Brugt til bryllup og familie foto - pæne billeder, hvor der var en masse at vælge imellem. Stor anbefaling herfra
!234
Sønderjysk Biltræf, har haft æren optil flere gange og have besøg af NrBrobyfoto og hans kamera. Jordnær mand med blikket for detaljer og kræser for detaljerne. Skal de rigtige minder og øjeblikke... Se mere
Jesper er super professionel at arbejde med. Han tager kundens tanker og ønsker i betragtning, men trækker også på hans erfaring, så man finder et fælles ståsted. Hans arbejde er gennemført prof... Se mere
Andre kiggede også på
Brugt til bryllup og familie foto
Smukke minder
Jordnær mand med blikket for detaljer og kræser for detaljerne.
Skal de rigtige minder og øjeblikke fanges så er der ingen tvivl hvem man skal vælge. Vi glæder os til næste gange, det er hel sikkert.
Kan varmt anbefales
Kæmpe dedikation og perfektion i…
Kæmpe dedikation og perfektion i arbejdet, hvad end det er video eller foto.
Super kommunikation og så er Jesper bare rigtig rar at arbejde med. Topkarakterer herfra!
8Ball
vi havde ham som fotograf på vores…
vi havde ham som fotograf på vores festival, og vi kunne ikke være mere tilfredse! kæmpe service og mega hyggeligt selskab
Jeg havde selv taget nogle billeder, og Jesper hjalp hurtigt med at redigere dem. De blev så gode.

Photoshoot i Odense
Vi har endnu engang haft æren af at bruge Jesper til et Photoshoot. Denne gang i Odense, og hertil skal det siges at selv om vi kender ham godt, så kommer han altid godt forberedt. Uanset opgaven har vi kun set en proffessionel side af ham, også selv om vi kan ende i den morsomme ende undervejs.
Han er klart anbefalet herfra

Kæmpe anbefaling!
Hans arbejde er gennemført professionelt og i god kvalitet, både video- og billedmateriale.
Derudover er han også super rar at omgås, hvilket gør det endnu nemmere at arbejde sammen med ham!

Besvarelse fra !234
Super professionel og det var en helt…
Super professionel og det var en helt igennem fantastisk oplevelse at have samarbejde med ham.
5/5 stjerne her fra.
Og billederne er helt perfekte.

Rigtig dygtigt fotograf
Jesper gav os ro, tillid og tryghed til at nyde dagen, med viden om at forevigelsen af dagen var i trygge hænder, samtidigt formår du at falde naturligt ind. Konfirmanden fik i den grad oplevelsen at blive mødt på sine ønsker, og var tryg i deres kontakt. Resultatet er nogle rigtig flotte portræt billeder og stemningsbilleder med skønne vinkler
Gennemført godt
Jesper Schwaner er for det første en meget rar og venlig mand - og så er han super dygtig OG virkelig hurtig. Han har leveret både video og billeder til mig, og jeg er fuldt tilfreds! :)

Besvarelse fra !234
Jesper hjalp til med både foto video…
Jesper hjalp til med både foto video matriale til "Goldistic Music" og vi var super tilfredse med hans arbejde! Hurtig levering og et godt resultat!
Vi kan varmt anbefale jesper!
Jesper er en meget dygtig og et…
Jesper er en meget dygtig og et behageligt menneske at lukke ind i sit hjem. Vi takker i hvert fald for en masse fine billeder af vores lille pige
Tak for nogle lækre gode…
Tak for nogle lækre gode billeder! Tak for god diskretion, professionelisme, og tålmodighed. Tak for en god oplevelse. Fotografen havde god tid, og kom til hjem mig, så jeg var tryg. Fotografen levede fuldt ud op til mine forventninger.

Besvarelse fra !234
Virkelig dygtig og kompetent fotograf!
Virkelig dygtig og kompetent fotograf! Jesper fra Byschwaner trådte til da vores årlige kalender projekt, var ved at ryge i vasken. Selv med tidspres og vejrforhold formåede han at holde overblikket, guide og instruerere, være sjov og behagelig og samtidig fik skudt rigtig mange fantastiske billeder af vores modeller.
Samarbejdet har hele vejen igennem været behageligt og konstruktivt, og vi kommer helt klart til at bruge Byschwaner noget mere i fremtiden end vi har gjort indtil nu. Det har været en fornøjelse!
Udover at være en dygtig fotograf, så er Jesper faktisk også en rigtig dygtig videograf. Han har lavet nogle rigtig flotte videoer af vores modeller til DHB, så vi er super glade og bruger flittigt. :)
Så mangler du en dygtig, ærlig og kompetent fotograf og videofraf, så er det Byschwaner du skal have fat i.
FairGirls

Virkeligt dygtig fotograf!
Virkeligt dygtig fotograf!
Jesper formåede at fange mig fra alle de bedste vinkler og redigeringen efterfølgende er også spot on! Jeg vil klart anbefale Jesper til alle der skal bruge en god event-fotograf! Kæmpe anbefaling herfra!

Besvarelse fra !234
Står man og mangler en fotograf som…
Står man og mangler en fotograf som bare fanger de gode billeder af er det hel klart Jesper. Hans passion mærkes både på billederne og de film han laver, hel klart en anbefaling herfra.

Besvarelse fra !234
Man kan tydeligt mærke at Jesper…
Man kan tydeligt mærke at Jesper brænder og har stor passion og kærlighed for det han laver! Tak for gode billeder og aftermovie til DHB.

Besvarelse fra !234
En Fotograf der springer alle barometeret af perfektion
Hvis du står og mangler en helt igennem exceptionelt fotograf, som fanger momentet i en perfektion, du kun kan drømme om skal du helt klart vælge Jesper. Han er sindsygt dygtig med er kamera og til at klippe film sammen.
Han er den bedste fotograf jeg nogensinde har arbejdet med. 💖

Kæmpe fornøjelse
Tilbage i 2020 havde jeg første gang fornøjelsen af Jesper's arbejde og til dette års DHB havde jeg igen fornøjelsen da Jesper skød billeder og video materiale samt klippede en fed Aftermovie sammen af mit show !
Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg arbejder med Jesper! :D