Jeg var inde og spise med hele familien i fredags og fik en mega god oplevelse fra start til slut. Tjenerne var meget imødekommende og gav en rigtig god service overfor os alle sammen, selvom der v... Se mere
Har lige haft en absolut dårlig oplevelse med en chicken burger fra Butcher. Selve kyllingen var en del mindre end den, i forvejen, ikke ret store bolle den var placeret i. Det øvrige "indhold" i... Se mere
God og veltilberedt mad! Vi har gennem flere år besøgt Butcher når noget skulle fejres! Lækre omgivelser og 100% byens bedste bøffer! Især Ribeye’en kan anbefales! Vi har flere gange også fået... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
BUTCHER AMERICAN STEAKHOUSE er, som navnet antyder, et amerikansk inspireret Steakhouse. Vi serverer kvalitetssteaks fra Greater Omaha, der leverer det bedste kød på det amerikanske marked. Derudover har vi kvalitetskød fra danske og sydamerikanske kødkvæg. Til dem som er mere til fisk eller salat byder vores menukort på flere velsmagende overraskelser.
Grådybet 71, 6700, Esbjerg, Danmark
- Info@butcher.dk
- butcher.dk
Ingen mad til mig...
Vi var for nogle uger siden på Butchers i Esbjerg. Vi er kommet der mange gange, hvor vi virkelig har været tilfredse med både mad og service, men de sidste par gange har kvaliteten af maden været faldet markant.
Vi bestilte en Rib-Eye og en Mørbrad, begge dele medium-rare, da det er sådan vi foretrækker, at spise vores bøf.
Først får vi vores forret, som er lækker som altid, vores datter på 2 år, får samme tid hendes burger, så ventetiden ikke skal blive så lang for hende.
Mellem forret og hovedret venter vi godt en halv time, hvilket er helt ok. Da maden så kommer er min mørbrad helt grå, så gennemstegt er den og min mands ribeye er derhen ad.
Jeg kan ikke spise min bøf og I tager den retur, min mand acceptere hans, selvom den ikke er helt på toppen, men vi er sultne og har vores datter med.
Jeg venter ikke mindre end 20 minutter på en ny bøf, alt imens mine kartofler og sauce står og bliver kold, da den så kommer, så bliver der serveret en New York Strip foran mig :( Tjeneren der kommer med den, opdager fejlen og lover, at der kun lige går tre minutter, så kommer hun med den rigtige bøf, min mørbrad, men i stedet for kommer der en anden tjener og siger, at den kan de bestemt ikke lave på 3 minutter, men det tager minimum 10 minutter.
Til sidst bliver jeg nødt til at opgive, da vi har vores pige med, som efterhånden ikke kan underholdes længere. Så jeg afbestiller mit kød og siger, at vi desværre ikke kan vente mere.
Jeg skal selvfølgelig ikke betale for bøffen, men jeg synes faktisk, at det er rigtig dårlig service, at ikke engang drikkevare eller lign. bliver fratrukket regningen her. Så selvom vi IKKE betaler for mit kød, så koster aftenen 1.000 kr.
Dog bliver vi tilbudt en kop gratis kaffe, hvis vi ønsker at købe en dessert. Dog havde tjeneren her nok ikke forstået budskabet om, at vi ikke kunne vente længere, da vores datter på 2 år, ikke længere havde tålmodighed til at mor skulle have aftensmad.
Det kræver noget tid, at komme over denne oplevelse og jeg tror ikke vi kommer igen, sådan lige foreløbigt. Hvilket er super ærgerligt, da min mand elsker jeres bøffer, når det er lavet rigtigt.
Butcher betjening elendig, imen maden i verdensklasse - Få det nu rettet hvis vi kommer igen
Jeg besøgte i går Butcher i Esbjerg Grådybet 71. Esbjerg.
Belysningen i restauranten var alt for dæmpet, hvilket gør det svært at læse menukortet. Vi bad om, af få mere lys på bordet. Det kunne ikke lade sig gøre. Ydermere var temperaturen megt for høj. Det kunne ikke rettes fik jeg at vide.
Betjeningen var desværre meget sløv og kæk. Det var lige som om vi sad på en øde ø (sitting ducks.
Vi fik god champagne, og inden vi var færdige med forretten og champagne, kom tjeneren med vin og øl - hvad sker der lige ?.
Det var vi ikke klar til.
Vi fik ikke maden på bordet samlet, og måtte vente 2-3 minutter på alle fik deres retter.
En monster bøf på 350 g, medium lækkert - verdensklasse.
Dessert og kaffe - ok
De unge tjenere der skulle betjene vort bord har meget at lære endnu, idet de ikke havde styr på hvornår vi var klar til hovedretten, og hvordan vi ville have det.
