ByRahbek Anmeldelser 17

4,1

4,1

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Lækkert produkt!

17. januar 2023

Hej Berith,

Vi er glade for at vores produkt er levet op til dine forventninger.
Vi håber på at se dig en anden gang :)

Christoffer Pedersen

Lækker kvalitet og hurtig levering

Hurtig levering, lækker indpakning og super kvalitets kortholder - og så til en super god pris. Det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger ByRahbek! Tak

5. marts 2022

Hej Mark,
Tusind tak for de flotte 5 stjerner, det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at du kunne lide kvaliteten og ikke mindst indpakningen.
Rigtig god dag.

ByRahbek

Forvirring om logo og navn

Bestilte julegave på Dinkortholder.dk. Bestilte en sort meget neutral kortholder. Da jeg modtager den lang tid efter er der to meget store logoer på både forsiden og siden af kortholderen. Prøver så at finde siden men i virkeligheden hedder siden så ikke dinkortholder.dk men Rahbek… meget forvirring omkring dette og øv at billederne ikke afspejler punge med store logoer på

5. marts 2022

Hej Laura,
Vi beklager meget forvirringen. Vores budget er desværre først nu været tilstrækkeligt nok til at have vores egne billeder af produktet. Siden du lavede din ordre har vi skiftet navn til ByRahbek. Vi beklager din oplevelse hos os.

Dårlig kvalitet

Dårligere kvalitet skal man lede længe efter

3. marts 2022

Hej Anja,
Tusind tak for din feedback, siden du lagde din ordre har vi fået nogle nye og højere kvalitets kortholdere. Vi beklager du ikke var tilfreds med kvaliteten.
Rigtig god dag.

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling. Hurtig levering og god service. Jeg havde købt en kortholder som kom rigtig hurtigt. Fantastisk ByRahbek. Og produktet er bare fantastisk!

8. februar 2022

Besvarelse fra ByRahbek

Tusind tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse og håber vi ses igen. Rigtig god dag!

Mvh. Christoffer

Mega god service

Mega god service! og nogle helt igennem fantastiske produkter

2. februar 2022

Besvarelse fra ByRahbek

Vi værdsætter din anmeldelse! Vi er glade for din oplevelse af vores kundeservice og produkter.

Christoffer

Ja tak

Mega fede kortholdere, og god kundeservice.
5/5

2. februar 2022

Besvarelse fra ByRahbek

Tak for den flotte anmeldelse! Godt at høre du kan lide vores produkter og kundeservice. Håber vi ses igen.

Christoffer

Det her er danmarks bedste kortholdere…

Det her er danmarks bedste kortholdere den bedste service jeg har oplevet i mit liv det er 10/10 det du får der inde

13. januar 2022

Besvarelse fra ByRahbek

Wauw! Tak for de 5 flotte stjerner!
Vi er glade for din oplevelse hos os, og håber vi ses igen.

De bedste hilsner
Christoffer Pedersen

Ualmindelig dårlig service!!

Bestilt varen 25/11 og den er ikke modtaget!
Kan via pakkenr og de kinesiske tegn se, at varen opholder sig et sted i Kina.
ByRahbek vil ikke annullere ordren, så jeg kan få pengene retur og købe en julegave INDEN jul. Det kan jeg gøre, når den kommer…..
Fanme dårlig service. Jeg har jo ikke ligefrem bestilt i sidste øjeblik her.
Varen kan jeg af gode grunde ikke bedømme, men forestiller mig en gang Kinalort lavet af hund…..

21. december 2021

Besvarelse fra ByRahbek

Hej Henriette, vi forstår godt din frustration. Men vi har en leveringstid på 15-35 hverdage som du har accepteret da du lavede dit køb. Vores varer er lavet i høj kvalitet og er testet flere gange. Vi har desværre ikke mulighed for at annullere ordren på nuværende tidspunkt. Du har naturligvis 14 dages fortrydelsesret efter du har modtaget varen. Vi beklager din oplevelse hos os.
Vi ønsker dig en glædelig jul.

Jeg har ikke modtaget min pakke endnu…

Jeg har ikke modtaget min pakke endnu så svært at bedømme må jeg erkende 🤷‍♀️

29. november 2021

Besvarelse fra ByRahbek

Hej Mette, vi har skrevet en mail til dig da vi kan se at den er leveret. God dag.

Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)