Utrolig god kundeservice. Hurtig til at besvare spørgsmål. Var fx i tvivl om størrelsen på nogle balloner i et ballon mix. Efter at have afgivet min ordre kom den under 24 timer senere. Hurti... Se mere
ByCerise pigerne hjalp os til vores bryllup med både købt og lånt pynt, oppyntning før og nedtagning efter vores bryllup i Rebild Bakker. Kan kun anbefale alle at bruge deres fantastiske biks, om de... Se mere
Desværre lavede GLS rod i leveringen, som gjorde at gaven ikke nåede frem som aftalt (til en fødselsdag). Og så gik ideen jo lidt af. Bycerise tilbød dog at kompensere for den ærgerlige opleve... Se mere
Vi er CERISE, et farverigt univers fuld af inspiration, professionel eventstyling og salg af festpynt til alle livets fortællinger. Vi skaber nye og innovative måder at tænke dekoration, oppyntning og festpynt på, som skaber rammerne omkring festlige begivenheder til private og virksomheder.
Neptunvej 6D, 9530, Støvring , Danmark
Aldrig har jeg oplevet så god en service! Vores virksomhed blev brændt af 48 timer før der skulle holdes fødselsdag. Cerise trådte til 24 timer før festen og leverede alt hvad vi drømte om. De er søde, professionelle, hurtige og levere lige det du vil have. Næste gang vi skal have balloner skal vi bruge dem, og det vil jeg også råde alle andre til.

Besvarelse fra CERISE
Bestilte en heliumsballon som gave. Ballonen skulle gives en søndag, modtog kassen fredag. Ballonen holder sig stadig fint her 4 dage efter modtagelse
Bestiller gerne igen
Bestilte hos By Cerise table balloons i smukke farver som borddekoration til min søn konfirmation. De er super søde og hurtige til at svare på spørgsmål i deres kundeservice. De hjalp mig med at sammensætte farver på ballonerne.
Ballonerne blev leveret til aftalt tid og sted og var klar til at pynte bordene med. Det blev de fineste borde.
Jeg vil helt klart anbefale By Cerise til andre som skal holde fest.
Jeg har bestilt gennem Cerise et par gange nu og de skuffer bare aldrig. De er super hjælpsomme og som kunde har jeg følelsen af, at jeg altid får lige en tand mere end jeg måske har betalt for.
Kæreste Cerise, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte og slutte. I blæste både mig og mine gæster bagover med jeres helt fantastiske løsninger til min 40 års fødselsdag. Jeg har holdt mange fester og også arbejdet med ekslusive fester i ind og udland i mange år, jeres niveau er som ganske få. Jeres kundeservice, jeres idéer og jeres overlegne perfektion i leveringer gør jer til en virksomhed, som burde række langt over de danske grænser, for flere burde virkelig opleve glæden ved, at få så smukke og unikke oppyntninger som I skaber. I er intet mindre end verdensklasse og jeg er jer evigt taknemmelige for, at I satte stemningen i festlokalet med de skønneste pastelfarvede LED balloner og skabte en legendarisk guldglimmervæg med neonskilt ved selfiestationen. Festen endte ikke i køkkenet, men folk søgte i stedet konstant mod de smukke Cerise oppyntninger. I var meget mere end bare et backdrop til min fest, I var og er virkelig kirsebærret på toppen. Og jeg er top-lykkelig over at jeg valgte jer! Kærligst Mia
Virkelig god og hurtig service! Købte en gæstebog, der ved levering havde en plet. Der blev dagen efter fremsendt en ny fejlfri gæstebog.
Rigtig træls oplevelse
Jeg købte i starten af måneden en god omgang pynt til min datters fødselsdag. Samme dag jeg afhenter på deres lager så har de 20 % rabat og dette opdager jeg bagefter og spørger om jeg også kan få det. Naturligvis skriver de og jeg sender mit ordrenummer så de kan returnere det.
Men efter snart 3 uger er det stadig ikke kommet retur.
Tænker det bestemt er sidste gang jeg handler der ÆV

Besvarelse fra CERISE
Efter at have afgivet min ordre kom den under 24 timer senere. Hurtig ekspedition.
Priserne er lidt i den høje ende sammenlignet med konkurrenterne. Tilgengæld er produkterne pænt pakket og igen den høje kundeservice værd at nævne følger med i den gode pris.
Har handlet hos dem flere gange efter hånden. Både pynt til fest og ballonpost er det blevet til.
Kan varmt anbefale dem og at følge dem på Instagram for gode tips og inspiration.