Overordnet var mad og vin i topklase, med betjeningen burde på skolebænken igen.
Bedste burger
1. nytårsdag åbnede der sig en helt ny verden for mig! Jeg fandt ved et tilfælde ud af, at Butcher havde åbent for Take Away. Selvom jeg kom lidt før lukketid, blev jeg betjent, som var jeg den første gæst den dag. Burgeren var den bedste jeg havde fået - ever. Det eneste jeg fortrød, var at jeg bestilte med Pommes Frites - dem kunne jeg slet ikke spise, så meget mad var der. --- men det ved jeg jo så til næste gang! Hvidløgs mayonnaisen var også helt suveræn.
Fantastisk mad og service
Kæresten og jeg var forbi idag, hvor vi begge bestilte Butcher burger.
Der var en fantastisk service, dejlig mættende mad.
Helt klart et besøg værd! 😀
Var Esbjergs bedste burger
Bestilte take away burger som vi har gjort en del gange før. Kom hjem til én stor gang sjap burger øv øv
Skrev en mail til dem og de gav et gavekort( godt gået forresten) som vi så valgte at bruge weekenden efter den her valgte vi så at tage dem uden dressing men desværre igen igen en stor skuffelse. Aldrig igen.
Det skal siges at jeg tror burgeren er fin i deres restaurant men ihvertfald ikke som take away.
De har lavet om på deres burger boller og det er virkelig en stor skam for de bliver alt alt for hurtig opløst.
Øv for syntes virkelig det var den bedste burger i Esbjerg
Usædvanlig dårlig service
Ventede over 1 time på maden til trods for der ikke var ret mange på restauranten den aften og ellers rigelig med medarbejder. Halvvejs gennem bøffen bestilte vi ekstra kartofler, men efter at have ventet i 35min på dem valgte vi at spise det sidste af bøffen uden og komme ud i en fart. Alligevel ville de have betaling for de ekstra kartofler selv om vi aldrig havde fået dem.
Det skal siges at maden smagte godt, men det blev desværre overskygget af den usædvanlige dårlige service. Og pris niveauet er ellers i den meget høje ende.
God mad, dårlig service
Mad i verdensklasse men dog den værste service nogensinde oplevet. Servicen er sågar så dårlig at mig og min familie ikke kommer igen. Så er priserne alligevel rigeligt høje når servicen er så dårlig.
De havde hverken mokai eller æblejuice på lager. Så fødselsdagsbarnet kunne hverken få lidt til sidebenet på hendes 18 års og alligevel skal hun også drikke vand, da hun ikke kan lide sodavand. Jeg fik en Coca cola 40cl og også uden begejstring. Det smagte ikke af cola dog for meget af vand. Jeg kan sige uden at overdrive at der var sparet på opblandingen.
5 stjerner for maden og -3 for dårlig service.
Syntes også lige i burde tænke over jeres "flabet" personale som så fint fik sagt at de ikke var særlig gode til at fylde op og derfor kan vi ikke få det drikkelse som udtrykkeligt stod på menuen.
Dårlig oplevelse på en ellers god fødselsdag.
En køretur værd, selv fra København.
Virkelig lækkert bøfhus i gennemført stil og de bedste råvare.
En gastronomisk oplevelse i topklasse og en pris der matcher niveauet.
Esbjergs bøfhus
Perfekt oplevelse.
En veninde og jeg blev modtaget med venlige og åbne arme, hvor vi blev vist hen til vores bord af en sød tjener. Kort efter fik vi bestilt vores mad. Man mærkede hurtigt at servicen var på sit højeste. God atmosfære, rent og hyggeligt, og så er man i professionelle hænder fra start til slut.
Vi ses igen, Butcher!
Endelig et RIGTIGT bøfhus i Esbjerg
Overskriften siger det hele, dette er absolut et af de bedste BØF spisesteder i Esbjerg.
Det er samtidig også meget børnevenligt.
Godt sted men dyrt vand
Butcher byder på god mad og venlig betjening. Dog synes jeg ikke, at det er helt ok, at servere isvand til servering med øl, uden at fortælle det koster 39,-
Håber I vil tage det med, da det gav et nøk ned i forhold til den samlede gode oplevelse.
Gennemført amerikansk steakhouse - super godt!
Supergodt sted. Perfekt tilberedelse af maden. Prøvede en af det lidt billigere bøffer - smagte rigtigt godt. Den mest amerikaske oplevelse jeg har haft udenfor USA. De bruger rigtige kokke i køkkenet, hvilket godt kan mærkes
Butcher i Esbjerg et supergodt spisested
Maden var i virkelig topform, tjeneren var sød og smilende, vi havde en rigtig dejlig aften.