Dansk Bilbrancheråd Anmeldelser 4

1. Bilforhandler
  2. Bilsalg
  3. Autoværksted
  4. Butik med biltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk Bilbrancheråd er brancheorganisation for værksteder og andre bilvirksomheder og er med knap 2.000 medlemmer branchens største interesseorganisation.

2,6

Under middel

Fik skiftet Tandrem for 26 måneder…

Fik skiftet Tandrem for 26 måneder siden, den smuldrer væk, har kørt 40,000 motor er nu ødelagt, reperratør afviser klagen, holder sig til 24 måneder på reservedele, efter forskrifter burde remmen holde til min. 80,000, her er tale om en pendlerbil Skoda Fabia, simpelthen ikke ok. Fritz Sørensen

10. november 2023

Dansk Bilbrancheråd og Auto-Mobil ApS

Dansk Bilbrancheråd har rådgivet Automax fra Vorbasse, som er deres medlem, og som har solgt en elektronisk kobling til mig, som udover at være et dårlig produkt også ødelagde min kobling, og var årsagen til at jeg fik trykmærker og sår på mit ben, og som jeg betalte kr 30.000 for udover kr 6.600 for en ny kobling, så viste den elektroniske kobling sig også at være ulovligt, da FDM gik ind i sagen, for Automax og Dansk Bilbrancheråd havde glemt at få synet den Elektroniske kobling sikkert fordi den ikke kan synes
Dansk Bilbrancheråd og Automax har anerkendt ansvaret, og jeg advarer alle om Click on Systemet og Automax og Auto-Mobil ApS, hvor Automax er fusioneret ind I, for Dansk Bilbrancheråd har tilbudt at betale mig kr 10 000 men det vil jeg ikke nøjes med, se forøvrigt mine anmeldelser under Auto-Mobil ApS
Mvh
Jens Peter Ibsen-Jensen

4. januar 2023

Har købt en Mekanisk Skadeforsikring…

Har købt en Mekanisk Skadeforsikring gennem Dansk Bilbracheråd - effektivt Top Danmark.
Magen til l.... produkt skal man lede meget længe efter!
Dette lever fuldt op tilfordommene om, at forsikringer aldrig, liiiige dække tingene når det liiige er på den måde tingene er sket.
Vor herre bevares.
Alt hvad der blev lovet ved salget af forsikringen viser sig på ingen måde at holde stik. De løber fra deres ansvar og "drejer" betingelserne så det selvfølgelig passer med at de kan afvise det på det absolut tyndeste grundlag.
Har givet Dansk Bilbracheråd og Top Danmark, adskillige chancer til at revurdere sagen, men de er fløjtende ligeglade! Med and ord vurderer de at vi er ligegyldige set med deres øjne.
Vi vil på det kraftigste advare imod at spilde Jeres penge på denne forsikring. Det er stærkt tvilvsomt om I overhovedet er dækket. I vil formegentligt blive mødt med " Det er slid " og bilen kan jo stadig køre så derfor dækker vi ikke. Uanset om dette er korrekt eller ej.
Det er således lykkes dem at få knap 3500 kr for absolut ingen ting.
Samtidig vil jeg sige at min tillid til Top Danmarks, forsikringspraksis har lidt et kæmpe stort knæk.
Husk at dit forsikringsselskab viser først deres sande ansigt når det er du har brug for dem.
Formuleringen af policerne, er ofte udformet på sådan en måde, at forsikringsselskabet kan smyge sig uden om deres reelle ansvar + at kunderne ofte ikke har en reel chance for at vide hvad de er dækket for, hvornår og hvordan.
Alle forsikringer er selvfølgelig ikke ens og nogle sikkert bedre end andre.
Dette produkt er dog komplet ubrugeligt i vores optik.
Mega dårlig stil at sælge sådan noget bras. Det eneste I har ud af det er ussel mammon og nogle sure og triste kunden.
Aldrig mere Dansk Bilbracheråd - og nok heller ikke Top Danmark.
Står meget gerne til rådedighed med flere detaljer hvis der er nogen der skulle ønske dette.

20. august 2019

Jeg har købt bil ved et af jeres…

Jeg har købt bil ved et af jeres medlemmer, Jens Jacobsen i Kolding. Det viste sig at være en meget dårlig beslutning. Jeg købte en nysynet bil, som viste sig ikke at være nysynet alligevel. Og nu har den så holdt hos ham i tre måneder, imens han igen og igen lover at få den synet.. til dato uden resultat

19. oktober 2018

Er dette din virksomhed?