Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det är fruktansvärt dåligt att inte man kan läsa vad det är för produkter som man får. Jag vet inte vad jag fått och hur och var man ska använda produkten och hur länge mm. Det står inte på svens... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra produkter. Roligt att välja själv. Verkligen en grej jag skulle göra fler gånger om det finns erbjudande på bygg din egen box ⭐️⭐️⭐️⭐️💗 Enda var att det inte var bilder på, så svårt att... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. nr. 31 af de 37 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Sverige

Skrevet af virksomheden

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

241 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

För dyrt

För dyrt. Inte värt pengarna

30. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att du känner att värdet inte levde upp till dina förväntningar denna gång.

Vi lägger ner mycket omsorg på att samarbeta med välkända premiumvarumärken för att säkerställa att det totala värdet i din box alltid är betydligt högre än själva priset för prenumerationen. Vårt mål är att erbjuda en lyxig "me-time"-upplevelse till ett förmånligt pris, och vi beklagar om vi inte lyckades förmedla det denna gång. 😔

A reliable experience

Very satisfied! Good quality products that came in handy and felt well selected.

28. marts 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

You have no idea how happy this makes us. 😍 Being satisfied with our goodies and finding a place for them in your self-care routine is why we do what we do!

Enjoy, and thank you for sharing your kind words here. 🥹

bra produkter.

bra produkter.. generöst. fin box.

Hej Marie!
Kul att höra! det gör oss så glada!❤️

Fantastisk

Bra och blandade Produkter, snabb leverans

29. marts 2026

Hej Therese!

Tack för din fina feedback 💛
Vi ser verkligen fram emot att fortsätta överraska dig framöver!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Svårt få kontakt med kundtjänst

Svårt få kontakt med kundtjänst. Vänat länge på leverans.

Hej Eva-Lotta,
Tack för din recension!

Vi kan se att du tidigare har varit i kontakt med oss, och vi svarade dig i slutet av mars, men har tyvärr inte fått något svar från dig på det meddelandet

Jag har nu skickat ett nytt mejl till dig, men det verkar ej ha nått dig, kika din skräppost, spam eller om din inkorg är full 😊 vi gör vårt bästa för att nå dig, då du självklart ska få din leverans!💕

Roligt att packa upp

Roligt att packa upp, liten besvikelse att huvudhanduken tog väldigt stor plats, ingen dyr produkt! Hade flera hemma sedan tidigare.

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Vad härligt att höra att du uppskattade själva uppackningen. Vi förstår din feedback gällande hårhandduken – även om det inte är ett lyxigt serum, så väljer vi ofta ut livsstilsprodukter som dessa för att skapa en komplett "hemma-spa"-känsla. 🧘‍♀️

Vi lägger ner mycket omsorg på att välja ut högkvalitativa märken så att varje produkt tillför ett värde till din me-time, även de mer praktiska! Vi har tagit till oss din feedback om variationen och hoppas att din nästa box bjuder på något helt nytt och spännande! 🌸

Ok 100/100 Bra

Okay 100/100 Bra

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Wow, 100/100?! 📈💯 Du har verkligen gjort vår dag! Tusen tack för det fantastiska betyget. Vi strävar alltid efter perfektion, och att veta att vi lyckades leverera det till dig är den bästa motivationen vårt team kan få. Vi längtar efter att få skicka din nästa toppbox till dig 🎁

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Härligt att på ett smidigt sätt få en…

Härligt att på ett smidigt sätt få en fin box med överraskningar till ett mycket bra pris.

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Vi blir så glada av att höra detta. 🎵 Vårt mål är att göra din "egentid" både enkel och prisvärd, utan att tumma på den där lyxiga överraskningskänslan.

Vi har redan börjat förbereda nästa box full av glädje! 🎁😊

Jättefina varor

Jättefina varor. Supernöjd. Hade faktiskt blivit överlycklig om det funnits parfym i boxen någon gång framöver😊❤️

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

"Överlycklig" är precis så vi vill att du ska känna dig! 😍 Stort tack för 5 stjärnor och för ditt härliga förslag. Vi letar alltid efter sätt att förgylla våra boxar, och vi har sett till att skicka din parfym-önskan direkt vidare till vårt team. Vem vet vad framtiden doftar som? 👀

Mycket bra produkter!

