Cafefry Anmeldelser 150

2,5

Brunch i dag på Cafe Fry bød på tør pandekage, endeskive toastbrød, tynd yoghurt, oversteget pølse af udefinerbar herkomst, kaffen halv fyldt og kold, tekoppen halvfyldt, rugbrød fra en dags gammel pa... Se mere

Besøget var mildest talt skuffende til prisen. Rugbrød fra Kohberg, lille grovbolle fra frost, toast af endeskive der kunne agere knækbrød og sammensat skinke, kedeligste scrambled egg, tør pandekage... Se mere

Café Fry var tidligere stedet man kom når man skulle have noget godt veltilberedt mad. Desværre er kvaliteten virkelig blevet ringe med tiden. Deres brunch er absolut ikke pengene værd, tynd yoghurt,... Se mere

Jeg bestilte nachos med damen. Maden var god, kasse medarbejderen var sød og smilende, jeg forstår slet ikke de dårlige anmeldelser. Har i årene førhen tit været på fry HC og dele nachos med e... Se mere

2,5

Under middel

Overstegte og seje kartofler

For bare et år siden, var lækker veltilberedt mad og store flotte anrettede portioner, men…
De sidste 2 gange jeg har været der, har det virkelig været dårligt.
Overstegte seje og sorte kartoffelbåde, som tydeligt havde stået for længe i ovnen og et stykke u tilberedt flute som næsten ikke var til at bide over og vi gik derfra, med det meste efterladt på tallerkenen og maver der ikke var mætte.
Det var så sidste gang, for Herning har heldigvis mange andre og gode restauranter som holder standarten, på trods af de lave priser.

28. november 2024

Sikke en dårlig omgang mad

Sikke en dårlig omgang mad - take away!!!
Salaten - lunken kylling, alt smurt ind i dynge af dressing. Salaten under helt blød og lunken.
Burger med pommes. Pommes helt sorte blandet med helt sorte løgringe, hvilket ikke var incl. Virkelig virkelig dårlig oplevelse … eller mangel på samme!!!

23. november 2024

Ikke en god oplevelse.

Har lige været en tur på CafeFry i gågaden i Herning for at nyde en Brunch med min kæreste.

Det var vildt skuffende, en brunch der nok er det ringeste jeg til dato har oplevet.

- pulver røre æg kold og klumpet, med små bitte baconstykker der var bløde og to små dåse brunch pølser der smagte dårligt.

- en alm yougurt fra karton med 3 hele vindruer i og en skefuld musli (mest havregryn)

- en rug-bolle som smagte godt, bare ærgerligt der kun var en lille pakke brie, en pakke syltetøj og en pakke smør.

Og så lidt frugt, en klat tun salat, 3 skiver agurk og en halv lille tomat, samt 1 amerikansk pandekage med sirup (disse ting spiste vi ikke, det så SÅ kedeligt ud)

16. oktober 2024

Efter at have læst en masse forskellige…

Efter at have læst en masse forskellige anmeldelse var jeg lidt skeptisk angående hvor vidt det var hver at besøge café fry, men det er virkelig noget jeg har savnet i Herning, et sted som er “det gode gamle Herning” tjenerne gjorde det super godt og var opmærksomme på alt og maden var uden tvivl en fantastisk oplevelse. 5 stjerne herfra.

20. september 2024

Kan helt klart anbefale Fry Østergade

Kan helt klart anbefale!
Synes det var en rigtig god oplevelse, undrer mig kraftigt over hvorfor de har fået så dårlige anmeldelser.
Mig og min familie var inde og spise, fik selv en sandwich som var rigtig god, meget forfriskende og en god portion. I forhold til tid tog det ikke lang tid, der var travlt derinde, men vi ventede maks 20 min. Rigtig sødt personale❤️

28. august 2024

Café fry Østergade Herning

Mega dårlig oplevelse, min veninde og jeg var inde og spise, jeg var nødt til at sende min mad tilbage 3 gange før den var rigtig og fandt først ud af efter at noget i maden var udsolgt. Min veninde fik en salat hvor der var et stort stykke plastik i, da vi så klagede over det var de lidt ligeglade og kunne kun give os en smule rabat. Bordet ved siden af os havde også fundet er dyr i deres mad og fik samme respons som os. Hvis jeg kunne havde jeg givet 0 stjerner

5. august 2024

Advarsel sundheds skadeligt!!

