Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

" Firmaet ", om det i det hele tatt eksisterer, mottok min bestilling på Mirin. Jeg VIPSET kr. 240.- inkl. frakt. Det kom ingen ordrebekreftelse. Nå uker senere har verken Mirin kommet, ei heller n... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

2,1

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

2,1

Alle anmeldelser

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tar betalt for bestilling og sier han…

Tar betalt for bestilling og sier han ikke kan levere fordi han er i feriemodus. Har prøvd å logge inn for å se status på ordre men får beskjed om at epostadressen min må brukes. Men det kan den ikke fordi den allerde er registret. Jeg har prøvd å betille 2 ganger i det siste men ingenting virker. Han vedkjennner seg at jeg har en konto fra før og at jeg har handlet tidligere. Makan til til iuseriøs netthandel finnnes neppe. Kansje på tide at han tas av nettet noen flere som vil kontakte forbrukerrådet

16. september 2026

En skjult matskatt

God og rask korrespondanse med kundeservice i forkant.
Fortreffelige utvalg og hyggelig priser.
Rask levering (3,5 dag). Godt forpakket.

8. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dette er ren svindel!!!Jeg bestilt…

Dette er ren svindel!!!Jeg bestilt MANGE ULIKE VARER. Fikk aldri ordrebekreftelse fra dere. Er dere litt smarte nå så kontakt dere meg å hører hva jeg bestilt så sender dere til meg med en gang !!! Vis ikke skal hele businessen deres gå ned til helete når dere gjør samme mot flere!! Tatere

1. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Knirkefri bestilling og rask levering

Bestilte en wok på søndag morgen og betalte med Vipps. Var litt skeptisk, men tok sjansen. Midt på dagen ble sendingen registrert hos posten, på kvelden var den innlevert og i dag - tirsdag - midt på dagen var pakken fremme i lokalbutikken. Wok’en var som forventet og leveringen gikk mye raskere enn forventet 👍.

25. maj 2025

Veldig god opplevelse

Veldig god opplevelse. Fikk varene etter noen få dager. Det var en vare som de var utsolgt for og jeg fikk umiddelbart refundert beløpet til min konto allerede før forsendelsen var mottatt. Anbefales på det sterkeste.

25. april 2025

Dette ligner på svindel

Dette ligner på svindel. Fikk etter hvert tilsendt noen varer, med det var ikke noe som engang lignet på det jeg hadde bestilt. Det jeg hadde bestilt ser ut til å ikke være tilgjengelig av en eller annen grunn. Seriøse nettbutikker gir deg normalt varsel om det. Etter ca 6 ukers med emailer og trussel fra meg om å anmelde virksomheten ble benyttet beløp refundert.
Styr unna!!

2. januar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Useriøst, dårlig kommunikasjon.

Jeg leste ingen av anmeldelsene her før jeg bestilte. Noe jeg angret dypt på.Tok over 1 uke før krydderne kom i posten. Ingen ordrebekreftelse på mail. Litt sketchy betalingsmåte da man må enten betale m bankoverføring eller vipps. Dårlig kommunikasjon fra driverne!! Fikk tilslutt ikke svar fra dem. Jeg begynte å lure på om jeg hadde blitt svindlet. Krydderne ser bra ut, men om jeg tørr å handle der igjen er en annen sak. Dette skulle være julegave og stressnivået jeg har hatt om pakken skulle komme eller ikke gar ikke vært noe gøy. Kan nok være lurere å dra til krødern å kjøpe dem fysisk.

9. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Useriøst firma - styr unna!

Betalte og bestilte varer for over 1 uke siden, men ingen varer mottatt. Sendt mail 2 ganger og spørsmål via messenger, uten svar.
Fant et mobil nummer til Pablo (993 74 551) men fikk kun opptatt signal.
Mitt råd, styr unna denne bedriften - useriøst!!!!

16. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kortbetaling ikke mulig, rotete nettside som trenger oppdatering

29.11.24: 3 av krydderpakkene jeg fikk har utgangsdato allerede februar 2025. Venter svar fra verdensmat om hvordan de vil løse dette da det var tenkt som julegaver.

Verdensmat må gjøre noe med nettbutikken, jeg kan ikke anbefale å handle her før de gjør noe med dette. Det finnes ingen alternativer for kortbetaling, kun vipps eller bankoverføring. Jeg var skeptisk etter alle anmeldelser her, men valgte å prøve uansett da verdensmat har krydder man ikke får tak i andre steder. Jeg betalte med vipps og på nettsiden står det at man skal få bekreftelse på e-post etter kjøp, men det får man ikke.
Jeg fikk også refundert 110,- 2 dager senere uten forklaring på hva som mangler i orderen, og den ble sendt uansett. Tok kontakt på epost og etterspurte ordrebekreftelse, fikk bare lenke til sporingen på pakken til svar. Gjenstår å se hvis jeg får produktene, og til hvilken standard. Dette er ikke bra nok.

20. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Veldig fasinerende landhandel ved…

Veldig fasinerende landhandel ved Krøderen. Reneste museumsutsalg når det gjaldt utstyr, her var det mye å mimre over! Og aldri har jeg sett et større utvalg av krydder og smakstilsetninger. Fant varer der som nå er blitt mine favoritter.

10. august 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bestilt to ganger herifra

Har bestilt fra verdensmat to ganger. Første gangen (i 2023), fikk jeg aldri en ordrebekreftelse, og trodde kanskje jeg hadde blitt lurt. Men - varene kom etterhvert, og det var god kvalitet på dem. Det er både godt utvalg av krydder og gode priser i butikken. Nå i juni 2024 fikk jeg ordrebekreftelse kort tid etter, og varene ble sendt dagen etter bestilling. Kanskje vi stikker innom Krøderen landhandel neste gang vi kjører forbi!

25. juni 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ser at jeg burde lest anmeldelsene her…

Ser at jeg burde lest anmeldelsene her før jeg bestilte og betalte. Jeg fikk ordrebekreftelse og i banneret øverst på nettsiden sto det at varene ville bli sendt 27.mai. Varene er, så vidt jeg vet, ikke sendt og de svarer ikke på henvendelsen jeg har sendt på e-post. Pussig at det er helt hipp som happ hvorvidt folk får det de har bestilt eller ikke. Regner med at varelageret ikke samsvarer med oppføringene i nettbutikken. Det er håp i hengende snøre, som det heter, kanskje dukker varene mine opp?
Legger inn en oppdatering. En uke etter denne vurderingen ble skrevet fikk jeg varene levert :)

4. juni 2024

Styr unna Verdensmat!

Bestilte og vippset, fikk aldri ordrebekreftelse. Sto at de kun sendte krydderposer, ikke noe med glassemballasje med levering i posten. Fraktalternativene var kr 75 for levering i postkasse og kr 125 for levering til hentested. Betalte derfor kr 125 siden jeg hadde bestilt flere ting i glassemballasje. Varene kom kjapt, men en dyr sennep var utgått på dato 2 mnd tidligere. I tillegg kom pakken i postkassen. De selv hadde sendt den som et billigere alternativ og tjente da på dette også. Fikk klaget på sennepen og etter masse om og men så fikk jeg tilbake pengene for sennepen, selv om de skrev at jeg var hysterisk fordi den var gått ut på dato. De sa selv de hadde tatt for mye i porto, men det er ikke tilbakebetalt. De har sluttet å svare på e-post. Telefon har de jo ikke. Dette virker utrolig uproft og useriøst. Bestemte meg for å skrive en anmeldelse da jeg ikke lenger får kontakt med dem. Helt utrolig dårlig!

16. maj 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.