Besvarelse fra CERISE
WoooooW for en fin oplevelse at købe balloner hos By Cerise. De kom som planlagt og mine 13 røde hjerter har holdt i intet mindre end 7 uger. Det er FULDSTÆNDIG vildt. Jeg kan kun anbefale By Cerise og vil helt bestemt handle der igen. Tak for super service, levering og produkt.

Besvarelse fra CERISE
Jeg bestilte 4 hjerteballoner til min datters fødselsdag d23/12-21. Og til d.d er de stadige ligeså flotte og fyldte, som da vi modtog dem. Dog havde de ingen snore i dem da vi modtog dem, men det opvejes fuldstændig at kvaliteten i dem efterfølgende.
Kan virkelig anbefale deres balloner . Har købt mange steder før, hvor “luften” er forsvundet en uge efter.

Besvarelse fra CERISE
Man finder de sjoveste og flotteste juleting (kugler, lys, juletræstæppe) hos dem☺️
Juletræstæppet blev forsinket og man fik er opkald med status på dette - god service

Besvarelse fra CERISE
Fantastisk service og virkelig hurtig levering ! Har købt nogle af de varer de selv har designet og det er rigtig god kvalitet (juletræstæppe og julekugle m. Perler)

Besvarelse fra CERISE
5 stjerne kan ikke gøre det.
Alt i alt bare vanvittig service og hurtig levering.
De hjælper med ALT, selv os dumme kunder som simpelthen ikke kan finde ud af noget selv.
FREMRAGENDE! Ikke sidste gang jeg bestiller hos jer.

Kære bycerise 🍒
Åh hvor skal vi starte!
Vi bad om hjælp hos bycerise for lidt over 2 år siden, da vi stod og skulle planlægge et bryllup som skulle være i august 2020.
Men coronaen kom og det blev udskudt.
Lørdag d. 04.09.21 fik vi ENDELIG sagt ja til hinanden.
Helt fra start af, har bycerise været guld værd for os! De har hjulpet os med visionbord, løbende dialog, sparring, dialog med vores leverandører, dekoration af venue, fornyet idéer og generelt bare ALT!
De har været der fra start til slut og faktisk været med inden over ALT!
De kan virkelig ALT!!
Meget flotte balloner, kommet til tiden og de holder sig SÅ flot med helium 🙌🏼🙏🏼👍🏼 Er spændstige stadig her på 5. dagen - vi vender helt sikkert tilbage !
Også meget god kundeservice. Der var tvivl om datoen på ballonen, så de ringede lige for at tjekke inden tryk (og heldigvis for det !)
Fremragende service (de gav, helt gratis, gode tips til hvordan vi kunne bruge og ophænge pynten) og hurtig og punktlig levering - kan klart anbefales til alle festlige begivenheder!
Vi har bestilt flere gange hos bycerise, og har altid været vildt tilfredse!! Derudover er de vildt servicemindede og svarer altid hurtigt på henvendelser! De er altid behjælpelige, og kan kun anbefale folk at handle hos dem 😍
Bestilte ballon post til min mands fødselsdag, fik skræddersyet en personlig hilsen til ham. Ballon posten, Den kom præcis som forventet og selv efter 14 dage er der stadig luft i ballonerne, Bycerice for mine varmeste anbefalinger :)
Min pakke forsvandt...og dukkede aldrig op på min adresse (fejl fra GLS). Jeg ringede til Bycerise og fik Nadia i røret. Hun gjorde alt hvad hun kunne for at finde min pakke.
* ringede til GLS
* ringede til pakkeshoppen.
* tilbyd mig et alternativt vare..
* refunderede mine penge
Nadia har været imødekommende, sød, behaglig at snakke med og har forstand på hvordan man yder en god service.
Tusind tak Nadia :-)