Cafe Freunde Anmeldelser 33

3,1

Weekend brunch - En lidt kedelig oplevelse at være på Café Freunde. Havde bestilt bord til 12 personer, vi blev så placeret lige op ad buffet, så køen skulle stå ned langs vores bord, så man ikke kunn... Se mere

Når man er på Café Freunde i Trekroner er det en dejlig oplevelse, god mad og rare mennesker. Men deres mad ud af huset er noget rigtig sjusk. Både min kæreste og jeg bestilte trekronerburger.... Se mere

Ja, vi gav gerne 10 stjerner, men det er jo ikke muligt ;) Vi bestilte mad til min fars fødselsdag, uden tårnhøje forventninger da vi tilfældigt hørte om cafeen. Vi blev så positivt overraskede, læ... Se mere

3,1

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kvaliteten af deres catering til…

Kvaliteten af deres catering til frokostordning er desværre faldet markant de seneste par måneder. Maden er blevet mere ensformig og består ofte af meget salte retter eller sammenkogte retter, og niveauet lever ikke længere op til det, vi tidligere har oplevet hos dem.

Tidligere var der stor variation i både kød og tilbehør, men flere dage består frokosten nu kun af en salat samt brød og æg. Samlet set er oplevelsen ret skuffende.

28. januar 2026

Påskefrokost 2023.

Påskefrokost 2023.
Så Velsmagende. Alle retter gode smag. Hønsesalat, æggesalat og ikke mindst mørbrad med skøn sovs.
Faktisk bedre end sidste år der også var god.
Mvh inger Lange

10. april 2023

For lidt mad

Havde bestilt Mortens aften and fra Freunde catering til 6 personer. Fik leverer 5 stykke and. Kontaktede efterfølgende Freunde catering og sagde at der måtte mangel er stykke and. Svaret fra Freunde Catering var at der var vejet 180 gram and af pr. Person. Det passer ikke, lidt hurtig hovedregning. 5 stykker and leveret skulle så veje (6x180)=1080 gram ialt, hvert af de 5 stykker skulle så veje (1080/5)=216 gram. Det gjorde de ikke det kunne ses med det blotte øje, passer derimod fint af hver enkelt stykke vejede 180 gram.
Virkelig dårligt at Freunde ikke indrømmer at de har leveret et stykke for lidt. Underlig fornemmelse at sidde 6 personer der skal del 5 stykker.
Maden smagte godt, derfor 2 stjerner fremfor 1.

10. november 2022

Fantastisk mad

Bestilte mad fra cafe Freunde catering i lørdags, hvor vi skulle have gæster, og må bare sige, at maden var yderst veltilberedt og smagte fantastisk.
Kan så absolut anbefale cafe Freunde catering, bestiller helt sikkert herfra en anden gang.
Fin dialog fra start til slut

16. august 2021

Wauw - sikke en oplevelse 🤩

Valgte for en gangs skyld at “springe over, hvor gærdet er lavest”. Det betød, at jeg kørte til Cafe Freunde og bestilte deres “PÅSKEFROKOST” 🐥🐣
FANTASTISK LÆKKER OG VELSMAGENDE MAD OG SUPER SERVICE 💪🥇
Jeg er FAN og vender helt sikkert tilbage 🤩😍🥳
Kh Jytte Hjort

28. marts 2021

Cafe Freunde Cafemad ud over det sædvanlige

Mine kone fyldte år og det skulle fejres med lækkerier til frokosten.
Vi valgte Cafe freundes påskefrokost til 249,00, og hvilken oplevelse.
Sild og sprøde fiskefileter, hønsesalat som smagte som min mormor lavede det, mørbradbøf som var stegt mør og saftig med lækker flødesovs
og champignoner.
Sluttede af med ost og Muffins til kaffen.
Der blev rost bordet rundt

22. marts 2021

Fantastisk mad

Ja, vi gav gerne 10 stjerner, men det er jo ikke muligt ;)
Vi blev så positivt overraskede, lækker lækker mad til en fornuftig pris.
Det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller herfra. Mums

9. januar 2021

Brunch- intet laktosefrit. Selvom i beder en oplyse det.

Brunch, ét valg
Var hos jer i lørdags, i bookingen skriver i at man skal oplyse hvis man har nogen allergier mv.
Det oplysende jeg i bookingen og da vi bliver taget imod, kan hun godt se det i bookingen, så hun bekræfter de kan se det.
Vi vælger den eneste menu man kan lørdag morgen.
Vi får maden og må spøge hende om hun har husket det skal være laktosefrit.
Hun tøver og siger, tror ikke vi har noget.
Ikke engang laktosefri yoghurt kunne jeg få. Æggene(scrambled eggs), tærten
Smør intet kunne jeg få laktosefri.
Synes det er super dårlig service når man er der og intet laktosefrit kan imødekomme.

