Bestilte bord til 7 personer for 1 mdr
Bestilte bord til 7 personer for 1 mdr. siden og blev ringet op i dag d.1/12 2025 at der ikke var plads til os, og aflyste pga et stort selskab de har taget ind. Virkelig useriøst og dybt uprofessionelt.
Vildt dårlig service!!
Vi havde booket et bord på Cafefriends i Aalborg. Da vi ankom skulle vi vente på at et bord var klar, fordi der ikke var plads til os selvom vi havde booket til et bestemt tidspunkt.
Da vi endelig får et bord, så er det et bord de lige hurtigt havde sat sammen og placeret det lige ved døråbningen og midt ud til gangen... dertil får vi at vide, at vi vil få et andet bord når der er et ledigt.
Trods den dårlige placering, prøver vi at få det bedste ud af det. To borde bliver ledige, men vi bliver ikke flyttet... der kommer to ind som ingen bordreservation har, hvorefter de får at vide at der er fuldt booket, MEN dog var der lige et bord de godt kunne få, trods at de ikke havde booket!
Vi sad lige i døråbningen og fik træk, dertil sad vi lige ud til gangen og var nervøse for at få tabt mad ned ad ryggen...
Derudover har vi betalt 58 kr. for en kande vand!! Det er vanvittigt!!!
Kold mad og så ventede vi enda 1 time på det
Vi spiste på cafe best friends på min datters fødselsdag.
Vi bestilte nachos uden jalapenos med 2 cremefraiche og 1 guacemole, en salat uden thousand Island dressing og en burger.
Da maden kom var burgeren rigtigt, fik thousand Island dressing med til salaten og nachos med jalapenos og kylling - dyppen var rigtig.
Vi gik op og sagde at vi havde fået maden forkert - der fik vi at vide at det var altså det der var trykket ind. Men det var jo ikke hvad vi sagde - så vi ville gerne have en ny.
Men da den kom var den med kylling - igen. Og dyppen var forkert. Så de sendte den tilbage igen.
Da de kom med tallerkenen blev den nærmest smidt på bordet og en tjener der hurtigt gik igen. Kyllingen var blevet taget af men dyppen var stadigvæk forkert.
Jeg gik op og sagde dette og fortalte at det altså ikke var ok at smide en varm tallerken på bordet foran en 6årig lille pige på den måde.
De kom ned med en rigtig dyp og beklagede sig med der var travlt.
Da vi skulle betale, betalte vi f***** for en nachos MED kylling, har vi regnet os frem til.
Seriøst det er virkelig en OMMER fra deres side, vi burde nærmest have fået den nachos gratis for alle de fejl fra deres side men istedet betaler vi for meget! Ja kommer ikke igen 🤷🏻♀️
Mig og min veninde ville på Cafefriends Hjørring og spise da vil ville hygge os fordi vi ikke havde været sammen i et stykke tid.
Da vi kommer kommer tjeneren og siger vi lukker kl 19 men på deres hjemme side står der kl 20. og snakker rigtig flabet til os
Da vi skal bestille ville jeg gerne ha en jordbær milkshake, hvor jeg så får avide at det ku jeg ikke få for de havde lige gjort blenderen ren. og der var stadig over 1 time til de lukkede. så jeg vælger en cola i stedet min veninde ville så ha den cola zero hvor tjeneren bare står og griner af hende
mens vi spiser står tjeneren bare og glor på os hvilket var meget ubehaligt
HOLD NU KÆFT!!!! Sikke en oplevelse. FRIENDS i Hjørring. Har åbenbart mistet al respekt, for sig selv Og sine kunder😣😣😣
Vi ventede i næsten 3 kvarter, på vores mad😮😮 Noget kylling og laks. Folk omkring os, som var kommet meget senere, end os fik serveret. Var oppe og påpege, vores ordre 2 gange, med "trussel" om, at hvis ikke maden kom. Ville vi gå. Endelig kom maden så 😮😮😮 Jeg har da Aldrig oplevet et stykke kyllingbryst, så mishandlet 😮😮. Det var fuldstændig "voldstegt" og ligeså sejt, som et stykke læder. "chefen" var her, tilfældigvis, dan han blev konfronteret, var hans eneste kommentar " vi har travlt" 😮😮😮😮😮😮
Jeg kommer der ALDRIG MERE. Med sådan en behandling..... ☹️☹️☹️
Kæmpe fiasko.. bøffen var helt skam stegt. Pomfritterne var bløde. sovsen ville være bedre og stoppe ens toilet med.
Hold jer væk
God mad. Men det tager aaaaalt for lang før der sker noget. Først vente for evigt før at der kom et menukort og en der tørrede bordet af, som det virkede som om de først gjorde når man satte sig ved bordet. Så vente for evigt igen før maden kom. Som sagt god mad. Men service er lige så meget en del af oplevelsen.
I Aalborg, var den ene ret, en T-bone steak, for rød på den ene side af benet.
Tjeneren var meget forstående og gav den lidt mere på grillen, og så var den perfekt.
Vi fik en stor smoothie som plaster på såret.
Friends i Metropol Hjørring, god mad men super dårlig service når det kommer til at tage imod betjening osv. Det eneste tidspunkt man får et smil er når man betaler og går. Man føler sig ikke velkommen.
Jeg havde desværre en rigtig dårlig gastronomisk oplevelse derinde. Jeg havde bestilt en BBQ-burger og mine veninder to normale American-burgere. Mine veninders burgere var rigtig lækre men bøffen i min var ikke stegt ordentligt, så jeg måtte sende min tallerken ud. Jeg fik så en helt ny tallerken og burger, men heller ikke denne gang var bøffen stegt ordentligt og baconen var meget blød. Selve bøffen havde mange pletter hvor den var helt rød inden i, så det ende med at jeg måtte spise mig mæt i de pomfritter der var med som tilbehør.
Der var fin service på stedet. Tjeneren gav os god betjening og var forstående overfor at maden ikke var tilberedt ordenligt, men kunne kun give mig 20% rabat på regningen, da hun ikke kunne komme i kontakt med sin chef, hvilket hun jo selv kunne forudse ville ske. Dog synes jeg 20% var alt for lidt for en ret der havde kostet omkring de 100 kr. Det var meget vemodigt at skulle betale for maden...