Fin pris og hurtig levering
Fin pris og hurtig levering. Lige som det skal være.
Butik365.dk er en enkeltmands webshop, som er drevet af min passion for sport. Jeg har dyrket sport siden barnsben som aktiv i både holdsport, karate og igennem de seneste mange år som medlem af fitnessklubber, hvorigennem jeg har fået et stort kendskab til bl.a. motions- og fitnessudstyr. Gennem dette har jeg fået et stort kendskab til bl.a. motions- og fitnessudstyr. Ærlighed og åbenhed er vigtigt og du må aldrig være i tvivl om kvalitet, service og levering, når du handler her. Sikker betaling BUTIK365.dk overholder Nets retningslinjer for internethandel, hvilket betyder, at du som forbruger har samme sikkerhed, som når du betaler med dit kort i en fysisk butik. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er SSL krypterede og det er således kun Nets der kan læse dem. Facebook Du kan løbende få tilsendt tilbud og deltage i konkurrencer ved, at "like" / "synes godt om" siden "Butik365.dk - Din online fitnessbutik" på Facebook. Produkter og leverandører Hos Butik365.dk skal du – hver dag - kunne finde attraktive produkter til konkurrencedygtige priser. Butik365.dk forhandler udelukkende kvalitetsprodukter og leverer bl.a. mærkerne Kettler, Adidas fitness, Reebok fitness, Toorx, Tomahawk, Iron Gym, Titan fitness, Everlast, Titan Box fitness, BH fitness og Oma. Disse mærker forhandles af seriøse danske leverandører, hvorfor Butik365.dk i samarbejde med leverandørerne bestræber os på, at levere den bedst mulige service før, under og efter dit køb. Har du spørgsmål til produkterne eller andet, så send en mail på info@butik365.dk eller ring på tlf. 52 82 62 60. Mails vil blive besvaret indenfor 48 timer. Skulle der være produkter du mangler eller en pris der mod forventning ikke er på plads, er du meget velkommen til at kontakte mig, så må vi se, om det er muligt, at finde en god løsning. Du er naturligvis velkommen til, at fortryde et køb. Du har altid 30 dages fuld returret uanset årsag. Mission Missionen med Butik365.dk er, at være din fortrukne sparringspartner på motions- / fitnessudstyr og andre produkter til en aktiv fritid herunder bokseudstyr, massageprodukter og bordtennisudstyr. Med det altid opdaterede sortiment er der noget, der dækker ethvert behov og at gøre brug af produkterne vil forhåbentlig være med til, at øge dit velvære. Butik365.dk skal være relevant for dig hver dag – 365 dage om året - og der findes ingen bedre til, at give tilbagemeldinger end eksisterende eller potentielle kunder. Derfor hører jeg meget gerne fra dig, hvis du har kommentarer, ris og ros. Send mig meget gerne en mail på info@butik365.dk eller ring på 52 82 62 60. Velvære hilsner, Ole Nielsen BUTIK365.dk - Din online fitnessbutik
Fin pris og hurtig levering. Lige som det skal være.
Købte en motionscykel som kørte på kampagne, og fik som lovet levering 3 dage efter min bestilling, og produktet var som forventet. 5 stjerner fordi jeg efter nogle dage modtog en mail fra firmaet, med gode råd om hvordan jeg kan træne.

Besvarelse fra Butik365.dk - Din online fitnessbutik
Torsdag d.29 december bestilte jeg en Titan SR690 romaskine og allerede mandag d.3 januar modtog jeg den. Hurtigt og smertefrit.
Selve hjemmesiden var nem at navigere rundt på, og der var en god beskrivelse af produkterne hvilket gjorde det nemt at vælge.
Efterfølgende har jeg været inde på deres Facebook side, og har set at de har en konkurrence hvor man kan vinde præcis den romaskine som jeg har købt.
Heldigvis står der i konkurrencen at hvis man allerede har købt romaskinen, så kan man stadig deltage i konkurrencen, og blot få sine penge tilbage hvis man vinder.
Jeg krydser fingre!!!

Besvarelse fra Butik365.dk - Din online fitnessbutik