Butik Kobenhavn

Da jeg kikkede butikken nærmere i…

Da jeg kikkede butikken nærmere i sømmene undrer det mig , at der ikke er noget telefonnummer, som man kan ringe til. En ting er sikkert, at den mail, som man sender svarer firmaet overhovedet ikke på. Jeg bestilte et par sko, som jeg ventede på i tre uger, og da de endelig kom, kunne jeg konstatere, at det er et firma, som går i små sko. Jeg havde fået bekræftet en ordrer fra firmaet om, at de sendte en størrelse 48, men under den lange transport var det blevet til en størrelse 38, som jeg ikke rigtig ved, hvad jeg skal bruge til og mine penge kan jeg åbenbart ikke få igen. Jeg vil sende en presseinfo til DR til programmet KONTANT i håb om, at de ville interessere sig lidt for firmaet på baggrund af de oplevelser, som kunder i følge denne side har haft med firmaet. PS Er der nogle, der ved hvad firmaet hedder nu, for det har åbenbart skiftet navn mange gange. Jeg kan heller ikke finde noget CVR nr. på firmaet

22. november 2023

Samme oplevelse som alle de andre

Samme oplevelse som alle de andre. Jeg er overrasket over, at der overhovedet dukkede en vare op til sidst. Jeg havde købt en læderjakke, men den har aldrig været i nærheden af læder, og ser ret billig ud. Nu kan jeg ikke gå ind på deres side og brokke mig, eller skrive jeg vil sende retur. For nu får jeg at vide, at websiden nægter mig adgang. Ligner på ingen måde billedet. Så ikke køb fra denne side

29. maj 2023

UNDGÅ KØB PÅ DENNE SIDE!

UNDGÅ KØB PÅ DENNE SIDE!

Faldt i fælden pga. navnet, man tænker det er en forretning i KBH. Varen er ankommet efter 14 dage fra udlandet og stinker langt væk af kemi.

Dårlig kvalitet og uden tvivl ikke særlig sundt, at påføre kroppen.

27. maj 2023

Mangler svar på returnering

Jeg har bestilt en jakke , og kunne ikke forstå den ikke kom efter 2 uger , og tænkte som de skrev hurtig levering vi sender med post nord , varen kom derefter med DAO , jeg havde imellem tiden fået mail om ny opdatering , et par gange , dette synes jeg var underligt .efterfølgende gjorde jeg butik København opmærksom på at jeg ikke ville modtage min vare , da leveringstiden var for lang , dette reagerede de ikke på .
Jeg har nu , lige da jeg modtog varen , skrevet til butik København at kvaliteten ikke lever op til mine forventninger , og jeg vil sende varen retur.
Det er deres forretningsbetingelser, at man skal skrive til dem.
Men nej de har ikke gidet at svare og det er på trods af jeg har skrevet på deres hjemmeside og skrevet på en af deres opdaterings mails til mig .
Så har jeg igen prøvet at skrive til Dem , men nu får jeg deres mail retur , og kan ikke søge deres butik
MÅSKE HAR DE VÆRET SÅ FRÆKKE AT BLOKERE MIG .
Jeg kan nu ikke sende min vare retur , uden et svar.
Hvorfor skulle man ellers skrive til dem
Jeg læste først anmelderne efter køb , men måske de var blevet bedre , men nej nok værre
Så folk hold jer langt væk

15. maj 2023

LAD VÆRE MED AT HANDLE PÅ DENNE SIDE.

LAD VÆRE MED AT HANDLE PÅ DENNE SIDE.
Fik endelig mine varer, havde bestilt 2 bluser, fik 1 stk som var alt for lille, deres størrelsesguide passer overhovedet ikke. Fik også et par bukser i str. 4Xl. Samme problem som alle andre.. man kan ikke få fat i dem uanset hvilken mail du skriver til. Pengene trækker de omgående. MEGET DÅRLIG MÅDE AT DRIVE FORRETNING PÅ

24. maj 2023

svindel

Samme oplevelse som alle andre. Hvordan får vi det stoppet. Det er svindel! De har skiftet navn på mailadresse 3 gange på 14 dage.

Forventer ikke mine varer og mit kort blev spærret præventivt af NETS efter køb hos dem.

8. maj 2023

Fis og humbug

Som andre skriver - pengene trukket for 10 dage siden og stadig ingen vare.
Har købt katten i sækken, da jeg tror det er en dårlig vare, og kommer aldrig til at købe fra denne og lignende sider.
Hvad bilder de sig ind, at snyde folk på denne måde.
Skrevet til firmaet og fået besked tilbage, at der ikke er kontakt. Nu sælger de kjolen under et andet navn på Facebook!!!!!!!!!!!!!!!

19. maj 2023

Køb ikke hos Butik København

Pas på. De hæver pengene længe før varerne kommer, og reagere ikke når man rykker. Varerne ankom og var i en meget dårlig kvalitet. Har rykket for returseddel, men slet igen kontakt. Så køb ikke på denne hjemmeside,

12. maj 2023

De trak beløbet længe før de sendte…

De trak beløbet længe før de sendte skoene og de var meget meget længe om at sende dem. De svarede pludselig aldrig på mine mails, da jeg bad om en returseddel. Jeg fik den aldrig. Firmaet ændrede navn 3 gange undervejs.

16. marts 2023

Pas på.

Pas på.
Det er noget Kina-halløj.
Jeg ved ikke hvor de får alle de gode anmeldelser fra, som de reklamerer med på hjemmesiden.
Hvis du er i tvivl, så læs anmeldelserne her på trustpilot: anne-nielsen.com - det er det samme firma. De henviser også til en anne-nielsen.dk side men den er under konstruktion.
Der er intet cvr nummer eller kontaktoplysninger.

5. maj 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (20 anmeldelser)