Buttetogvillig Anmeldelser 9

2,1

2,1

Under middel

Den burde ikke få en stjerne

Den burde ikke få en stjerne. De lover alt i starten men intet kan lade sig gøre når man har betalt. Man kan ikke engang se de profiler der er. Men de er sikkert falske som alle de andre.
Spar pengene og hold jer væk.

24. januar 2023

En fup og svindel butik har modtaget en…

En fup og svindel butik har modtaget en inkasso brev fra en advokat i Tyskland men en dansk website jeg nåde kun at oprette mig på siden med mail adresse ikke nogen bank oplysning da jeg kun mærke der var noget galt her de siger de har min bankoplysning mærkelig har ikke opgivet den og de har ikke trukket noget på min konto har været ved advokat og hvis de forsætter deres indsigelse så er det en politi anmeldelse næste gang

1. november 2021

Ren og skær snyd

Ren og skær snyd, siden udgiver sig for at være dansk, den er ikke dansk og er ejet/lavet i udlandet, har kun falske piger som prøver at lokke dig ind på andre af deres datingsider, en stor pengemaskine som kun er ude på at snyde dig, jeg lukkede min profil for måneder siden og nu har jeg så opdaget at de stadig trækker penge på mit kort, samt har sendt noget til inkasso, siden er sat op til at hvis du er bagefter med betaling kan du simpelhen ikke logge ind, men skal stadig betale for det som man ikke får.
Jeg var kommet bagefter med at betale fordi jeg havde skiftet kort, da jeg fandt ud af at jeg var bagefter med betalingerne, ved at de sendte en mail med at jeg skyldte 4x3 måneder, jeg skrev til dem at det kunne ikke passe da jeg ikke engang havde været medlem i et halvt år, de skrev så tilbage at det var en fejl i deres system, men at 3 måneder er en måned i stedet for, jeg skyndte mig at betale for at kunne logge ind og lukke min profil, hvis man skylder dem noget kan man ikke lukke sin profil, og du skal stadig betale for det som du ikke får, nå men jeg fik logget ind og lukket min profil, her 2 måneder efter er der sendt noget i inkasso som jeg har svaret på at jeg ikke skylder dem noget flere gange, men det er som om de overhører alt, og til min forbløffelse har jeg lige set at de har trukket for en ny måneds betaling, så nu skifter jeg kort igen, hold nu kæft en gang tyveri de burde bures inde.

15. oktober 2021

Forfærdelig

Forfærdelig, ren snyd og bedrag. Fik mit medlemskab opsiget, men har sidenhen ville trække penge, og rykket. Nu er der blevet sendt til inkasso, og har fået en brev fra en advokat. Ikke brug hjemmesiden, de snyder dig blot.

Mange af de mails de skriver på diverse mails, og breve kan ikke bruges. Jeg går til min advokat, og bliver dette ikke lavet om, så jeg får alle penge tilbage, som tidligere er blevet brugt på denne elendige hjemmeside, så vil jeg kontakte politiet og diverse medier, så vi kan få budskabet ud om disse datinghjemmesider som snyder dig for alle dine penge.

28. september 2021

Tyveri er din penge falske piger falske hjemmeside…

Har også føring er det opdigtede side og føler mig snydt men jeg nægter at betale selvom jeg også har fået rykker for et advokatfirma d. 10.12.20 har skiftet Dankort og så burde man automatisk bare lukke profil jeg betale ikke en krone Jeg har sikker på det rigtigste at ignorere det

10. december 2020

Dyr og dårlig oplevelse

Sansynligvis opdigtede piger, di svarer ikke hvis man blifer lidt konket med møde.
Det er ikke til at stoppe betaling selv om man lukker kontoen
Jeg skiftede dankort men så gik det til inkasso i tyskland
Rigtigt dyr og dårlig oplevelse.

24. juli 2020

Når man først har betalt kan man ikke…

Når man først har betalt kan man ikke komme i kontakt med dem, deres service er i udlandet, og skriver man på deres mail som de skriver man skal, kommer der efter en 2-3 svar at server, mail ikke kan svare! Så betal, og dine penge er væk!!! Så jeg skal i banken og få stoppe de penge.

21. december 2019

Er dette din virksomhed?