Hvis man kunne give den 0 havde jeg gjort det. Det er desideret sundheds skadeligt at tage derind det var et stykke plastik i min mad på størrelse med en en krone og de siger at de kan give mig lidt rabat, men ikke andet de var meget ligeglade pg sagde at de intet kunne gøre. Virkelig dårlig oplevelse!!!!!!!!

5. august 2024

Café fry Østergade Herning

Café fry, Østergade Herning. Øllet og friskpresset juice til ug. Kyllingespyd, brød med tunsalat samt frisk salat ligeså, ja også nachos med kylling, lækre friske rejer og pandekager smagte dejligt, meen tapas dadler var stegt for meget, laksetærte smagte af røget laks, store tydelige mørke pletter på advokado, skulle ha været skåret fra, efter min mening. Så efter spisning var der desværre overskud af creme fraiche til nachos, som endte på venindes dyre tøj samt bukser og bluse på en anden ved bordet, fordi tjeneren troede han kunne bære det hele ud på én gang. Han skyndte sig at gå ind og vi ventede egentligt på noget at tørre det af med, men så kom en herre fra bordet ved siden af med nogle servietter. Tjeneren kendte dem ved dette bord for flere gange stod han ved deres bord og spiste stående af deres mad… no go af en tjener. Vi regnede med en undskyldning men den udeblev og ingen kompensation overhovedet. Har ellers altid synes godt om fry, men det blev lige ændret der. Så skal det lige siges at tjeneren talte gebrokken dansk, men de skal jo ha en chance også af medarbejderne, der talte nedladende til ham i baren…. Måske derfor han tabte maden ud over os? Håber fry tager dette til eftertanke både overfor gæster og sine arbejdskollegaer. Undskyld koster ikke noget.
Mvh Maj

20. juli 2024

Danmarks dårligeste oplevelse

Hvis man ønsker nok, Danmarks, ringeste brunch, så synes jeg man skal besøge Café Fry. Med en omgang kolde pulveræg, brune - men slatne baconstykker, pandekager med dårlig eftersmag og en tør bolle.
Vi efterlod mere eller mindre 4 fulde tallerkener, da intet af det var værd at spise.
Hvis jeg kunne have givet den 0 stjerner, så havde det været på sin plads.

14. juli 2024

Maden er ikke den bedste…

Maden er ikke den bedste oplevelse...Fik en oksekødsburger, hvor oksekødsbøffen er meget tynd, og desværre også skam stegt. Maden kom halv kold, så igen ikke den bedste oplevelse.
Kan ikke anbefale stedet...

3. juli 2024

Det værste spisested nogensinde. Dårlig service

Kan desværre ikke give mindre en en stjerne.

Sjældent har jeg fået så dårlig behandling og mad.
Som spise de gæst skal man betale første, da restauranten er bange for man smutter fra regeringen. Må sige jeg godt forstå hvis nogen vil smutte uden at betale.
Min kollega og jeg bestiller en 300g Ribey medium stegt med diverse til.
Maden kommer og se lækker ud. Må dog skære en ordentlig klump fedt fra. Men kødet er så tørt at det støver. Jeg går ind med den første tallerken. En ny kommer 20 minutter senere. Her er kødet i flere stykker. Og drengen siger at de har skåret fedtet fra. Men tager en lille bid af bøffen og den er om end endnu tørre og uspiselig. De unge drenge siger det er svært at stege en bøf medium. Jeg går uden af få min mad.
Kan IKKE ANBEFALE dette sted

22. maj 2024

Dårlig service

Bestilte en 'Pastasalat med Tun og Æg' til levering hos Bart (naboen). Fik at vide, der ville gå 30 min. Da der var gået 50, gik jeg over for at tjekke op på det. Den stod så bare på et bord. Og så havde de glemt at putte æg i. Og glemt at den skulle leveres.

Plejede at bestille pastasalat med kylling/bacon. Men det seneste år har deres bacon haft konsistensen af brusk.

2. maj 2024

Er dette din virksomhed?