Fedeste malerier
Jeg har fået lavet de fedeste malerier til mine drenge's værelser. Der er de flotteste detaljer. Det er ikke sidste gang jeg bestiller her.
Vi er et ungdommeligt, idérigt og kreativt web- og reklamebureau med hjemsted i Randers SØ. Vi har begge ben på jorden og taler dit sprog. CABA eXperience har mere end 20 år på bagen i internetbranchen – faktisk kan indehaver Claus Antony Bang Andersen i 2017 fejre sit 20 års jubilæum og engagement i et større koncept. Claus er gennem tiden blevet hædret og har modtaget mange flotte priser for de koncepter, han i forbindelse med CABA eXperience har udviklet og stået bag, herunder kan bl.a. nævnes priser og-/eller nomineringer til priser fra Aarhus Kommune, Region Sjælland, Røde Kors m.fl. CABA eXperience tilbyder via vores hjemmeside kreative og originale løsninger, der lever op til kundens ønsker og behov – hverken mere eller mindre – og til priser, hvor selv den nystartede virksomhed kan følge med!
Bakkelyvej 12, Virring, 8960, Randers SØ, Danmark
Jeg har nu gemmen flere omgange fået lavet ting hos caba experience. Kvaliteten har været meget høj på det jeg har bestilt :) jeg har fået lavet 2 hjemmesider og en reklame video :) det sidste år ☺ jeg fik meget for pengene ! Den video jeg fik lavet var et kæmpe hit og var på bare 1 døgn vist 45.000 gange på Facebook :) udover hjemmesider har jeg fået lavet firma logo mm :) og jeg har fået nødagtig det jeg søgte efter :) jeg var især glad for at mine små rettelser jeg hade i forhold til de ting jeg hade købt blev rettet med det samme. Det er en ting jeg personligt sætter stor pris på :) mvh christoffer Sørensen PS tak for handlen og på gensyn