- Top Service von vorne bis hinten. Bestellung sehr unkompliziert, kurzes Anliegen entspannt gelöst und Lieferung und Aufbau ohne Auffälligkeiten. - Zum Sofa: Ein absolutes optisches Highlight!... Se mere

Na 4,5 jaar nog steeds heel tevreden met onze By Sidde Sommer bank! Destijds voor gekozen omdat de voorwaarden zo goed waren omtrent proberen en retouren en alle winkels vanwege corona gesloten waren.... Se mere
Die Couch ist wunderschön und extrem hochwertig. Die Lieferung war sehr gut, der Lieferant hat bereits wenige Tage später uns angerufen um einen Liefertermin zu vereinbaren. Wir konnten die Lieferung... Se mere
Terminabsprache hat perfekt funktioniert! Circa eine Woche vorher wurden wir angerufen um einen Termin für die darauf folgende Woche vereinbart. Man bekommt ein zwei Stunden Zeitfenster und die J... Se mere
By SIDDE means ‘to sit’ in Danish. Making seating furniture is in our blood. For many years, we have been producing furniture in our own factory in Europe—previously for other brands. A few years ago, the dream arose to start our own brand and deliver directly to the consumer’s home. A compact seating furniture concept, of good quality, at a competitive price, with excellent service. Today, we are available in 8 countries and have made many people happy with a Scandinavian design sofa from By SIDDE. Something we take great pleasure in working on every single day.
5 jaar garantie
Vaste scherpe prijs
Stationstraat 3, 6961DX, Eerbeek, Holland
- 085 067 0004
- info@bysidde.com
- bysidde.com
Svarer typisk inden for 24 timer
Na een klacht langsgekomen en geen…
Na een klacht langsgekomen en geen vervolg aan gegeven
Tegenstrijdige adviezen gekregen
En de bank van 3000,- is na 3 mnd al erg Pillig geworden.

Snelle levering
Snelle levering, mooie bank, mooie kleur , fijne stof met geen plooien

Onze 2e bank van BySidde
Nu alweer onze 2e bank van BySidde ontvangen. De vorige was nog in uitstekende staat maar paste zowaar niet meer in het interieur, aldus mijn vrouw. Ik zelf vond het nogal geld verspilling aangezien de vorige nog goed was maar ik moet wel eerlijk zeggen dat het kwalitatief goede en mooie banken zijn. Erg tevreden mee.

Ich kann BySidde nur empfehlen
Ich kann BySidde nur empfehlen! Der Kontakt zum Kundenservice war schnell und super freundlich. Sie sind auf unsere Wünsche eingegangen und haben sich super viel Mühe gegeben, um uns zufrieden zu stellen. Auch die Lieferung verlief reibungslos und die Spediteure haben saubere und schnelle Arbeit geleistet!

Rundum zufriedenstellend
Abwicklung gut organisiert. Schnelle Lieferung, problemloser Aufbau. Sehr schönes Sofa.

Der E-Mailkontakt war sehr gut
Der E-Mailkontakt war sehr gut. Schnelle und kompetente Kommunikation.
Zwei Sterne Abzug wegen der sehr langen Lieferzeit durch den Lieferanten. Das Sofa war schon Lieferbereit und ab dem Tag musste ich nochmal einige Wochen warten und das finde ich geht gar nicht. Da sollte man sich nach einem anderen Versandunternehmen umschauen

Besvarelse fra By SIDDE
Wij genieten van onze hoekbank
Wij genieten van onze hoekbank. De bestelprocedure is inzichtelijk en de levering verliep vlekkeloos. De bank werd goed ingepakt geleverd en gemonteerd. Het is heel fijn dat je eerst in een winkel kan proefzitten en de bank goed kan bekijken. Ook het doosje met de verschillende kleuren stof stalen is ideaal om thuis te kunnen bekijken.

Besvarelse fra By SIDDE
Wir haben uns vor kurzem das Sofa…
Wir haben uns vor kurzem das Sofa Sommer gekauft.Wir sind sehr zufrieden über die Qualität und den gesamten Service.
Alles Top!

Tolles Sofa
Wir besitzen unser Sofa mittlerweile seit 4,5 Jahren und sind immer noch sehr zufrieden.

Besvarelse fra By SIDDE
Wir haben unser Sofa nun schon mehrere…
Wir haben unser Sofa nun schon mehrere Jahre und mögen es sehr! Besonders beeindruckend finde ich, dass die Qualität insbesondere die Polsterungtatsächlich noch so wie am ersten Tag ist.

Besvarelse fra By SIDDE
Super snel geleverd en uitstekende…
Super snel geleverd en uitstekende (klanten)service.

Besvarelse fra By SIDDE
De showrooms van by Sidde zijn al…al een verademing t.o.v. alle drukke showrooms waar je de bomen niet door het bos kan zien!
De showrooms van by Sidde zijn al onderscheidend! Er gaat een rust van uit en er staan mooie banken! Je wordt niet gelijk lastig gevallen ! Nee, je krijgt alle tijd om de banken te testen en je goed te kunnen oriënteren! En daarbij de gratis monsters vwb kleur en stoffen! Perfect!

Besvarelse fra By SIDDE
In showroom Heerenveen en Leerdam zat…
In showroom Heerenveen en Leerdam zat ie heel lekker, thuis helaas een stuk minder

Besvarelse fra By SIDDE
Alles wat beloofd is komen ze na
De bank is in een paar werkdagen geleverd, de kwaliteit die wordt gegarandeerd klopt. Wij hebben nu 5 maanden onze bank en zijn er erg blij mee.

Dik tevreden
Goed advies in de winkel, geduldig personeel en genoeg bedenktijd.
Super snelle levering en goed verpakt!
En tevreden met het comfort van de bank en hocker

Besvarelse fra By SIDDE
Bank bestellen ging soepel en de bank…
Bank bestellen ging erg soepel en de bank was toen hij geleverd werd erg mooi en zit lekker. Helaas is hij al heel snel(binnen 1,5 maand) gaan pillen, terwijl we er netjes mee om gaan. Heel jammer.