2,5

Under middel

Sidste gang jeg benytter mig af denne…

Sidste gang jeg benytter mig af denne klinik. Konsulterede klinik med en kat der pludselig kun vil have blød kost - min datter får beskeden at den ser pæn ud og at de har svært ved at se om tænder skal hives ud eller renses- som iøvrigt ikke bliver den dag man har konsultationen.. den får taget blodprøve og da sofus klør sig så får den loppekur med hjem trods at den ingen lopper har- var givet for 2 uger siden… samt regning på recept ? Hvilken mon ?… regningen for den konsultation hvor jeg selv jeg iøvrigt selv kunne have stillet selvsamme diagnose””-3050kr. Ja for en kons.på max 20 min… Fuldstændig uhørt og jeg er rasende- sidder stadig med en kat der intet er sket med- eller ved hvad sker med uprofessionelt i den grad … mon det var en dyrlæge !!! Men som der blev sagt så kunne vælges at komme igen få taget røntgen og måske hive tænder ud osv uden at kende diagnosen…. Slut kommentar var at det jo ikke var 10000kr det handlede om … hmm jeg ved ikke men mine penge hænger ik på træerne… mobil dyrlæge der tilser , vacc og tandrenser vores hest havde dyrlæge samme dag - 1500kr. Tror i bliver hvis i vil have kunder revidere lidt i omgangstone og priser samt oplyse om dem inden . Jeg føler mig i den grad snydt - vred og forarget ….

13. december 2022

Med 2 British shorthair katte og en…

Med 2 British shorthair katte og en lille ny cavalier King Charles har vi altid fået den Allerbedste, mest kompentente og venlige behandling hos Dyrlæge Camilla og hendes veluddannede personale.
Selv rådgivning før køb af hundehvalp har hjulpet os meget. Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken.

22. september 2021

Kommer aldrig igen.

Kommer aldrig igen.
Jeg havde et langt forløb med min kat, i kender selv forløbet og jeg lægger det gerne ud, men tror ikke der er nok plads i denne kommentarfelt for at anmelde alle jeres fejl.

Når man så skriver en velformuleret og retfærdig mail, afvist og en ubehøvlet opringning.
Utroligt i vil lægge navn til sådan en behandling. Utroligt i kan være det bekendt.
I tænker kun på pengene intet andet.

Vil opfordre alle som har deres kat nær, at finde et andet sted.

29. maj 2020

Kan varmt anbefales

Personalet er meget søde og imødekommende. Man føler sig velkommen, der er en rar stemning og de har en meget professionel tilgang til tingene. Selvom det sidste besøg handlede om aflivning, så var der tid og der blev udvist stor forståelse. Tak for det.

28. marts 2018

Anbefaling uden forbehold

Som de stamkunder Dexter og jeg er, kan jeg kun anbefale det søde og meget kompetente team hos Byens Dyrlæge. Altid god betjening, et smil og vigtigst så har jeg en hund som ELSKER at komme der, trods de ting han har været igennem.

Jeg kan uden forbehold anbefale!

3. april 2017

Fantastisk dyrelæge og personale

Så blev min lille min Buddha opereret i foden endelig ( negl groet meget dybt ind i trædepuden ) efter så meget mas med at få hende i lægens bur her hjemme over to dage forsøgte vi , så kom hun i dag på den bedste dyre læge klinik man overhovedet kan forestille sig <3 så varme og kærlig læge og personale , som virkelig gik op i dyr og ejers velbefindende <3 meget grundige ja alt den ros kan ikke være i ord men i mit hjerte , jeg fandt også fred nu <3 Nu ligge hun på mit gulv og er ved at vågne lidt ind i mellem <3 Phu ha nogle dage
Takker fra mit hjerte

27. januar 2017