Cadeauplek.nl Anmeldelser

1. Gavebutik

Het Cadeauplek-team zoekt constant naar nieuwe, creatieve cadeau-ideeën om zo jouw werk uit handen te nemen. Bij Cadeauplek vindt je áltijd een passend en uniek cadeau! Voor hem, voor haar of voor jou!

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,5

Vi udfører kontroller af anmeldelser

I ordered a 71 euro infrared light…

I ordered a 71 euro infrared light lamp, which according to the website I used to place the order (bol.com) was going to be delivered in 2 days.
I was very specific to write down a pick up address instead of my own address, as I wanted to avoid any problems with delivery. For my surprise, someone left a package at my apartment address, and it wasn't the lamp but a cheap bag with a "Fashion" brand on it. Literally, something worth less than 5 euros.

I visited the pick up point twice, I emailed customer service 3 times, had a phone call and their only response is for me to mail back the bag so that they can cancel the previous order, and create a new one.

The lamp was for a wellness service already booked and offered to a client. Not only I lost the client, but now I have to deal with this nonsense process. A real disappointment!

29. juli 2026

Een zonnebril

Een zonnebril besteld, helaas met schade binnengekomen. Heb der een mail over gestuurd binnen 5 minuten antwoord gekregen en de zelfde dag nog opgelost. Top serves

1. juli 2026

Perfecte service

In juli een armband gekocht. De magneetsluiting werkte na verloop van tijd niet meer. Ik heb gemaild en kreeg dezelfde dag al een reactie. Er werd direct een nieuwe armband opgestuurd. Perfecte service en heel klantvriendelijk!

15. januar 2026

Adequate en snelle service

Wij hadden een RC auto via Bol bij ze besteld waarvan helaas al na enkele dagen de afstandsbediening stuk ging. Wat kan gebeuren dus daarover geen enkele kritiek. Ik heb ze via hun site een mail gestuurd en kreeg bijna per ommegaande antwoord: ik mocht het defecte exemplaar houden en ze hebben direct een nieuwe opgestuurd. Snel en adequaat en onze zoon weer blij.

4. december 2025

Verschrikkelijke kwaliteit

Armbandje gekocht en ging binnen een week al stuk. Ketting schakel heeft losgelaten. cadeauplek neemt geen verantwoordelijkheid.
Ze willen het niet retour nemen of compenseren omdat het zo een “sterke” ketting is dat het wel eigen schuld had moeten zijn.
Da armband is daarna gevallen en uren later teruggevonden. Inmiddels in meerdere stukken omdat er mensen overheen zijn gegaan.
Dat de armand ter eerste stuk ging is niet onze schuld maar volgens cadeauplek wel.
Kortom waardeloze kwaliteit

23. januar 2025
Cadeauplek.nl-logo

Besvarelse fra Cadeauplek.nl

Hoi Robbert,
U heeft aangegeven met een Bureaustoel over uw item te zijn gereden.

Wij kunnen zelfgemaakte schade helaas niet volledig compenseren.

Wij doen altijd ons best om onze klanten een zo goed en mooi mogelijke ervaring te geven. Wij vinden het jammer dat u dit niet zo heeft mogen ervaren.

Uiteraard bieden wij een fabrieksgarantie, maar dit valt er helaas buiten.

Top webshop!

Hele fijne webshop. Genoeg keuze aan cadeaus en een snelle levering. Had mijn Vaderdagcadeau de volgende dag al in huis. ik ga hier zeker vaker bestellen!

17. juni 2024