Virksomheden har svaret
We hebben een ontzettend fijne vakantie gehad in deze woning, alles was super netjes geregeld en ook hebben we intens genoten van het prive zwembad, uitzicht was formidabel. Elke ochtend werd een le... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn specialisten in vakanties. Volledig verzorgde vakanties die net even anders zijn. Bijzonderder. Rustiger. Weg van de gebaande paden. Bij ons betekent vakantie: onthaasten. De drukte ontvluchten en in je eigen ritme de omgeving ontdekken. Of juist niet. Want vakantie betekent vooral even niets hoeven. Nergens aan denken. Je eigen vrijheid. Daarom krijg je bij ons altijd een auto bij je boeking, zodat je kunt gaan en zwemmen waar je wilt. De plekjes die we voor jou uitgezocht hebben, kennen we goed. We hebben ze zelf bezocht, de ligging persoonlijk bekeken, de sfeer gevoeld, de omgeving ontdekt. We kennen de eigenaren, zodat jij geen verrassingen kent. Daarbij ga je naar vertrouwde vakantielanden. We bieden geen exotische rondreizen of uitdagende safari’s, maar gewoon ontspannen, zorgeloze vakanties in de zon. Wij maken een unieke voorselectie, zodat ook het zoeken en boeken ontspannen is. Je boekt bij ons een volledige vakantie inclusief vlucht, verblijf en je eigen huurauto. Met zorg geselecteerde vakanties, in je eigen ritme.
Badhoevedorp, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 60 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hebben een absoluut fantastisch verblijf gehad in Pignolia Suites op Kreta. Als je op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie in het zuiden van het eiland, dan is dit de perfecte plek.
De appartementen zijn ruim, prachtig onderhouden en voorzien van alles wat je nodig hebt. Het bed is groot en ontzettend comfortabel, de douche heeft een heerlijke waterdruk, er is volop kastruimte en de keuken is volledig uitgerust om zelf maaltijden te bereiden.
Op het balkon zijn twee aparte zitgedeeltes, waardoor je op verschillende momenten van de dag optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving. Hoewel de zee iets verder weg ligt, heb je vanaf het appartement toch een mooi uitzicht op zee in de verte.
Het zwembad is werkelijk schitterend. Aan ieder detail is gedacht, waardoor een stijlvolle en elegante sfeer is ontstaan. De zachte beige tinten sluiten prachtig aan bij de natuurlijke omgeving. Het zwembad zelf is heerlijk – niet te koud – en bij het zwembad is een schoon toilet en douche aanwezig. De poolbar is de hele dag geopend, zodat je op elk moment kunt genieten van een drankje of een klein hapje.
Ook het ontbijt overtrof onze verwachtingen. Er was een ruime keuze aan versgebakken brood, cake en andere zoete lekkernijen, verschillende eiergerechten die vers werden bereid, vers fruit, yoghurt en nog veel meer. Alles was vers en smaakte uitstekend.
Wat Pignolia Suites echt bijzonder maakt, is het personeel. Zij doen werkelijk alles om je verblijf zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De gastvrijheid is uitzonderlijk en vanaf het moment van aankomst voel je je van harte welkom.
Goed om te weten is dat de appartementen op een heuvel liggen. Voor gasten die minder goed ter been zijn, kan de wandeling naar boven wat inspannend zijn. Daarnaast liggen er geen echte dorpjes op loopafstand. Wel zijn er in de omgeving verschillende prachtige baaien met gezellige taverna’s waar je kunt genieten van de zee. Ook zijn er volop uitstekende restaurants in de buurt, maar een huurauto is eigenlijk onmisbaar om alles uit je verblijf te halen.
Wij kunnen Pignolia Suites van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar rust, comfort en oprechte Kretenzische gastvrijheid. Het is een plek waar je helemaal tot rust komt, en wij komen hier heel graag nog eens terug.
We hebben een super vakantie gehad op Zakynthos.
ByJune is super, duidelijk en telefonisch bereikbaar.
June is super makkelijk telefonisch en via de mail te bereiken, je krijgt GEEN computerstem, ze kijken mee en helpen je super vriendelijk,
Wij zijn erg tevreden over de service van By June. Tijdens de voorbereiding van onze vakantie ontstond er onverwachts een situatie waarbij onze reis aangepast moest worden. De klantenservice heeft ons hierbij uitstekend geholpen, nam de tijd om mee te denken en zocht actief naar een passende oplossing.
De communicatie was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Uiteindelijk is alles naar volle tevredenheid opgelost, waardoor wij met een goed gevoel op vakantie kunnen.
Complimenten aan het team van By June voor de fijne service en het meedenken!
ByJune hielp ons de laatste reis van mijn man te boeken. Zij vonden de tickets die ik niet vond en de locatie Saint Joris Boutique op Curacao was prachtig en precies de locatie waar wij tot rust kwamen en samen hebben kunnen genieten van de laatste dagen samen. Bij aankomst stond ons een mand met plaatselijke lekkernijen op te wachten, wauw wat een mooi cadeau! De auto die erbij zat was snel en soepel geregeld en heeft ons gebracht naar adembenemende plekjes. Tijdens het boekingsproces zijn wij maximaal ontzorgd. Het kaartje na afloop, de bloemen die wij kregen omdat zij meeleefde hadden zij niet hoeven doen, maar zijn meer dan gewaardeerd. Ik ga alleen nog maar bij ByJune boeken, wat een prachtige plekjes en top service! Wij hebben ons echt voor het eerst gedragen gevoeld door een reisorganisatie. Dus dank je wel dat jullie de laatste wens van mijn man mogelijk hebben gemaakt. Liefs Suus