23. november 2020

Plads til forbedring

Rigtig god mad, men der er plads til forbedring i forhold til stemning og servering.
- Der er enormt dårlig accustik og rummet burde nok inddeles i mindre områder for at give lidt mere intim fornemmelse.
-Det ville være rart hvis dem som henter takeaway havde en anden indgang nærmere skranken så der ikke hele tiden var trafik igennem cafeen.
-Personalet er meget stresset og løber tilbage til skranken når de har serveret, det giver en rigtig dårlig stemning og ødelægger oplevelsen.
-Please skru ned for telefonen, giv en af service personalet ansvaret for telefon med headset og takeaway og lad hende blive bag skranken, en anden tager imod fysiske bestillinger og en 3.+4. servere, ellers er det sten sikkert at personalet går ned med stress, der mangler struktur.

Jeg håber mine input kan bruges til både gavn for cafeen og gæsterne.

mvh Charlotte

17. september 2020

Besvarelse fra Cafe Freunde

Vi er ked af din oplevelse og tager henvendelsen meget alvorligt. Hvis du har mulighed, vil det være meget brugbart med info om dag og tid, så vi har mulighed for at se, hvor det går galt.
Du må meget gerne skrive direkte til ejer Randi Tang Nielsen (randi@dankbar.dk). På forhånd tak for hjælpen. /Freunde.

Lang ventetid, dårlig service

De sidste to gange jeg har været på Freunde har jeg måtte vente mellem 45min og 1 time før vores brunch blev serveret. Der gik mere end 30min før drikkevarerne blev serveret, og det ekstra brød vi bad om kom aldrig.
Derudover havde jeg ringet på forhånd og spurgt ind til alternativer til Jeres brunch, da min veninde ikke tåler mælkeprodukter og ikke spiser kød. Jeg blev lovet at køkkenet ville tage hensyn og ville lave noget hun kunne spise. Da vi kommer, får vi at vide at hun bare ville få ekstra frugt og salat - som om en brunch bestående salat og frugt på nogen måde er tilfredsstillende... det var først 3. gang vi tog fat i personalet, at min veninde kunne få lidt humus, tomat og avocado.
Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, hvor man næsten skal kæmpe en kamp for at få noget mad. Jeg har været rigtig glad for Jeres cafe i mange år, men de sidste par oplevelser gør, at jeg fremover finder andre steder at spise.

13. september 2020

Besvarelse fra Cafe Freunde

Vi er ked af din oplevelse og tager henvendelsen meget alvorligt. Hvis du har mulighed, vil det være meget brugbart med info om dag og tid, så vi har mulighed for at se, hvor det går galt.
Du må meget gerne skrive direkte til ejer Randi Tang Nielsen (randi@dankbar.dk). På forhånd tak for hjælpen Katrine. /Freunde.

Maden var god

Maden var god. Service dog ikke. Vi sad 4 personer og da de kom med brødkurven var der 2 smør med. Den ene af os var muslim med tørklæde på, og hun spurgte om noget alternativt til bacon og pølser, tjeneren spørger om hun havde allergi, hun svarede nej og tjeneren siger: nåh du er vegetar. Helt ærlig! Vi løb tør for brød, og jeg går op til bardisken. To af tjenerne snakker og registrere ikke at jeg står næsten lige ved siden af. En tredje må gøre opmærksom på dette. Da tjeneren er på vej ned med brødet til os, var det åbenbart vigtigt at snakke til sin kollega (de grinte, så antager at det ikke var arbejdsrelateret) fremfor at levere vores brød.
De to tjenere der gjorde disse, måske de var nye og i så fald skal de have mere oplæring. Eller også er de for unge til at forstå hvordan det skal gøres.

