Café Svanen Anmeldelser 63

3,1

Vi bestilte 48 stykker smørrebrød ud af huset fra café svanen i går. Har kun positive ord til maden. Halvdelen af det bestilte var bestilt under kategorien lunt, og det var dejlig lunt da det b... Se mere

Prisen er alt for høj, taget kvaliteten i betragtning. 65 kr for en dobbelespresso, det er ikke engang så dyrt i indre København haha. Deres smørrebrød er for tørt.

Spiste okse bøf. Ingen kontakt om stegning. Gennemstegt bøf begge 2 undskyldte sig med anden ret sku ha længere tid fornærmet personale aftegning anden tjener ønskede ikke kontakt til os da vi ska... Se mere

Det kostede en tur på tønden, x2 vi bestilte smørrebrød i dag til take away, da vi kommer hjem ser vi æggene på vores bøf er glasklar i hviden, så dem piller vi af, kommer igennem bøffen og ser... Se mere

3,1

Middel

Fantastisk dag og mad, som altid.

D 5/5-23 bestilte vi bord til 4 personer kl 14 for at fejre vores barnebarns konfirmation på svanen. Men det skulle hurtigt ændre sig til 10 personer, da resten af familien syntes det lød lækkert med lidt god frokost efter kirkebesøg. Ringede igen til svanen og kæmpe kæmpe stor ros til Amanda for at klemme alle os ind med så kort varsel. Vi havde en pragtfuld dag med masser af smil og latter og super lækker frokost og ikke mindst sublim behandling og service. Af hjertet tak til alle på svanen. Vi ses snart igen.

Kh Simon & Gitte.

5. maj 2023

Vi har spise på svanen flere gange

Vi har spise på svanen flere gange, og Været godt tilfredse, i Dag var jeg der inde sammen med en ven,
Maden var ok, men overværede at en ung servitrice var utrolig grov over for 2 ældre damer der fik sat sig ved et forkert bord, selv om de straks begyndte at finde et andet bord blev hun ved med at knurre ad dem meget ubehageligt.

5. maj 2023

Desværre ikke til at anbefale

Hej, pinligt, vi var en gruppe der hvert år mødes, og får smørrebrød udefra, i år fra jer. Fiskefileter der var så kold og gamle at vi måtte finde grill knive frem for at splitte dem ad, resten var antageligt uden at være i top klasse. Vi har ellers længe haft lyst til at besøge jeres restaurant, for det ser hyggeligt ud, men nu går vi forbi. Synd for vores venner siger i har haft super mad.

20. april 2023

Sublimt Smørrebrød

Jeg vil blot takke for jeres gode håndværk, og fine råvarer det blev brugt til de 8 stykker herlige smørrebrød jeg købte af jer i går.
Vi bor i kbh, men har i mange år haft sommerhus uden for Holbæk. Man får simpelthen ikke bedre klassisk smørrebrød end hos jer. Hvis jeg skulle holde noget med smørrebrød i kbh, ville jeg altså gerne køre hele turen til Holbæk for at købe hos jer.
Ud over at det var utroligt lækkert, var det pakket med stor omtanke. Bl.a. Fiskefileten var anbragt oven på folie for ikke at smelte smørret. Genialt😊. Dette var ISÆR godt, da jeg først skulle bruge det om aftenen.

Endnu engang tak for en god oplevelse😊

13. februar 2023

Stegt flæsk med voksen skældud

Tak for jeres bud på konceptet stegt flæsk med persillesovs ad libitum. Fin og ærlig sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hjemmelavet pandekage med is var et godt bud på en klassiker. Gammeldags æblekage var en oplevelse af
fabriksfremstillet æblegrød.
Den unge servitrice servicerede venligt, en god repræsentant for jeres uhøjtidelige og afslappede rammer. Som kontrast hertil oplevede vi verbal opkast og voksen skældud fra anden servitrice, da to unge i vores selskab, i mens vi ventede på desserten, spiste en flødebolle fra en gavekurv jeg netop havde modtaget i fødselsdagsgave. Vi blev mødt med irettesættelse om at man skal spørge om lov og betale prop penge. Beklager forseelsen og garanter, at jeg ikke besøger jer igen.

