Fin hjemmeside og fint tøj, desværre fik jeg bestilt for stort, så jeg måtte returnere det. Det var nemt at bestille en returseddel på hjemmesiden, og allerede dagen efter jeg havde returneret varerne... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Discover on-trend women's clothing at BYIC. Visit us at BYIC.com.
Østerågade 17, 2 th., 9000, Aalborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Hurtigste leveringen jeg har oplevet
dog bryder jeg mig ikke om at stoffet er polyester

Besvarelse fra BYIC
Efter svar fra BYIC her har jeg fået pengene retur som jeg havde betalt ekstra. Virkelig hurtig service. Så tøj stjerne fra 3 til 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ærgerligt man ikke kan bytte størrelse.
Jeg købte et par bukser til min datter i julegave. De skulle så være et nummer længere.
Jeg kontaktede kunde service, det er desværre ikke muligt at få dem byttet. Så jeg måtte returnere det ene par, for at købe et nyt par. Prisen var så steget over julen og nytåret samt jeg skulle betale ny porto. Så det kostede 140 kr for samme bukser bare lidt længere
Men 5 ***** for meget hurtig levering Hurtig levering

Besvarelse fra BYIC
Har bestilt nogle bukser d, 31 dec og blev positiv overrasket da pakken blev afleveret 3 dage efter, selvom der har været 2 helligdage imellem 👍

Besvarelse fra BYIC
Jeg bestilte et par bukser og en trøje. D 12 december den ankom først d. 30 december. Selvom der tydeligt står på deres hjemmeside at deres leveringstid er 1-2 hverdage. Jeg skrev så en mail og prøvede at finde ud af hvorfor min pakke ikke var ankommet, og får dernæst afvide at min ene vare er en “forudbestilling” men jeg ved at da jeg klikkede ind på trøjen stod der intet om en forudbestilling, men jeg tænker fair nok det kan ske, men i den mail jeg fik stod der at de ville få den på lager i løbet af ugen, det skete så ikke. Og ventede yderligere 2 uger til det blev d. 30 december før min pakke ankom. Derudover var kvaliteten af trøjen ikke særlig god ift. den pris man giver for det + den ligner ikke det der er på billederne.

Besvarelse fra BYIC
Elsker at jeg endelig har fundet et sted hvor jeg kan få LANGE bukser til mine lange ben. Derudover er bukserne i en prisklasse hvor de fleste kan være med. Kvaliteten er virkelig også god! Skal bestemt have nogle flere par!

Besvarelse fra BYIC
Hurtig levering, og gode varer. Alt var som det skulle. Ikke sidste gang, der skal handles der!🤩

Besvarelse fra BYIC
Bestilte en kjole, som slet ikke levede op til forventningerne. Den lignede slet ikke den på billedet.

Besvarelse fra BYIC
Fra første gang jeg skrev til jer, blev der svaret, og det blev fuldt op og jeg fik min vare.
Glædelig Jul.

Besvarelse fra BYIC
Produktet, en kjole, var fuldstændig som forventet, og hurtig levering.

Besvarelse fra BYIC
Super hurtig levering og flot nederdel handler der helt sikkert igen🙂

Besvarelse fra BYIC
Ikke nok med at deres kjoler er virkelig flotte og behagelige, så er deres service også i top.
Jeg modtog en kjole med lidt snalder på (fedt pletter lignende det) og samme dag (faktisk lige omkring 1 times tid) som jeg henvendte mig pr. mail sendte BY IC en ny kjole afsted med det samme.
De sendte ikke blot en ny kjole afsted, men imødekom også mit ønske om en anden størrelse, som de ordnede for mig.
Har købt herfra flere gange og vil fortsætte med det.
Super service, smukke og behagelige kjoler, whats not to like? :D
Kæmpe anbefaling at købe herfra!

Besvarelse fra BYIC
De sendte pakken allerede på dagen, jeg bestilte og tøjet var af god kvalitet. Har også prøvet at returnere der fra, og pengene var tilbage på min konto to dage efter:)