Cafelimon Anmeldelser 4

3,2

3,2

Middel

Virkelig dårlig service og ubehagelig…

Virkelig dårlig service og ubehagelig attitude mod sine betalende kunder. Vi fik fortalt af chefen at vi skulle forlade hvis vi ikke har tænkt at købe flere drinks, selvom vi allerede havde. Oveni det er deres priser ekstrem dyre, en redbull for 50 kroner, det sindsygt. Kom på eget ansvar

1. april 2026

Fantastisk stemning og service i topklasse

Café Limon er et sted, man mærker med det samme, når man træder ind. Stemningen er varm, afslappet og samtidig stilfuld – et sted hvor man både kan slappe af, hygge sig og nyde noget virkelig godt. Det er ikke bare en café, det er et sted, hvor man helt naturligt får lyst til at blive hængende lidt længere.

Servicen er noget helt særligt. Medarbejderne er opmærksomme, smilende og ekstremt professionelle, uden at det føles stift eller upersonligt. Man bliver mødt med ægte venlighed, og det kan mærkes, at de virkelig går op i, at gæsterne får en god oplevelse – hver eneste gang.

Deres udvalg er imponerende. Piberne og drikkevarerne er i absolut topklasse, med rene, velafbalancerede smage og høj kvalitet i hver eneste detalje. Samtidig har de også et lækkert udvalg af snacks og desserter – fra sprøde nachos til søde favoritter som pandekager, der smager lige så godt, som de ser ud. Det gør stedet perfekt, uanset om man er der for en hyggelig kaffepause, en afslappet aften eller bare har lyst til noget virkelig lækkert.

Det hele går op i en højere enhed: atmosfæren, servicen, kvaliteten og den gode energi i rummet. Det er den slags sted, man uden tøven anbefaler til andre, og som man selv glæder sig til at vende tilbage til.

Hvis du leder efter en café, hvor både smag, stemning og service er i top, og hvor du føler dig velkommen fra første øjeblik, så er Café Limon et besøg værd.

11. januar 2026

Cafe limon valby

Vi var 9 personer i alt. Vi fik lov til at sidde øverst og sad på 4 sofaer til at starte med. Derefter fik vi at vide, at der ville komme 8 personer om 20 minutter. Vi rykkede os selvfølgelig uden diskussion og pressede os sammen – 9 personer på 3 sofaer – udelukkende for at hjælpe personalet og give plads til de kommende gæster.

De 8 personer, der kom, valgte selv at gå igen, måske fordi de ikke følte sig tilpas, da vi var 9 mænd, og der var damer. Det forstår vi fuldt ud det var deres valg.

Men 5 minutter efter kommer chefen ind med en fuldstændig unødvendig attitude og taler ned til os som om vi havde gjort noget forkert. Han siger, at det er “sidste gang” vi får lov at sidde der. Ingen respekt. Ingen anerkendelse af, at vi faktisk gjorde alt, hvad vi kunne for at hjælpe ham og hans forretning.

Vi rykkede os. Vi pressede os sammen. Vi gjorde vores bedste. Alligevel bliver vi mødt med arrogance og trusler.

Sådan behandler man ikke betalende gæster, der prøver at være samarbejdsvillige. Det her sted mangler grundlæggende respekt for kunderne og det er helt ærligt pinligt for en chef at opføre sig sådan....... !!!!

10. januar 2026

Cafe Limon er min kæreste og jeg's…

Cafe Limon er min kæreste og jeg's absolutte nye scoop! Aldrig har jeg smagt bedre drinks i mit liv, så der er altså noget om det..
Jeg besøgte stedet ugen før med min veninde og foreslog det derefter til min kæreste, og da jeg prøvede disse drinks 2 (som er smoothie og shakes), -der blev det kun endnu bedre. Vi kommer helt sikker igen så snart vi har tid!
Valby er ikke så lang en tur fra os, og så må jeg også lige rose jer, alle jeres medarbejdere er simpelthen så venlige og imødekommende, hvilket er super vigtigt.
Jeg er normalt mest til sofaer, men jeres puffede hvide bløde stole gør det ekstra komfortabelt.
Kan varmt anbefales fra os alle.

Jeg giver 5 ud af 5 stjerner

Bonus: Handikap venligt plads i cafeen, -der er et dørtrin man lige skal over, men ellers plads til kørestole i hele cafe etagen. Dog ikke så let tilgængeligt til toilettet i kørestolen, så det skal man være opmærksom på forhånd.
Men stedet har skøn og rolig atmosfære.

5. oktober 2025

Er dette din virksomhed?