Banner for Goodiebox Sverige

Goodiebox Sverige Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Perfekt tror det här företaget är det mest kundvänliga hjälpsamma jag någonsin stött på otroligt fina människor som bara gör allt för att hjälpa. En box försvann bara utan spår men efter kontakt me... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd med innehållet och kvalitet på produkterna i Goodieboxen! Så lyxigt att få så fina produkter, och att få en anledning att ta lite egentid med sig själv. Men även för att hitta en bra ansik... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bra produkter men önskar att man kunde välja bort smink och annat och bara få produkter för ansiktet då man som kille inte har mycket nytta av läppstift, lösögonfransar, maskara etc. Att få möjlighet... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. nr. 32 af de 37 bedste virksomheder i Leverandør af skønhedsprodukter

Om Goodiebox Sverige

Skrevet af virksomheden

Goodiebox har som mål att inspirera kvinnor över hela världen att ta tid för sig själva – helt utan dåligt samvete. Vi gör upp med kulturen där kvinnor ständigt ber om ursäkt och säger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox får du en noggrant utvald samling skönhetsprodukter varje månad som kommer att överraska och glädja dig.

Varje box är fylld med fantastiska produkter att upptäcka, testa och älska 🌟 Vi visar dig de senaste trenderna och de mest populära varumärkena inom skönhet 💄💋 och varje box sätts ihop med massor av kärlek, omtanke och uppmärksamhet.

Vårt underbara Team Happiness finns alltid här för dig. Det snabbaste sättet att nå oss är via chatten i appen eller på vår hemsida. Du kan även kontakta oss via e-post, Facebook eller Instagram 💌

Nyfiken? Läs mer på vår hemsida och upptäck Goodiebox-världen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

215 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Produkter som känns lyxiga och noga…

Produkter som känns lyxiga och noga utvalda efter mina preferenser.
Nöjd med alla produkterna i paketet och ser fram emot nästa!

12. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Tusen tack för den här fantastiska recensionen! 🥹❤️

Det gör oss otroligt stolta att höra att produkterna kändes både lyxiga och perfekt utvalda för just dig. Även om boxen är en överraskningsmix, lägger vi ner mycket kärlek på att curera ett innehåll som ska kännas både genomtänkt och exklusivt. Vi är så glada att du är supernöjd med allt och vi längtar redan efter att få leverera nästa härliga dos av vardagslyx till dig 💎

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Är inte imponerad över leveranstiden

Är inte imponerad över leveranstiden. Skulle kommit den 10 juni, idag är det den 23 juni. Ingen aning om var den är. Trist. Såg fram emot boxen.

23. juni 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Det här låter verkligen jättetråkigt, och vi förstår till 100 % din besvikelse när du har väntat så länge på din box 😔

Så här ska det självklart inte gå till. Eftersom vi vill hitta ditt paket omedelbart, har vi skickat en förfrågan till dig här via Trustpilot om din e-postadress. Så snart du svarar på den kan vi spåra leveransen och lösa detta åt dig på en gång. Vi ser fram emot att höra från dig så vi kan hjälpa till! 🏎️📦

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är super nöjd😊det är så roligt och…

Jag är super nöjd😊det är så roligt och spännande att få fina produkter. Det är överraskningar varje gång. Jag älskar det☺️

13. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Vi älskar din fantastiska energi och blir så otroligt glada av att läsa din recension! 💃🎉

Den där pirriga spänningen och glädjen över att öppna en ny överraskning varje månad är precis vad vi vill ge dig. Tusen tack för att du sprider så mycket kärlek till vårt koncept - vi ser redan fram emot att få överraska dig nästa gång. 🪄

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Tack för dina ärliga tankar! 🙏 Vi är ledsna att du upplever att du får för lite för pengarna. Vårt mål är alltid att leverera minst 5-7 noggrant utvalda skönhetsprodukter i varje klassisk box, där det sammanlagda värdet alltid är betydligt mycket högre än vad du betalar för medlemskapet.

Vi tar till oss din feedback och hoppas att innehållet i nästa box ska kännas betydligt mer generöst och lyxigt för dig 💎 💕

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har känslig hud och vissa krämer…

Har känslig hud och vissa krämer innehåller aktiva ingredienser som ej frngerar till Rozascia .

10. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Vi förstår verkligen din frustration! När man har en hudtillstånd som rosacea är det otroligt viktigt att vara försiktig med aktiva ingredienser. Eftersom vår klassiska Goodiebox är en universell överraskningsmix som skickas till alla medlemmar, har vi tyvärr inte möjlighet att skräddarsy produkterna efter specifika hudåkommor eller känslighet. Vi rekommenderar alltid att man gör ett litet "patch-test" på huden innan man provar något nytt.

