Stedet er under al kritik!!
Stedet er under al kritik!!
dette er hvad Ankerstedet skriver på deres hjemmeside
"Her går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og alle råvarer er nøje udvalgt, Vi bruger kvalitets råvarer og alt er frisklavet. Hos Ankerstedet er det altid en smagsoplevelse"
Der er INTET af det, der er frisklavet, ej heller gode råvarer, alting er færdigkøbt.
Jeg bestilte en medium-rare 'Ribeye', som aldrig havde set skyggen af, at være en ribeye. Den første jeg fik ind, var helt gennemstegt, og bleg på ydersiden. Den lignede mere et kyllingebryst. Jeg bad om en ny, den var lige så bleg, og helt grå indeni. Det er tydeligt at se, at den har været frossen, og enten tøet op i mikroovn, eller vandbad.
Pomfritter var nogenlunde, men færdigkøbte. Bearnaise var også nogenlunde, men på ingen måde hjemmelavet, eller med friske urter. Garniture, var noget underligt rod.
Min ene kammerat fik en Mørbrad..det var samme ringe 'kvalitet', lædersål, forkert stegt, 5 pomfritter, og en købe bearnaise.
stedet er laaaangt under standard, tilgengæld er priserne helt i vejret. DKK 269,00 for noget der aldrig har været en 'frisk ribeye'
2 stjerner. De er udelukkende pga beliggenhed, den kolde øl, og en rimelig service, men jeg vil ALDRIG anbefale stedet til nogen. Nu er I advaret
7. august 2024
Uopfordret anmeldelse