En dejlig fotoforretning
Forleden havde jeg en del fotografier på en CD, som jeg gerne ville have en fotograf til at fremkalde i en blank og smuk udgave. Da jeg ikke vidste, om- eller hvor, -der var en fotograf i Aabenraa, søgte jeg efter det på Nettet og fandt, at der var en, der hed "Click Aabenraa/Münchow Foto", det sidste navn var navnet på den forrige ejer. Da jeg kom ind, kom en ung mand Kennet, hen for at hjælpe mig, og i fællesskab fik vi de fotos, jeg ønskede markeret. Kennet var en stor hjælp, han vurderede hvert foto, vi så, meget grundig,
og var der brug for dette, flyttede han rundt på place-ingen af personerne i fotoet, så det så rigtigere og pænere ud. Et sted havde jeg fået "klippet" hovedet af hovedpersonen, men det viste sig, at det var der, bare gemt, så det fandt Kennet også frem til, og fik
lavet et smukt billede af denne person. Jeg var meget taknemmelig over Kennets vejledning, han stod dér helt stilfærdigt og sørgede for, at jeg fik nogle meget bedre billeder, end jeg ellers ville have fået.
Jeg skulle så gå en tur og komme igen efter en time,
hvor jeg kunne hente de færdige billeder.
Lige overfor fotografen lå der en Café, som hed "Café
Mojn" (Mojn er et sønderjysk navn for både "hej, dav, god morgen og farvel"), jeg tænkte, at dér kunne_jeg tage en kop kaffe, mens mine billeder blev
færdige. Jeg vil anmelde Cafe´ Mojn et andet sted.
Efter en time kom jeg tilbage til fotoforretningen og fik mine billeder, som jeg blev meget glad for at se som færdige. De var blevet meget smukke, lige net-op, som jeg havde ønsket det.
Jeg vil anbefale denne forretning, og Kennets service,
meget højt, og jeg vil selv benytte den fremover. Jeg fotograferer meget.
16. juli 2022