Besvarelse fra By June
Ontzettend genoten van onze vakantie, Boutique Fuik van Veronique is een ontzettende aanrader. Deze dame weet wat nodig is om optimaal te kunnen genieten, de gastvrijheid van niet alleen Veronique maar ook van de tekels en schildpadden op het terrein, een werkelijke verrijking.
Over de heen en terug reis ligt een regen aan klachten bij Corendon.
Deze sterren rating is puur gebaseerd op ons verblijf en de auto verhuur! Dank voor deze waardevolle herinnering voor het leven!

Besvarelse fra By June
Prettige organisatie om bij te boeken.
goed bereikbaar en lossen problemen snel op of komen met alternatieven.

Besvarelse fra By June
Elke ochtend werd een lekker ontbijt gebracht dat meer dan voldoende was voor ons tweeën.
Kort gezegd, een aanrader.

Besvarelse fra By June
Bieden mooie reizen aan, echter de geboekte reis werd geannuleerd ivm het complex dat geen vergunning had. Werd 1 alternatief geboden wat totaal niet overeenkwam met de geboekte accommodatie. Gebeld en gevraagd of zij konden kijken of zij op een andere bestemming wel iets konden vinden dat voldeed aan de gewenste accommodatie. Ik kreeg erg onvriendelijk te horen: “Nee, u krijgt één alternatief en anders annuleert u maar en krijgt u uw geld terug.” Heel klant vriendelijk om op dit moment eind juni nog iets te vinden voor september. Vreemde gang van zaken en ik had gedacht dat zij wel meer service leverde en alleen met betrouwbare partners zaken deden. Kennelijk dus niet en van een koude kermis thuis gekomen.

Besvarelse fra By June
Boutique Fuik was geweldig! Zo'n mooie plek en een super lieve host! Het appartement was nieuw en schoon, heerlijk zwembad en lieve teckels die je komen vergezellen. De locatie was ook geweldig, alles dichtbij, super goede tips van de host gekregen ook. Heb mij ook echt veilig gevoeld. De auto die was geregeld was ook top! Super mooi en nieuw, heel blij mee. De vlucht vond ik helaas minder. Met nadruk op de heenvlucht, het was erg vol, druk, warm, nauwelijks beenruimte, geen plek om even te lopen, matige faciliteiten tijdens de vlucht en het personeel zat alleen maar achter een dicht gordijn. De terugvlucht heb ik extra betaald voor een stoel voorin het vliegtuig. Dit was een stuk beter en hier was het personeel een stuk vriendelijker. Een dikke 10 voor het verblijf, een dikke 10 voor de auto, wel echt nog wat te halen voor de vlucht. Al met al een hele fijne vakantie gehad, dankjewel!

