3,1

Middel

Bollerne var værst!!

Bacon og pølser er overdone så det dårligt er til at tygge, føltes som at tygge i læder.Bollerne er hårde som sten eller kan bruges til at spille petanque med. 2 stjerner fordi røræg og laks var dejligt. Appelsinjuice fra en plastik flaske(købt, ikke friskpresset)Ikke et sted vi vil spise brunch/morgenmad igen.

8. februar 2026

Uengageret personale

Vi var 4 personer og vi havde bestilt 3 retters menu.
Jeg fik muslinger og en del var knust eller lukket, de burde være sorteret fra inden servering, men der var rigeligt så jeg sorterede dem bare fra selv og blev stadig mæt.
Resten af maden var god.
Vi bestilte vin til maden, en flaske til 795,-. Den blev ikke åbnet ved bordet og der blev ikke skænket i glassene, men blot stillet midt på bordet som var det en flaske vand, det har jeg aldrig oplevet på andre restauranter før.
Vi blev placeret lige ved siden af et stort selskab der holdte julefrokost, de var så højlydte at vi ikke kunne føre en samtale hen over bordet. De både slog på glassene, holdte tale og sang.
Hvis vi havde vidst vi ville få sådan en placering havde vi valgt et andet sted at mødes. Det ødelage desværre vores ellers hyggelig aften at vi ikke kunne føre en samtale, men bare sidde og kigge på hinanden og vente på maden.
Jeg har skrevet til restauranten om vores oplevelse og fået vag svar tilbage om at de vil være opmærksom på servering af vin fremover. Det burde være standard at en flaske vin bliver åbnet ved bordet.
Generelt føltes det mere som en café oplevelse end restaurant oplevelse. Prisen var i den høje ende hvis man ser det som en café oplevelse, som restaurant oplevelse er prisen rimelig.

6. december 2025

Desværre var der ingen sammenhæng…

Desværre var der ingen sammenhæng mellem mad, kvalitet eller pris. Fiskefilet var ganske enkelt ikke tilberedt ordentligt (der blev ikke opkrævet for den), Pariser bøf kan fortolkes, men på nærmest uristet/ustegt toastbrød med en hakkebøf der var mere kogt end stegt og derfor fik brødet til at sejle i væde, går det simpelthen ikke til en pris på 189,-.
Personalet er søde, venlige og imødekommende - men ingen taler dansk og har åbenlyst også problemer med engelsk og menukortet.
Samlet set en rigtig dårlig oplevelse - men dog ikke billig.

12. april 2025
Vis anmeldelser på alle sprog (9 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto