade. Calor is een branderij die wij ook toevallig tegen kwamen. En we zijn er nu blij mee. Later testen we het proef pakket. En de boon is mooi droog.

27. august 2024

Dank

Dank, weer snelle en correcte levering, dus kunnen wij weer genieten van ‘n heerlijk kopje verse koffie.

24. juli 2024

Aanrader vers gebrand

Levering na twee dagen. Duidelijke informatie en goede service.
Netjes en mooie verpakking.
Vers gebrand , top..
Het rook heerlijk bij het openen van de verpakking.
We hebben een proef pakket besteld dat is fijn om te onderzoeken welke bonen bij je passen. Ik Bestel zeker weer als deze op zijn.. aanrader ..

15. juli 2024