Ubehagelig og træls service
Dårlig service ringer efter en taxa siger de ville sende en går 20 min ringer jeg igen og for afsvide at den er sendt til Aalborg
37 kr for en alm cappuccino to go. I It’s lille bager tilsvarende børnestørelse drukket i to mundfulde.
Det var ellers en sølle cappuccino for en pebrede pris
Virkelig tørre bøffer i deres burgere, er på ingen måde pengene værd. Derudover ventede vi virkelig længe på servering, nabo bordet som ankom efter os, nåede at spise op før vores bestilling kom på bordet.
Vi gjorde høfligt opmærksom på problemet,
men blev ignoreret.
Må stærkt fraråde nogen at besøge Taxa.
Cafeen har en hyggeligt atmosfære. Fik bestilt bruch hvor man får en tallerken med lidt af hvert. Man bliver dejlig mæt, men det er ikke 130kr værd, der findes bedre alternativer andre steder på Nørrebro. Derudover er det bare synd at de prøver at sælge alt de kan komme til. Postvand er åbenbart ikke noget man kan få, men du kan købe en flaske.
Nu er de startet med at give Postvand hvor man donere penge til rød kors tror jeg. Håber virkeligt der går til rød kors! Jeg synes priserne er høje i forhold til hvad man får, går andre steder, fx cafe Castro har en meget bedre brunch og bedre til prisen. Menuen trænger til forandringer, pris justering vil gavne jer. Lyt til jeres kunder, i har potentiale.
Jeg er gennem foråret/sommeren kommet en del på Taxa - dels pga. deres lækre udendørsareal og dels pga. deres hjemmelavede limonade. I samme ombæring har jeg også spiste der, og har generelt været godt tilfreds.
Det virker dog som om, der er kommet nogle stramninger, som ikke klæder stedet. Fx. er det ikke længere muligt at få et glas postevand i forbindelse med køb af andre drikkevarer, hvilket jeg mener er direkte i strid med loven.
Fair nok, at man må betale for en flaske vand, men vi har rent vand i hanerne i DK, og jeg købte i dette tilfælde faktisk både jeres friskpressede (?) most og en latte.
Mit råd til taxa: lad være med at malk jeres trofaste kunder for deres sidste krone - beder man om lidt ekstra dyppelse til sine fritter, bør det være på huset, og køber man andre drikkevarer, bør et glas postevand være noget man kan få, uden at skulle snige sig ud på toilettet. Det andet, synes jeg er uklædeligt, og skaber bare en dårlig stemning.