Sidste besøg her for mit vedkommende
Hvis du søger en café, bar, restaurant el. lign, hvor der er rummelighed, så hold dig langt væk herfra.
Bartenderne er synligt berusede og meget aggressive over for gæsterne. Når der er karaoke så favoriserer værten de sangere han synes synger bedst så de får flest sange og os andre som bare synger karaoke fordi vi synes det er sjovt kan være heldige at få en enkelt sang mens de andre kan få op til 6 sange. Og lyden er virkelig blevet elendig efter der har været personale udskiftning når man sidder på sofaerne foran scenen får man nærmest blæst ører af og når man siger noget om det får man bare at vide af den fulde vært at man kan da bare gå op selv og skrue på knapperne og selv samme vært er ofte grov i munden i hans branderter.
Ultra uhøfligt personale, der kaldte mig for en k(æ)lling, da jeg valgte at gå, da de ikke ville give mig deres tilbud som varede indtil kl. 22:00. Jeg spurgte kl. 21:59, men han ignorerede mig indtil klokken blev 22 og kaldte mig uhøflig for at kalde på ham. Så jeg spurgte ham om jeg kunne få tilbuddet, men det ville han absolut ikke, da jeg åbenbart var super uhøflig at bede om rabatten så tæt på klokken. Super ubehageligt at blive kaldt en k(æ)lling af et personale på en bar med så ubehagelig stemning. Vi var 4 mennesker der gik pga den opførsel.
Cafe Rundelen har hvert år DM i…
Cafe Rundelen har hvert år DM i karaoke, hvor kun mandlige dommere, mandlige vært, mandlig investor for præmie står for det.
Det er sansynligt her er tale om sexisme og farvoritisere kvindelige sanger, da det typisk er dem som vinder.
Musik anlægget er enormt dårligt, ellers sørger værten for at mændne får de dårlige mikrofoner og kvinderne de gode.
Jeg har selv været deltager og set det! Så vær på vagt ! Se progrsmmet på DR1 om sexisme i musik branchen!