Besvarelse fra By June
Wij vinden het boeken van een totaalpakket met appartement, vlucht en auto top! Alles in 1 keer geregeld. En via By June heel fijn, online, ook alles goed geregeld. Ook al hadden we enige moeite met bagage en stoelen bij boeken voor de vlucht: even een vraag via de site en we werden vriendelijk eerder geholpen. We konden dit niet, zoals werd aangegeven, onder extra’s inzien, maar vertrouwde er maar op dat het goed zou zijn. Alles verliep voor ons echt fijn. Volgende keer weer via By June!

Besvarelse fra By June
Online geboekt en alles snel en makkelijk kunnen regelen. Alle informatie wordt overzichtelijk en duidelijk gemaild en is terug te vinden in de app of op de website.
Top vakantie gehad met huurauto.

Besvarelse fra By June
Fijne reisorganisatie, al 2x een vakantie bij By June geboekt. Prachtige, kleinschalige accommodaties inclusief vlucht en huurauto. Aanrader!

Besvarelse fra By June
Fantastisch mooi appartement Heel aardige mensen en een prachtig mooi zwembad Alles zeer schoon Leuke restaurants op loopafstand één aanrader!Boeking ,huurauto alles pico bello geregeld Zakyntos heeft in mei een prachtige natuur Heerlijk om te wandelen

4-5 sterren. Er is altijd ruimte voor verbetering
We zouden in feb ‘26 naar Curaçao gaan. In dec ‘25 moesten we rest reissom voldoen of alternatief omboeken. Door spanningen Venezuela (Trump had Maduro nog niet van zijn bed gelicht) wilde mijn vriendinnetje liever niet die kant meer op.
Met hulp van Kim van de klantenservice omgeboekt naar Zakynthos 3-19 mei ‘26. Eigen duur en langere duur van reis bepaald die zij moeiteloos voor ons vast legde. Boekingsproces was heel gemakkelijk en werden ontzorgd.
We hadden tijdens ons verblijf een spijker in de autoband. Belletje met Sunny cars. Volgens protocol werden wij met de takel opgehaald (mochten niet zelf naar locatie rijden) en de band op locatie verwisseld.
Reis vervolgt
Fijn!

Besvarelse fra By June
Wij hebben een hele fijne vakantie gehad op Corfu, in een prachtig huisje met eigen zwembad bij Mega Lithari.
Prima auto erbij. We hadden slechts 4 dagen van te voren geboekt maar alles was goed geregeld.

Besvarelse fra By June
De informatie was helder en zoals het beschreven en de foto’s waren.
Ze zijn goed bereikbaar via mail of telefonisch bij vragen .

Besvarelse fra By June
Super fijne vakantie gehad bij Curaçao Gardens Kas di Laman. Vragen werden van te voren snel en duidelijk beantwoord. De vlucht was prima en de huurauto helemaal top! Nieuwe auto en duidelijke informatie. Kas di Laman ligt midden in Willemstad, heerlijk centraal en goede restaurants op loopafstand. Wij boeken zeker weer.

Besvarelse fra By June
De vakantie klopte met hoe byjune.nl het voorstelde. Goede communicatie; zelfs toen we wijzigingen aanbrachten in ons eerder geplande gezelschap.De locatie was prettig en zeer passend bij onze verwachtingen. Eén aanrader en voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

Besvarelse fra By June
We hebben een heerlijke vakantie gehad op Kreta. Wat je ziet en leest op de site klopt. We hebben genoten van de ZiSi Villas in Krasi. Alles was perfect geregeld. Fijne communicatie via de mail , wij kunnen iedereen aanraden om te boeken bij By June. Echt pareltjes van accomodaties die op hun website staan ! Fantastisch!

Besvarelse fra By June
Læs mere om andre typer anmeldelser.