19. juli 2020

Og denne ene stjerne er fordi fadøllen…

Og denne ene stjerne er fordi fadøllen da den endelig blev serveret efter manden var sagt på bordet, at den var god.
Vi var i dag den 20/6 inde og ville have en let frokost. Vi ventede så længe at jeg til sidst måtte rejse mig op og bede om at få lov til at bestille noget mad. Derefter var der endelig en und pige der kom ned og undskyldte med den begrundelse at de var jo vant til at man skulle bestille oppe i baren, men at det jo var lavet om, så det havde hun åbenbart glemt. Ligeledes anede hun intet om de forskellige ting på menukortet. Dum forklaring at der vist nok var.... bla bla til maden. Vi bestilte en burger til min mand og han bad om aiola til. Jeg bestilte en tapasplanke som dog var flydt med salat og meget koldt mad/pålæg. Da maden laaaangt om længe kom fik min mand ikke aiola men en anden dressing men det rettede de op på. Jeg fik osten først og derefter madplanken. Til sidst kom øllen. Jeg måtte op og spørge efter jeg havde spist halvdelen og der ikke høret brød til og det kom der så efter 10 min. Kartoflerne, de 3 som lå på brættet var ikke fra samme dag og skrallen virkede tyk og sej og selve kartoflen var død for længe siden.
Alt i alt en ekstrem dårlig opførsel, service og mad, men øllen var god
Tror det var sidste gang vi var der og vil da heller ikke opfordre andre til at prøve

20. juni 2020

Besvarelse fra Cafe Freunde

Vi beklager selvfølgelig meget din / jeres oplevelse og mener ikke dette er standarden. Vi forsøger altid at levere en god service og et godt produkt. Vi vil selvfølgelig prøve at klæde personalet bedre på til opgaven. Vh Freunde

Lang ventetid

De gange, jeg har været der, har der altid været rigtig lang ventetid. 20 minutters ventetid på en kop te og en kage fra montren er ikke usædvanligt. I aften - onsdag - var der 45 minutters ventetid på et tapasbræt og en burger. Man får ikke oplyst noget om lang ventetid. Tapasbrættet kom så i øvrigt i første omgang uden brød og en af tingene lovet i menukortet. Ved I øvrigt, at man ikke ønsker at indgå en overenskomst på stedet. Så hvis man er fan af mad inden for en rimelig tidshorisont og fagforeninger, skal man nok finde et andet sted.

3. juni 2020

Besvarelse fra Cafe Freunde

Vi beklager selvfølgelig ventetiden og din oplevelse. Der var meget travlt i går og derfor var der ekstra ventetid. Hvad angår overenskomst, kan vi oplyse dig om, at vi er igang med forhandlinger.

Elendig oplevelse .

Elendig oplevelse.
Allerede ved bestillingen går det galt ,den unge pige der tager i mod roder noget rundt i det min adrasse som er ret enkel kan hun ikke skrive og jeg må stave det for hinde senere hend viser det sig så at nr på adrassen også er forkert selv om jeg nævnte det 3 gange under bestillingen.
For at vide at jeg bor tæt på så når de køre ud om 30 min så ville vi være en af de første,fint jeg har en 3årig der er ved at være sulten.
1 og 50 min efter ringer jeg og høre hvornår jeg kan forvente min mad ankommer,for et svar om at forde jeg bor i et nybyggeri kan drengene ikke finde det men hun vil be dem bruge deres GPS på deres tlf og komme ud til mig så hurtigt de kan.
Få min efter hun ligger på blir jeg ringet op af en voksen mands stemme der siger at nr på min adrasse var forkert .
Den blir ændret og kort tid efter ankommet en ung mand med maden .
Prisen er doppet så dyr som jeg forventer af de priser der står på hjemmesiden.
Og da jeg først for åbnet for maden ,for jeg et virkelig trist syn af mad ,noget der kunne forventes af et elendigt pizzaria .
Vegetar lasagne består af lasagneplader med tomatsovs bechamelsauce også og champignoner ,der på et tidspunkt havde varmet op i noget jeg ville gætte på var en mikroovn ,osten var smeltet ud i kanten af boksen den var i og var hård som sten og smagen var elendig og umådelig kedelig og meget indbydende ud.
En tærte så ud til at den kunne spises men pris og mængde og den meget kønsløse smag af æg og butterdej gjorde at der ikke blev spist 1/10 af den.
Eneste der kunne spises og blev spist var grønkål salaten , der var heldigvis to bager med . Den ene smagte betydelig bedre ind den anden som umiddelbart første oplevelse virkede til at være en anden tybe da den smagte meget anderledes .
Det gjorde så jeg ringede til butikken og sende en klage over min oplevelse.
Men efter at ha sider i 1 time og 7 min på ventetone kom igennem og måtte vente yderligere 12 min mens jeg kunne høre hun tager i mod 3 kunnet og snakker personligt med en anden ansat, for derefter at gi mig et ubehøvlet svar fra i tlf ,blev så gal at jeg bad hinde gi mit nr til chefen ,for at bruge timer på at ringe op i morgen gider jeg ikke bruge min tid på.

Aldrig mere ...!!!!!

8. april 2020