30. januar 2023

Fantastisk nytårsmenu

Fantastisk nytårsmenu! Alle retter smagte dejligt fyldt med smag og af passende størrelse! Aldrig har vi nydt bedre oksemedajon, og desserten var fantastisk!
Vejledning var enkel og nem at gå til!
Vi har nydt flere nytårsmenuer, men denne er den bedste

30. december 2022

Fantastisk jule menu…

Var til den mest fantastiske julefrokost på cafe Svanen igår. Lokalerne fremstod hyggelige, og borddækningen var perfekt. Man kunne se der var kræset om enkelthederne. Værten bød os velkommen og efter bifald, kunne de 20 forskellige retter indtages. Maden smagte utroligt godt og alle blev mætte. Der var noget for enhver smag. Kl 21 kom der DJ på og dansegulvet blev fyldt. Alt i alt en skøn aften. En stor tak til alt personale på cafe Svanen. Vi ses helt sikkert igen.

8. december 2022

Inflation i ordret… Luksus smørrebrød

Nu er der også gået inflation i ordret luksus smørrebrød
Vi gik ind på hjemmesiden og bestilte luksus smørrebrød...prisen er 45-49,00 kr. ,,....kasserne var pakket ved afhentning....Da vi kom hjem og pakkede dem ud blev vi vild skuffet..de var IKKE pengene værd. Dem kan jeg desværre ikke anbefale

29. oktober 2022

Lørdag 23 juli bestiller jeg 3 stk…

Lørdag 23 juli bestiller jeg 3 stk luksus smørrebrød..
2 x Ribbensteg hvilket var godt.
Bestile også en fiskefilet som også skulle være /havde været luksus??
Åbnede kassen da jeg kørte derfra og det var virkelig skuffende.. den fisk var da IKKE 47 kr værd.. det var så lille.. ringede til caféen og fik bare at vide at sådan så de altid ud:-(.. Det var sgu skuffende..det lignede jo en til 25 eller 30 kr..
Plejer ellers altid at være mere end tilfreds..

23. juli 2022

Utroligt god mad

Utroligt god mad , og det kom hurtigt
Hvis jeg skal sige noget om stedet så
Mangler der hygge det minder om en kantine det er kolde lokaler og så ville
det være rart med lidt musik ellers skøn mad og søde damer.

28. maj 2022

Madforgiftning!

Madforgiftning!
Vi var 4 personer der delte 16 stykker smørrebrød fra Cafe Svanen, og dagen efter lå 3 personer med opkast, høj feber, hovepine. Præcis symptomerne for en massiv madforgiftning, men da vi ringer og fortæller Café Svanen om vores oplevelse bliver vi mødt af en blank afvisning, og at der må have været en i selskabet der har smittet de andre med et maveonde... Det er hovedrystende mangel på ansvar. Vi blev madforgiftet af det mad Café Svanen serverede. Uden nogen diskussion!
Fejl sker, sådan er det. Men tag dog ansvar når der er begået en fejl.
Vi har før brugt Svanen til smørrebrød, men kommer helt sikkert ikke til at bruge dem igen.

22. marts 2022

Blandet oplevelse

Ringede d.22/12 og bestilte smørrebrød.
Kvinden, der modtog bestilling, lød som om hun helst havde været fri for, at jeg ringede.
Jeg nævnte udtrykkeligt flere gange, at det skulle være det, der på menuseddelen hedder luksussmørrebrød - det var det ikke, da vi åbnede æskerne.
MEN da jeg hentede smørrebrødet i caféen var det en positiv oplevelse med en ung kvinde, der havde tid til både smil og humor også i forhold til de gæster, der sad ved bordene og i baren.

4. januar 2022

Jeg har spist på Cafe Svanen gennem…

Jeg har spist på Cafe Svanen gennem mange år. Svanen er ultimativt Holbæks bedste spisested hvis man er til gode Danske specialiteter.
Fantastisk god mad . Varrieret menukort .
Lækker smørrebrød. Hurtig service.
Hyggelig atmosfære
Mine bedste karakterer.