Byfarko

Bestilte 1 sæt Møbler mover kr. 399,- 4.1.2021. Fik fejlagtigt bestilt 2sæt inden jeg fik afsluttet 1. Ordre. Jeg sendte omg. mail afbestilte det ene sæt. Men nej, ingen reaktion! Blot blev pen... Se mere

Svindel, man betaler for en varen, men modtager den aldrig. Jeg har gentagne gange skrevet til dem, de svare i øst og vest og til sidst skriver de at du ikke står i deres system, selvom man har fået... Se mere

Jeg har tidligere givet en dårlig anmeldelse. Jeg vil bare sige, at fået min vare d.d.

Har bestilt vare- men kommer den nogensinde!

Har bestilt vare, og den er endnu ikke kommet. Selvom de skriver den er afsendt og jeg vil modtage den indenfor få dage. Rykker og rykker. Jeg kendte ikke firmaet og burde have kontrolleret på trustpilot. Men så lang leveringstid er ikke i orden. Det næste bliver pengene tilbage.

29. januar 2021

Snyd og bedrag

Bestilte 1 sæt Møbler mover kr. 399,- 4.1.2021.
Men nej, ingen reaktion! Blot blev pengene omgående hævet!! Ialt kr. 798,00.
Når jeg sporer forsendelserne står der, at varerne ER LEVERET ???
Vi har intet modtaget.
Bestil Aldrig noget fra dette fupfirma.

28. januar 2021

HOLD JER VÆK!! SNYD OG SVINDEL!!!

Jeg har i starten af januar bestilt en pakke til min kæreste. Jeg har ingen bekræftelse fået og de har trukket pengene. Jeg skriver da en mail til dem angående min ordre og sende screenshot af at jeg har bestilt den samt et billede af at de har trukket pengene. De virker ekstremt uforstående og useriøse og giver udtryk for st alt skulle være i orden og at jeg kan forvente at pakken skulle komme snart. Der går så 10 dage før jeg hører fra dem igen hvor de igen forsikre mig at alt er i orden. så har skrevet i en mail at hvis jeg intet hører inden for en uge kontakter jeg politiet

22. januar 2021

Snyd

Fik tilføjet et ekstra produkt til min ordre, som jeg ikke havde bestilt - dette blev der også trukket penge for.
Har gentagne gange forsøgt at kontakte virksomheden - intet svar. Har nu modtaget og betalt for ubrugelig genstand, som jeg ikke selv har bestilt.
Ikke i orden

12. januar 2021

Bestilte 17.11

Bestilte 17.11. en Dino bil, som blev leveret om natten lige før jul. En Dino bil til halv pris havde man tilføjet min ordre, som jeg aldrig har givet, og som jeg aldrig har fået, men som man også har taget penge for. Trods rykkere har jeg intet hørt eller fået beløbet tilbagebetalt. Sikkert et af de useriøse web-firmaer, der tales så meget om for tiden.

6. januar 2021

Har bestilt en vare i november

Har bestilt en vare i november. De har trukket pengene den 11/11, men jeg har endnu den 5/1 ikke modtaget noget. De påstår varerne er afleveret, men nu skal de lige finde ud af hvor. Det er i hvert fald ikke til mig.
Handl ikke med dette firma.

5. januar 2021

Only For You

Det her firma er vist det der hed 'Only For You'. De fik en stribe af meget dårlige anmeldelser her på Trustpilot, så der var næsten ingen anden udvej for dem end at skifte navn. Jeg fik efter en lang og sej kamp alle mine penge tilbage for den fupvare jeg havde købt. Det var den samme 'uldjakke' som de nu reklamerer for. Mit råd er: Bliv ved med at kværulere, så gider de ikke høre på dig mere til sidst og betaler i bedste fald pengene tilbage. Lad være at komme med trusler, henvise til paragraffer eller bruge grimme ord, ellers mister de bare respekten for dig.

31. december 2020

Jeg havde bestilt en dinocar den…

Jeg havde bestilt en dinocar den 3/12/2020, jeg har ikke modtaget varen endnu og de har trukket penge.
Jeg har også forsøgt at sende mail til firmaet og desværre fik jeg heller ikke en respons fra dem, og heller ikke penge tilbage. Jeg vil ikke anbefale nogen som helst til at købe noget fra dette firma. Det er skam

30. december 2020

Jeg lod mig lokke af en facebook…

Jeg lod mig lokke af en facebook reklame selvom jeg burde vide bedre end at hoppe på limpinden, for de havde lavet opslaget som det så ud som om de havde gode ratings på trustpilot, hvilket jeg så kan se ikke er tilfældet når jeg søger dem på trustpilot.

Jeg ville have et produkt, som jeg nu kan se er prissat meget højt i forhold til hvad disse ting normalt koster, rent bondefangeri.

21. december 2020

Meget dårlig service

Meget dårlig service og ingen svar via mail. Jeg har fået besked om, at Dao har leveret min pakke d. 02.12.20, kl. 04.02, men den er ikke leveret hos mig og dem får man heller ikke svar fra. 500 kr. er måske smidt ud af vinduet.

7. december 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (38 anmeldelser)