Banner for Cadeaubon.be

1.534
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles verloopt vlot duurt soms wel lang tot de bon toekomt per post Een vraagje feitelijk als je besteld via post wat gebeurd er als de bon zoek raakt bv achterhouden door postbode of iets dergelijks... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen bon ontvangen, enkel een mail met code, dit oogt niet mooi om als cadeau te geven. Bovendien kon ik nergens de naam van de ontvanger invullen waardoor mijn eigen naam als begunstigde stond, zeer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is een uitstekende oplossing wanneer je onverwachts en direct een cadeautje nodig hebt. Je krijgt een goede begeleiding en na betaling heb je na een uurtje jouw cadeaubon op mail. Heel gemakkelijk... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dit is een super bedrijf. Ik had een kadobon gekocht en de naam vergeten aanpassen voor wie hij was dus stond op mijn eigen naam.lomp maar ja. Deze mensen hebben het zonder problemen opgelost voor... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Gavebutik
  2. Leverandør af firmagaver

Skrevet af virksomheden

Met Cadeaubon.be geef je altijd het juiste cadeau! Het vinden van het juiste cadeau kan namelijk soms een tijdrovende en frustrerende klus zijn. Met onze cadeaubonnen zijn deze problemen voorgoed de wereld uitgeholpen! Je geeft namelijk een cadeau waar de ontvanger echt iets aan heeft. Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod! Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.534)

905 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had via Dreambaby Zaventem een…

Ik had via Dreambaby Zaventem een cadeaubon besteld en betaald voor een geboorte. Toen ik de voucher wilde inwisselen en printen stond er tussen de lijst van merken geen Dreambaby vermeld !
Ik heb daar correspondentie over gevoerd, maar naar ik vermoed was dat met machines met telkens een andere naam, overigens zonder concreet resultaat want ik ben dat geld kwijt ! Dus nieuwe gebruikers : let zeer goed op voor je bestelt en betaalt !

23. maj 2026

Hallo Peter,

Bedankt voor je review. Als je de cadeaubon via Dreambaby hebt aangeschaft, dan adviseren wij je om rechtstreeks contact op te nemen met Dreambaby. Wij staan los van hun verkoop en administratie en kunnen daarom geen inzage geven in of ondersteuning bieden bij via hen aangekochte cadeaubonnen.

Daarnaast verzoeken wij je vriendelijk om deze review bij Dreambaby te plaatsen, zodat zij je klacht kunnen beoordelen en je verder kunnen helpen met een passende oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

het omwisselen naar een waardebon naar…

het omwisselen naar een waardebon naar keuze werkte prima.

Hallo,

Fijn om te horen dat het omwisselen naar een waardebon naar keuze soepel is verlopen en goed heeft gewerkt. Dank voor het delen van je ervaring.

Een leuk kado

Het is leuk om zo een bon te krijgen maar ik vond er weinig keuze om de bon kn te wisselen

22. maj 2026

Beste Sabrina,

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je het leuk vond om de cadeaukaart te ontvangen. Jammer dat het aanbod voor jou niet voldoende aansloot bij je wensen. We nemen je feedback mee om ons aanbod en onze dienstverlening verder te verbeteren.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Hallo Annick,

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat het probleem met de QR-code nog niet is opgelost. Stuur ons gerust even een e-mail met meer informatie over het probleem, dan helpen we je graag verder en kijken we samen naar een oplossing.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke kado om te geven (en te krijgen)

wanneer een collega jarig is geven we altijd zo'n cadeaubon. Misschien minder persoonlijk, maar dan kan die steeds iets kiezen wat hij/zij leuk vindt. en de lange houdbaarheid is ook een pluspunt :)

18. maj 2026

Hallo,

Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review. Fijn om te horen dat de cadeaubon goed werkt als flexibel cadeau voor collega’s en dat de lange geldigheid als pluspunt wordt ervaren.

Hallo Jean-Pierre,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je bestelling nog niet is ontvangen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je ordernummer? Dan kijken we dit graag voor je na en helpen we je verder.

No help received

I asked a question. I get a confirmation of the receipt of my question. Then i get an email asking me to review the help. What help?

Dear Samira,

Thank you for your review.

We can see that your question was answered by my colleague on 26-05 at 12:32 PM. Did you receive this email? If not, please feel free to contact us again.

Our apologies for the inconvenience.

Kind regards,
Felicia

Hallo,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles zo snel en gemakkelijk is verlopen.

Mail

In de mail stond er dat ik het binnen een uur ging ontvangen maar het heeft zeker 3 dagen geduurd.

Hallo Nell,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je de e-voucher later hebt ontvangen dan verwacht. Wij versturen de e-voucher direct na verwerking van de bestelling, maar door spamfilters of vertragingen bij e-mailproviders kan de ontvangst soms langer duren. Onze excuses voor het ongemak.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het was een heel gedoe eer ik er…

Het was een heel gedoe eer ik er gebruik kon van maken, dat was een heel stressvolle ervaring!

15. maj 2026

Hallo Myriam,

Bedankt voor je review. Vervelend om te vernemen dat je dit zo hebt ervaren, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben bij het verzilveren van je cadeaubon, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De barcode kan via een app

De barcode kan via een app, via een mail of website is niet gemakkelijk.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review.

Dank je wel voor het delen van je feedback. Vervelend dat dit niet gemakkelijk is gegaan, in deze adviseer ik je contact op te nemen met onze klantenservices. Dit omdat zij je in deze het beste verder kunnen helpen. Excuus voor het ongemak!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen idee wat je meerwaarde is...

Geen idee wat je meerwaarde is...

Beste Johan,

Bedankt voor je review.

Jammer om te lezen dat de meerwaarde voor jou niet duidelijk was. Op onze website kun je uitgebreide informatie vinden over de cadeaukaart, waaronder waar deze besteed kan worden, de aangesloten locaties en de verschillende mogelijkheden die de kaart biedt.

Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de cadeaukaart, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

15. maj 2026

Hallo Marleen,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen.

Great

Great! Everything went perfect!

14. oktober 2025

Hallo Anna,

Thank you for your kind review. Great to hear that everything went perfectly.

Kind regards,

Vlotte service

Vlotte service

12. maj 2026

Hallo,

Fijn om te horen dat je onze service als vlot hebt ervaren.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vlot omzetten naar andere bon

Het omzetten van de cadeaubon naar een andere bon liep vlot

Hallo Jeannine,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat het omzetten van de cadeaubon naar een andere bon zo vlot is verlopen.

Sander
(verzonden via e-mail)

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.