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Kort, gott och rakt på sak – precis som vi gillar det! 🥰 Vi kommer fortsätta jobba hårt för att leverera samma 5-stjärniga kvalitet till dig varje månad. Njut av dina nya favoriter 🌸

Goda nyheter: Din box kommer idag! 🚚✨

Tack för att du hör av dig! Vi är hemskt ledsna för den lilla väntan – påskhelgen orsakade en liten fördröjning i vår vanliga leveranstid. 🐣 Den goda nyheten är att vår spårning visar att din box är på väg och bör landa hos dig redan idag! Vi längtar efter att du äntligen ska få utforska dina produkter och njuta av lite välförtjänt egentid. Tack för ditt tålamod 💖

Det mesta ser jag användning av

Det mesta ser jag användning av

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Tack för 4 stjärnor! 🌟 Det låter som att du har börjat se fina resultat av produkterna, och vi är så nyfikna på att höra fortsättningen på meningen! Vi är jätteglada att du har stor användning för dina nya godsaker. Njut av din 'me-time' 🛁

Första boxen

Första boxen. Bra och varierat innehåll. Bra första intryck

Hej Susanne!

Tack snälla för din fina feedback 💛

Vad roligt att höra att du är nöjd med din första box och att innehållet kändes både bra och varierat! ✨

Vi hoppas att du kommer fortsätta uppskatta kommande boxar lika mycket💕

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Det kändes lite beige

Det kändes lite beige, inte så lyxigt.

Hej Lovisa

Tack för din feedback 💛 även fast det är tråkigt att höra att känslan inte var den som vi vill förmedla:(

Vi tar med oss din synpunkt när vi planerar framtida boxar!

Tack för att du delar din upplevelse med oss,det hjälper oss att bli bättre ✨

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det var inte vad jag förväntade mig

Det var inte vad jag förväntade mig. Handduken till håret passar på mig 6-åriga dotter. Jag får inte plats med tjock och långt hår i den. Färgen på blusen är Barbie-rosa. Jag hade hellre fått en annan produkt än mascara då jag redan har ”den bästa för mig”. De andra produkterna var trevliga.

Hej Emma

Tack för att du delar din upplevelse med oss 💛

Vi är ledsna att höra att boxen inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att passform och personliga preferenser, som färgval och specifika produkter, kan påverka helhetsupplevelsen mycket.

När det gäller hårhandduken tar vi med oss din feedback kring storleken, särskilt för tjockt och långt hår. Detsamma gäller produktval som mascara , vi förstår att det inte alltid känns relevant om man redan har en favorit.

Samtidigt är vi glada att höra att du uppskattade de andra produkterna i boxen ✨

Din feedback är väldigt värdefull för oss och hjälper oss att utveckla framtida boxar.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva!
Du kan alltid höra av dig till Team Happiness med ytterligare feedback eller om du behöver hjälp!💛

Helt ok produkter

Hej Anna!

Tack snälla för din fina feedback 💛

Vad roligt att höra att du är nöjd med dina boxar och att innehållet känns bra! ✨

Vi hoppas att du kommer fortsätta uppskatta kommande boxar lika mycket. Vi ser framemot att fortsätta överraska dig!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

I had a very positive experience with…

I had a very positive experience with Goodiebox Sverige. I especially appreciate their sustainable approach, including the use of surplus products from the cosmetics industry. It is a thoughtful concept that helps reduce waste while still giving customers access to high-quality beauty products. The overall experience feels inspiring, well designed, and valuable.

11. februar 2026

Hi Yuliya!
Thank you so much for your kind words 💛

We’re so happy to hear that you’ve had a positive experience with Goodiebox. It means a lot that you appreciate our sustainable approach and the idea of giving surplus products a new life ♻️✨

Creating an inspiring and valuable experience for our members is something we care deeply about, so your feedback really means a lot to us!

Thank you for being part of our community!❤️

Bra produkter

Bra produkter, har inte testat allt ännu.

Hej Kristina!
Tack för din recension! vi ser fram emot att fortsätta överraska dig!💕

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.