Banner for Bythjul

Fälgar
Kompletta hjul
Outlet
Mc däck
Störst på däck och fälg i Sverige. Här kan du enkelt söka efter de däck och fälgar som passar just din bil. Vi har allt inom sommardäck, vinterdäck och fälg. Beställ direkt från vår hemsida. Jämfört med din fysiska däckbutik så erbjuder vi ett brett sortiment med över 25 000 produkter av bildäck, fälgar och kompletta hjul och där du kan spara upp till 40 % när du handlar hos oss.
Tips & råd
Facebook

100% passningsgaranti

Köp däck & fälg med passningsgaranti!

Om du köper kompletta hjul genom att slå in ditt registreringsnummer erbjuder vi er 100% passningsgaranti! Enkelt och säkert!

God

13 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(13.111)

1.575 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hej Thomas,

Tack för ditt omdöme.
Leveranstiderna beror på vilken artikel du väljer, samt i vissa fall vart i Sverige du bor då vissa mindre orter inte har utkörning på daglig basis.
Leveranstiderna är angivna i arbetsdagar.

Din order verkar ha levererats punktligt.

0771-32 32 32

En rigtig god og hurtig service

En rigtig god og hurtig service. En lille issue med leverensen blev løst efter et par telefoniske samtaler med bythjuls super kundeservice. Jeg har købt dæk for mange år siden hos dem og gjort det igen uden problemer.

15. januar 2024

Manglende refundering af beløb

Min mand bestilte hjul hos dem, aflyste ordre lige efter bestillingen. Firmaet har endnu ikke refunderet vores penge - trods vi har rykket mange gange. Der er nu gået 1 måned. Ordrenummer: W1446468
Kan på ingen måde anbefale brug af dette firma.

5. januar 2024

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme.
Beklagar att returen dragit ut på tiden, jag noterar att retursedlar skrivits ut och skickats flertal gånger under december månad.
Jag ber kundservice skriva ut och posta en ny omgång redan under dagen.

0771-32 32 32

Penge hævet, men ingen hjul

Bestilte et komplet sæt hjul med vinterdæk og alufælge.

Jeg har ikke modtaget mine hjul, men firmaet har hævet pengene fra min konto, og de svarer ikke på mine henvendelser.

Ifølge leveringsoplysningerne er det 10 dage siden at de er afsendt, men de er ikke leveret, og firmaet er ikke behjælpelig med at finde ud af hvornår de kommer.

14. november 2023

Hej Sören,

Tack för ditt omdöme.
Verkar som att du tyvärr angett felaktigt ordernummer?

Ordern jag ser har direktbetalats så självklart dras pengarna innan du får däcken.
Leverans skedde enligt tidsplan till vald verkstad så ingen leverans sker till dig, verkstaden mottar däcken. Inget i ordern stämmer med vad du beskriver så jag antar att det är fel...

Beklagar om du haft en tråkig köpupplevelse, tyvärr kan jag inte kolla närmare på det.
Svarstiderna under högsäsong blir tyvärr lidande men vi återkopplar till alla så snart vi kan.

Leverance dato misset

Leverance dato misset Big time. Ingen information fra dem. Snakkede med kunde service og det var som at snakke med en dør!! Ved ikke hvorfor det er sket! Men om du ikke vil ha dine dæk refundere vi dine penge..!!

28. april 2023

Hej Morten.

Tack för ditt omdöme.

Leverantörer, kundtjänst och fraktbolag hanterar under ett fåtal veckor enorma volymer däck. Tyvärr kan det innebära förseningar. I ditt fall fick vi hem däcken senare än tänkt och sedan släpade lagret lite med utleveranserna. Dock är däcken skickade nu och du kommer inom kort bli aviserad av fraktbolaget för att välja leveransdag.

Beklagar såklart förseningen!

Jerker,
0771 - 32 32 32

Aldrig mer 🤬

11. december 2022

Hej Mike!

Beklagar att du inte är nöjd.
Det var ju alltså en fälg du beställt som var slut hos leverantör. Vi meddelade detta och undrade om du ville ha ordern utan fälgarna eller lägga en ny. När du inte återkopplade annullerades ordern.

Du är såklart välkommen att lägga en ny order.

0771 - 32 32 32

Måtte selv hente mine dæk

Købte 4 dæk hos bythjul.com. Det er samme firma som goodgrip.dk, skruvat.se og skruvat.dk.
I bestillingen kunne man skrive sit mobilnummer, så man fik en sms når varen kom.
Denne sms kom aldrig, da deres system lavede fejl i nummeret. Måtte selv køre til Helsingborg og stå i kø hos DHL for at hente mine dæk. Køber du dæk i Sverige, kan du altså ikke bruge et dansk nummer, selvom det gik fint igennem ved bestillingen.

DHL kræver også at man svarer på deres sms, ellers kommer varen ikke, hvilket er for dårligt. Bestillingen gik fint, men efterfølgende leverence gik galt.

Det jeg "sparede" ved at handle i dette store firma, gik op i benzin, tid og ærgrelser.

Jeg har aldrig oplevet at man SKAL svare tilbage på en sms når man venter en forsendelse. Havde jeg ikke selv ringet til DHL, havde forsendelsen bare ligget i en måned.

Positivt: Sparede en del penge på købet!

Ordre.nr: W330480 bythjul.com

5. april 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (13.111 anmeldelser)