Skulle bruge reservedel til Lewmar ankerspil - fortræffelig service
Besøg Kolding Marinecenter - Vi har Jylland/Fyns største udvalg. Læs mere her >>
Danmark
Skulle bruge reservedel til Lewmar ankerspil - fortræffelig service
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Kolding Marine Center. Servicen var hurtig, professionel og imødekommende. Arbejdet blev udført til en fair pris, og alt blev ordnet uden problemer. Kan varmt anbefales, hvis man sætter pris på god service og kvalitet til fornuftige penge!
Viser emner på hjemmesiden med status 'på lager'. Efter ordren er bekræftet viser det sig så, at lageret ikke findes, så man ikke kan levere. Spild af tid.
Kontaktede dem telefonisk, super service.
Bestilte to Dietz lamper den 13/12-20, som blev sendt dagen efter.
Jeg bestilte et toilet til min båd, det var på tilbud i november 2020.
Firmaet oplyste at de på daværende tidspunkt ikke ville sælge dette produkt, før importøren kunne garantere at pumpesystemet fungerede.
Det blev sat i restordre.
Nu har firmaet fået grønt lys, de nye toiletter er fuld funktionsdygtige og lever op til sælgers krav til varen.
De har sendt et nyt toilet til mig, til den nedsatte pris og fri fragt.
Det kalder jeg service i SÆRKLASSE.
Tusind tak til Kolding Marinecenter.
Service helt i top
Virkelig sjældent man oplever dette
Kan varmt anbefales
Fantastisk service. Vi har sejlet på langtur nu i tre år og er blevet supportet både via mail og har fået ny stumper sendt ud flere steder i verden. Derudover fantastisk rådgivning vedr opgradering af elektronik på båden inden vores afgang.
De bedste anbefalinger herfra.
Jeg handler kun der, når det drejer sig om dele til min båd, super service og altid klar med en go pris ved større køb.
Fik ved en fejl skrevet forkert størrelse i min bestilling. Det blev rettet uden problemer med et opkald til firmaet. Derefter ankom pakken efter 1-2 dage.
Iøvrigt dukkede min pakke op indpakket i gavepapir og lige til at lægge under juletræet uden beregning. Tak.
Fandt varen til en god pris og fik leveret hurtigt.
Savner dog en mail ved afsendelse af varen med et track&trace-nummer. Man kan dog logge ind og se ordrens status via hjemmesiden, men det kunne være rart også at blive adviseret om dette på mail. Man får kun en automatisk ordrebekræftelse og så hører man ellers ikke mere med mindre man selv henvender sig til firmaet. Det gjorde jeg pr. mail og der kom kortfattende svar på mine spørgsmål tilbage.
Så alt i alt en meget fin oplevelse ved at handle med Kolding Marinecenter.