Om Bythjul
100% passningsgaranti
Köp däck & fälg med passningsgaranti!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Forsinkelse af leverance med 5 dage…
Forsinkelse af leverance med 5 dage indtil videre.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
En rigtig god og hurtig service
En rigtig god og hurtig service. En lille issue med leverensen blev løst efter et par telefoniske samtaler med bythjuls super kundeservice. Jeg har købt dæk for mange år siden hos dem og gjort det igen uden problemer.
Manglende refundering af beløb
Min mand bestilte hjul hos dem, aflyste ordre lige efter bestillingen. Firmaet har endnu ikke refunderet vores penge - trods vi har rykket mange gange. Der er nu gået 1 måned. Ordrenummer: W1446468
Kan på ingen måde anbefale brug af dette firma.

Besvarelse fra Bythjul
Penge hævet, men ingen hjul
Bestilte et komplet sæt hjul med vinterdæk og alufælge.
Jeg har ikke modtaget mine hjul, men firmaet har hævet pengene fra min konto, og de svarer ikke på mine henvendelser.
Ifølge leveringsoplysningerne er det 10 dage siden at de er afsendt, men de er ikke leveret, og firmaet er ikke behjælpelig med at finde ud af hvornår de kommer.

Det var billigt
Leverance dato misset
Leverance dato misset Big time. Ingen information fra dem. Snakkede med kunde service og det var som at snakke med en dør!! Ved ikke hvorfor det er sket! Men om du ikke vil ha dine dæk refundere vi dine penge..!!

brabrabrabrabra
Snabb billigt enkelt...
Måtte selv hente mine dæk
Købte 4 dæk hos bythjul.com. Det er samme firma som goodgrip.dk, skruvat.se og skruvat.dk.
I bestillingen kunne man skrive sit mobilnummer, så man fik en sms når varen kom.
Denne sms kom aldrig, da deres system lavede fejl i nummeret. Måtte selv køre til Helsingborg og stå i kø hos DHL for at hente mine dæk. Køber du dæk i Sverige, kan du altså ikke bruge et dansk nummer, selvom det gik fint igennem ved bestillingen.
DHL kræver også at man svarer på deres sms, ellers kommer varen ikke, hvilket er for dårligt. Bestillingen gik fint, men efterfølgende leverence gik galt.
Det jeg "sparede" ved at handle i dette store firma, gik op i benzin, tid og ærgrelser.
Jeg har aldrig oplevet at man SKAL svare tilbage på en sms når man venter en forsendelse. Havde jeg ikke selv ringet til DHL, havde forsendelsen bare ligget i en måned.
Positivt: Sparede en del penge på købet!
Ordre.nr: W330480 bythjul.com