Vårt Team Happiness vill jättegärna höra mer om din upplevelse och se hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt - kontakta oss gärna via vår chatt eller på sociala medier! 🤗

Känns billigt...

Tycker inte det känns som kvalitetsprodukter. Undrar hur de får fram beräknat värde?

10. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Tack för din feedback! Vi är ledsna att höra att produkterna inte kändes rätt för dig och att du har valt att avsluta ditt medlemskap.

Vi vill ändå förtydliga att det beräknade värdet baseras på varumärkenas officiella rekommenderade cirkapriser (MSRP) på marknaden. Vi samarbetar med både välkända och nya, spännande internationella märken för att erbjuda hög kvalitet till ett förmånligt pris. Eftersom vi tar alla funderingar på allvar, kommer vårt Team Happiness att kika förbi din inkorg på mejlen för att ge dig lite mer information och önska dig allt gott! ❤️

Fina produkter

Fina produkter, fin låda, paketet gör man glad

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Men åh, precis det här är hela målet med Goodiebox! 🥹🎁 Att både de lyxiga produkterna, den fina designen på själva lådan och hela leveransen sprider ren och skär glädje i din vardag värmer i hela teamets hjärtan.

Tusen tack för dina 5 stjärnor och ha en riktigt underbar och glad dag. ☀️

Mycket bra produkter !

Mycket bra produkter som jag hittils har provat !

11. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Stort tack för att du delar med dig av ditt fina betyg. Vi håller tummarna för att även resten av produkterna i boxen som du inte hunnit testa än kommer att bli nya favoriter i din badrumshylla. Ha en fantastisk stund med resten av din testning! 🛁💎

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Försökt bli medlem flera gånger men av…

Försökt bli medlem flera gånger men av någon anledning går betalningen inte igenom så känns skumt.

20. juni 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Vad tråkigt att höra att du har problem med att starta ditt medlemskap! 😔

Vi kan försäkra dig om att allt är helt säkert hos oss och att vi erbjuder flera olika, trygga betalmetoder. Att det inte går igenom kan bero på en teknisk blockering eller ett tillfälligt systemfel, och vi vill självklart hjälpa dig att lösa det på en gång. Eftersom vi inte kan se din e-postadress här, har vi precis skickat en förfrågan till dig via Trustpilot om dina uppgifter.

Så snart du svarar på den kan vårt Team Happiness kika närmare på vad som strular så att vi kan hälsa dig varmt välkommen till Goodiebox 📦 🌸

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Allt förutom ögonskugga som jag inte…

Allt förutom ögonskugga som jag inte använder.

8. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Vad härligt att du gillar nästan allt i boxen! 💕🌼 Eftersom vi sätter ihop en ny, spännande överraskningsmix varje månad är det helt naturligt att det ibland slinker med en produkt som inte riktigt matchar just dina vanor.

Kanske kan ögonskuggan bli en perfekt liten spontanpresent till en vän? 👀 Vi hoppas att nästa box är en klockren fullträff hela vägen, så att vi kan knipa även den femte stjärnan! 🙌

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Hittills är jag inte särskilt…

Hittills är jag inte särskilt imponerad, ger det en box till annars avslutar jag min prenumeration.

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Tack för att du delar med dig av dina ärliga tankar! Det gör oss givetvis ledsna att höra att du inte känner dig imponerad hittills. 😔

Vi vill självklart att varje box ska kännas som en riktig lyxig höjdpunkt i vardagen. Eftersom du ger oss en chans till med nästa box, vill vårt Team Happiness supergärna göra sitt yttersta för att lyssna på din feedback. De kommer att sträcka ut en hand till dig direkt via email för att höra mer om vad som har saknats för dig, så att vi förhoppningsvis kan vända din upplevelse till det positiva 💞

Jag har inte fått paketet

Jag har inte fått paketet

Vi har glada nyheter! 🔍📦

Vi har kikat närmare på ditt ärende, och det ser ut som att ditt paket har levererats till ett utlämningsställe igår. Det ligger alltså och väntar på dig just nu! Eftersom vi inte kunde hitta en aktiv box-prenumeration på din e-postadress, handlar detta troligtvis om en onlinebeställning.

Om du saknar din avisering eller har problem med att hämta ut det, kontakta oss jättegärna direkt via vår chatt på hemsidan eller på sociala medier, så hjälper Team Happiness dig på en gång. 💌

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fortfarande inte fått mitt paket

Fortfarande inte fått mitt paket. Nu skrev dom att jag skulle betala EN GÅNG TILL för att få ett nytt paket då tydligen något gått fel med förra leveransen.

1. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Det har blivit ett stort missförstånd här, och vi förstår verkligen att du blev upprörd! 😰 Vi vill börja med att försäkra dig om että du självklart inte ska betala en gång till. Vårt Team Happiness har grävt i detta och det visade sig vara ett fel hos fraktbolaget. Vi har därför redan skickat ut en helt ny ersättningsbox till dig - helt kostnadsfritt såklart!

En kollega från Happiness har också skickat ett mejl till dig med all information. Vi hoppas att den landar säkert hos dig mycket snart! 🛻 📦

Trevluga produkter

Trevluga produkter

3. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Vi blir jätteglada över att du tycker produkterna är trevliga. Vårt team laddar redan för fullt i kulisserna med nästa omgång överraskningar, och vi ska göra vårt absolut bästa för att knipa även den femte stjärnan vid nästa leverans. 📦 🛻

Stort tack för din feedback och ha en underbar stund med din box! 🌸

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Att du tycker boxen var trevlig och produkterna bra är precis det vi hoppas på. Tusind tack för att du tog dig tid att lämna dessa 5 stjärnor - ha en riktigt mysig stund med dina nya produkter! ❤️🧴

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jätteglad och överraskad av innehållet…

Jätteglad och överraskad av innehållet i min första box! Hoppas det fortsätter så

2. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Varmt välkommen till familjen, och vilken fantastisk start! 🥂 🎉 Vi blir så otroligt glada av att höra att din allra första box bjöd på så mycket glädje och härliga överraskningar. Den där magiska känslan när man öppnar boxen är precis vad vi kämpar för varje månad, och vårt team laddar redan för fullt i kulisserna för att hålla ribban minst lika högt framöver. 🔝🎁

Hoppas det blir bättre

Jag uppfattade att första boxen skulle vara lite skräddarsydd för mig och det jag önskade. Så fick ju svara på massa frågor vad jag helst önskar, valde då hår och hud, men fick ändå två sminkprodukter och två handkrämer. Så kan känna mig lite besviken på innehållet... Men jag ska ge det en chans och hoppas det blir bättre framöver.

4. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Tusen tack för att du ger oss en chans och delar med dig av din ärliga feedback!

Vi förstår till fullo att det känns lite tråkigt när innehållet inte helt matchade det du hade hoppats på. Vi vill dock passa på att lite fint förtydliga att de frågor man svarar på vid registreringen används som värdefull data för att hjälpa vårt team att köpa in och sätta ihop bättre framtida boxar för medlemmarna som helhet, snarare än att skapa en unik, helt skräddarsydd box för varje enskild individ. Vår klassiska box kommer därför alltid att bjuda på en överraskande blandning av hud, hår, kroppsvård och smink.

Med det sagt uppskattar vi verkligen att du stannar kvar och ger kommande boxar en chans, och vi håller tummarna för att nästa omgång överraskningar ger dig ett mycket större leende på läpparna! ☀️📦

Bra produkter

Bra produkter - roligt att pröva olika produkter

2. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Visst är det härligt att få upptäcka nya favoriter? 🤩 Det är precis det som är det absolut roligaste med vårt koncept, så vi är superglada att du uppskattar variationen och tycker produkterna är bra. Vi ska fortsätta göra vårt bästa för att överraska dig i kulisserna, och förhoppningsvis knipa även den femte stjärnan vid nästa leverans!

Stort tack för din feedback 💞🙏

Alla produkter är jättebra

Alla produkter är jättebra

3. juni 2026

Besvarelse fra Goodiebox Sverige

Att höra att varenda produkt faller dig i smaken är ren musik för våra öron! 🎶

Vårt team lägger ner så mycket kärlek på att sätta ihop den perfekta mixen, så att veta att du älskar allt betyder verkligen allt för oss. Stort tack för de perfekta 5 stjärnorna, och fortsätt att njuta ordentligt av dina härliga stunder av egentid 💆‍♀️ 🫶

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd med min första box.

Mycket nöjd med min första box.
Bra produkter.

29. maj 2026

Varmt välkommen till familjen, och stort tack för de härliga 5 stjärnorna! 🌟📦

Vi blir så otroligt glada av herre att du är supernöjd med din allra första box och att produkterna föll dig i smaken. Första intrycket betyder allt för oss, och vi lovar att fortsätta göra vårt bästa för att dina kommande boxar ska bli minst lika magiska. 🪄

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.