Betrug/desception/imposture/snyd og bedrag
Dette er IKKE en tysk forhandler, men en ENGELSK forhandler, hvilket overhovedet ikke er til at se ud af hjemmesiden.
Dette resulterer i en toldregning, der skal lægges oven i prisen.
Og sammen med en komplet ikke-eksisterende kundeservice - så er min opfordring til alle derude: Hold jer l-aaa-n-g-t væk!
Jeg prøvede at afbestille min bestilling nogle timer efter den var placeret af anden årsag. Man modtager ikke en automatisk ordrebekræftelse, og kun fordi jeg havde brugt absurd lang tid på at finde en måde at komme i kontakt med forhandleren på - faldt jeg over noget der kunne indikere, at jeg var havnet i hænderne på et engelsk "under cover"-firma.
Da jeg endelig fandt en mailadresse prøvede jeg straks i subject line at gøre MEGET opmærksom på, at mailen hastede ved at skrive:
!! Abbestellung !! Please cancel my order!!"
Jeg skrev d. 14. maj, og hørte jeg ikke et kuk fra dem før end 24. maj!
Og "sjovt" nok var min bestilling så "allerede" blevet afsendt d. 17. maj, så de kunne "desværre" ikke gøre noget for at stoppe bestillingen.
Det er bedrageri af værste skuffe: man bliver lokket til at tro, at man køber i et EU-land men nej!
Og når de er så svære at komme i kontakt med og deres service lig en by i Rusland, så tør jeg jo ikke at afvise forsendelsen i tolden, nu hvor jeg også er blevet ramt af import told/afgifter, for så ser jeg da nok aldrig mine penge igen.
Ville ønske man kunne give 0 stjerner. Skod firma.

Besvarelse fra BuySpares DE