IK TRADE MED Emil Thorsen! Han er en scammer, der har scammet utallige personer
Det skal siges, at denne anmeldelse ikke decideret er pointeret mod ByBit, men en person (Emil Thorsen), der valgte at “bruge” deres nævne deres platform under et spørgeskema, der spurgte ind til en virksomhed. Da man ikke kan finde nogen steder på ham, så valgte jeg alle steder han nævnte, så jeg kunne advare folk. Derudover kunne jeg forestille mig mange andre scammers henvender sig til Bybit.
Hvis i støder på en person ved navn Oscar Vestergaard/Esben Lindholm/Henrik Pedersen. IK TRADE MED HAM. Hele mit “forløb” med ham har stort set været et “punkt for punkt”/ 1:1 forløb, af hvad scammers typisk gør. De lover noget, der lyder alt for godt, og det er også alt for godt. Typisk vil en scammer love dig maaange penge for en lille investering.
1. Når du har investeret i dem, så vil de vise dig alle de penge, “som du har tjent” ud fra din investering.
2. Bagefter vil de fortælle dig, at du lige skal betale dem et gebyr, for at få dine penge fra hjemmesiden.
3. Efter du har betalt det gebyr, så vil de fortælle dig, at der skete en fejl, men at du nu har tjent EKSTRA meget.
4. Du skal nu betale det nye og forøgede gebyr, og så siger de, at du vil få ALLE dine penge, og din kæmpe proft.
5. Når du så har betalt det, så vil der typisk komme en ny undskyldning, eller ting du skal betale, som er endnu dyrere igen, og sådan fortsætter processen stort set.
Her har vi så min oplevelse med Oscar Vestergaard (tiltaler mig selv som “du” for at i selv kan sætte jer ind i rollen for hvad jeg gik igennem, men skriver også “jeg” lidt senere hen):
1. Du vil måske starte ud med en lille investering på 450kr, og så vil du få din fortjeneste!
2. Nej, nu skal du betale et gebyr på 2700kr for at få dine penge igennem, men så kan du få din fortjeneste inden for 5min til 2 timer!
3. Nej, Så kommer han med en undskyldning om, at pengene ikke var nok på grund af gasfees eller lign, MEN at de 2700kr gik til din investering, så nu har du nærmest tredoblet din profit!
4. Du skal dog nu betale et nyt gebyr på omkring 5200kr, men så lover han også, at det er den sidste betaling du skal lave, og så får du din fortjeneste så snart pengene er sendt!
5.Endnu en gang, nej. Du skal lige betale "skat" til DEM på ca. 7100kr før du kan få din fortjeneste, og sådan er det bare forsat og forsat.
Det skal siges, at i hans telegram gruppe, så står der INTET om alle de ekstra beløb du skal betale. De kommer vitterligt først løbende EFTER du har din første investering. Der stod på hans telegram gruppe “Du kan starte med en lille investering fra 450ddk og tjene” og så viser han investeringsmuligheder med:
Fra 450dkk - din indtjening fra 11.570kr. Der står INTET om, at man ved ens lille 450kr investering pludselig skulle betale 8250kr og næsten 15350kr fordi “ens “fortjeneste” steg til ca. 80.000ddk.
Det eneste "reassurance" han kan give dig, er et billede af "hans pas”, hvilket du vitterligt ikke kan bruge til en skid.
Derudover prøver han også at vise dig et "legit" dokument på, at skatten skal betales til Canada, fordi det er der de trader. Og det dokument han viste mig var FYLDT med fejl, fordi det havde datoer tilbage til 2022, som IKKE havde nogen relevans til 2024. Først prøvede han at argumentere for, at det var sådan det skulle være, og at det var rigtigt på grund af, at nogen love virkede sådan, men efter jeg fortalte ham, at det slet ikke gav nogen mening, så fortæller han selv, at det var det “forkerte” dokument han gav mig, og at der var sket en fejl SELVOM han selv havde “underskrevet” det dokument med sit navn, informationer og en dato der vitterligt sagde “2024-12-06”. Så han har vitterligt bare “underskrevet” et dokument UDEN at tjekke det igennem, og så sendt det til sin kunde UDEN at tjekke det igennem. Og han fortalte at han vitterligt havde fået det dokument SAMME DAG, som jeg skulle betale skat. Så jeg ved ikke, hvordan man kan forveksle et dokument fra 2022 med et “nyt” dokument fra 2024.
Han siger også, at han ikke kan fortælle dig, hvad hans virksomhed hedder, eller hvad hjemmesiden han bruger hedder. Jeg vil råde jer til, at holde jer LANGT fra ham, og andre folk, der lover dig noget, der virker alt for godt.
Det var 8250kr lige ud af vinduet, og det var tæt på at være 15350kr.
Vær varsom med hans Telegram gruppe "Investeringer | Indtjening" og hans egen telegram account "Oscar Vestergaard" og alle andre, der lover jeg ting, der virker alt for godt!
Stay safe folkes!
En lille opdatering til denne anmeldelse! Vedkommende har set min trustpilot anmeldelse og har decideret truet mig med at tage mig i retten, hvis jeg ikke fjerner min anmeldelse. Da jeg ikke har fjernet min anmeldelse, så har Oscar skrevet, at hans advokater vil tage mig i retten, og at vi ses der.
Han har en tildens til konstant at ændre sit navn eftersom jeg konstant opdater min anmeldelse i takt med at han skifter navn. Han går nu under navnet Henrik Pedersen.
5. december 2024