Ordern beräknades ett viss datum. Det tog mer än 6 veckor att få hem varan och då efter två påtryckningar. Man får inte returnera rea-varor, mycket konstigt upplägg kan man tycka.
Se, hvad kunderne siger
Trevlig personal! Fick ett jättebra bemötande
Hur kan detta bolag ha lokaler i kista galleria samt Skärholmen? Min dotter har blivit totalt lurad av detta bolag. Görs det noll bakgrundskoll på bolag som säljer i kista galleria? Precis sam... Se mere
Sämst
Sämst! Lovar gratis leverans och mot faktura. Inget av det stämmer.. Noll service och vilja att hjälpa kunden. VARNING ⚠️
Beställde för en månad sen och har…
Beställde för en månad sen och har förskottsbetalt,fortfarande inte kommit,mailat och ringt utan återkoppling,som tur är kan man göra kortreklamtion via banken så dom tar tillbaka pengarna,tips till alla som får uppleva samma,enda kravet är att man gör en polisanmälan sen hjälper banken till👌
Okunskap eller bluff?
Antingen vet företagarna inte hur man driver företag i Sverige eller så är detta en fullständig bluff.
Ordern beräknades ett viss datum
Mitt barnbarn köpte en kashmirkappa med…
Mitt barnbarn köpte en kashmirkappa med löst skinn på ärmar och hals. Flera knappar lossnade och snoddar gick sönder, redan efter att hon hade haft på sig den i 15 min. Tyvärr har butiken inte tagit sitt ansvar för detta.
Detta är ingen bra reklam för butiken.
Hur kan detta bolag ha lokaler i kista…
Hur kan detta bolag ha lokaler i kista galleria samt Skärholmen?
Min dotter har blivit totalt lurad av detta bolag. Görs det noll bakgrundskoll på bolag som säljer i kista galleria? Precis samtliga uppgifter och upplägg om bolaget skriker bedrägeri.
Personen jag tillslut fick tag i var enormt nonchalant och man hörde arabiska bland medmänniskorna runtom och en ambulans siren som knappast kommer från Europa snarare Nordafrika.
Kista samt Skärholmen centrum skäms !
Obefintlig kundtjänst och hög returkostnad..
Kan bara säga att deras kundtjänst är obefintlig, en vara returnerades till dom och jag ville få det bekräftat så min faktura kunde tas bort. Jag försökte nå dom på alla sätt, telefon (ringde och fick lämna meddelande med mitt mobilnummer så dom skulle återkomma) mailade dom och fyllde även i något "formulär" på deras sida, fick inget svar någonstans. Försökte med hjälp av klarna och efter ett tag fick dom en bekräftelse om min retur men Garoff vill ändå ha en betalning på 469 kr, Klarna kan tyvärr inte göra mer så nu måste jag betala så mycket för ingenting. Kan lungt säga att jag inte kommer beställa mer därifrån och jag råder folk att inte heller göra det.
inte fått min leverans eller pengar tillbaka
Det har gått tre månader och har fortfarande inte fått mitt packet eller mina pengar tillbaka. Mycket dårligt och oprofessionell kund service.
Vill inte ens ge de här företaget 1…
Vill inte ens ge de här företaget 1 stjärna ens. Kan inte beskriva hur dåligt det här företaget är. Beställde en jacka innan jul, fick en helt annan färg på jacka, sedan svarar dom inte på mailet. Sen får jag en ”ny jacka” men det är exakt samma jacka och box som förra gången, FEL FÄRG IGEN. Sedan åker vi till butiken och dom ljuger en rakt upp i ansiktet och gör massa bortförklaringar. Sen tills nu får jag en ny jacka skickad till mig, tänkte yes äntligen rätt färg men helt fel storlek. Personalen är super otrevlig och servicen finns inte ens. KÖP VERKLIGEN INTE HÄR IFRÅN.
Otroligt dålig service där du som kund…
Otroligt dålig service där du som kund behandlas väldigt illa. Konsumentköplagen verkar ej finnas hos dem. Handla ej hos dem!
DONT BUY FROM THEM
DONT BUY FROM THEM. THEY WILL NOT GIVE U THE SERVICE U WANT NOR WILL U RECEIVE UR PURCHASR
Vet någon vad deras AB heter?
Vet någon vad deras AB heter? Det org nr som finns på fakturan är fejk och går inte att finna på Bolagsverket.
Det värsta företaget
Det värsta företaget. Inget kontakt med kundservice när beställning/betalningen skett. De skickar fel vara. Efter 4 veckor har jag ännu inte fått min vara, det går inte att avbeställa heller. Hemskt, HANDLA INTE FRÅN DE.
BESVIKEN!!!!!!!
Jätte dålig service. Man kan inte ringa till dem, man kommer bara till brevlådan. Jag hade beställt en jacka från dem och jag hade inte fått jackan på 20 dagar när det stod 2-5 arbetsdagar sen när jag försöker ringa till dem så går det inte som jag sa. Jag skriver till dem på instagram och ber om hjälp så ser dem meddelandet och svarar inte.
Jag gav inte upp jag skrev och jag skrev, tillslut fick jag hjälp och hämtade ut paket sen ber jag om att få lämna tillbaka jackan för den var för liten då svarar hon
-vill du byta den till en annan storlek
Jag säger att jag vill lämna tillbaka den inte byta men då säger hon att de inte går. VÄLDIGT BESVIKEN KÖP INTE DÄRIFRÅN!
Köpte en jacka och lämnade tillbaka…
Köpte en jacka och lämnade tillbaka den. Tog spårnings nummer som bevis och butiken godkände inte min retur på 3 månader, ringde och mejlade fick aldrig svar… va nära på att behöva betala 4000 kr. KÖP inte jackor från dom oseriösa idioter
Kvinnan i kassan hävdar att hon aldrig…
Kvinnan i kassan hävdar att hon aldrig fått klagomål hehe. Konsumentverket direkt!
Otroligt dåliga
Otroligt dåliga. Helt omöjliga att få tag på och ännu svårare att förstå vad dem skriver. Tog 1 månad för mig att få hem min jacka, för att se att dem skickat fel storlek. Köp inte därifrån !!
Undvik,sena leveranser undermåliga…
Undvik,sena leveranser undermåliga produkter fruktansvärt dåligt bemötande.
Sämsta köp online
Sämsta köp online. Beställde ett par tofflor och de skickade båda för höger fot. Jag har mailat de många gånger om detta och har inte fått återkoppling. Har fortfarande tofflorna hemma. Köp inte där.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.